قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ ساعت قبل

کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه؛ هشدار بارش‌های رگباری در ۱۰ استان

یک مسئول سازمان هواشناسی گفت: از روز سه‌شنبه (۱۰ شهریور) از شدت گرمای تهران کاسته می‌شود و همزمان در ۱۰ استان کشور رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک رخ خواهد داد.
 کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه؛ هشدار بارش‌های رگباری در ۱۰ استان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، اظهار کرد: امروز (دوشنبه، ۹ شهریور) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز، همچنین استان‌های قزوین و تهران، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک رخ خواهد داد.

وی افزود: روز سه‌شنبه (۱۰ شهریور) نیز بارش پراکنده در مناطق یادشده ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: روز چهارشنبه (۱۱ شهریور) برای مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز، شرق تهران و سمنان، ابرناکی و بارش پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: روز پنجشنبه (۱۲ شهریور) نیز در استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی، آسمان ابری و بارش خفیف باران مورد انتظار است.

ضیائیان تصریح کرد: طی پنج روز آینده در برخی نقاط شمال شرق، شرق و جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز کشور و طی دو روز آینده در شمال غرب، غرب و جنوب غرب و استان‌های قزوین، البرز و تهران، در برخی ساعات وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، کاهش دید و افت کیفیت هوا رخ خواهد داد.

این مقام مسئول سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت نیز اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۹ شهریور) کمی ابری تا نیمه‌ابری خواهد بود و در بعضی ساعات افزایش باد و ابر و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی یادآور شد: دمای هوا در تهران امروز در گرم‌ترین و سردترین زمان به ۳۸ و ۲۳ درجه سانتیگراد می‌رسد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار کرد: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در بعضی ساعات افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی، تا روز سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در مناطق جنوبی و غربی استان تهران در بعضی ساعات وزش باد شدید و گاهی وزش باد خیلی شدید، همراه با احتمال گردوخاک، مورد انتظار است؛ در ارتفاعات بالادست استان تهران نیز گاهی افزایش ابر، وزش باد شدید و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود. …




 اخبار جدید

 سخنرانی ونس در نشست ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه | آسوشیتدپرس: لابی اسرائیل نگران مواضع ونس است | شکاف در میان جمهوری‌خواهان به وجود آمده است؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سخنرانی ونس در نشست ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه | آسوشیتدپرس: لابی اسرائیل نگران مواضع ونس است | شکاف در میان جمهوری‌خواهان به وجود آمده است؟

اقتصادنیوز: در آستانه سخنرانی جی‌دی ونس معاون رئیس جمهوری آمریکا در نشست سالانه ائتلاف یهودیان جمهوری‌خواه، برخی فعالان این جریان درباره مواضع او نسبت به رژیم اسرائیل و ارتباطش با چهره‌های جنجالی مانند تاکر کارلسون مفسر سیاسی ابراز نگرانی کرده‌اند.

 رانندگان قربانی کیفیت سوخت - سایت خبری اقتصاد پویا
۲۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

رانندگان قربانی کیفیت سوخت - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / بنزین تنها یک کالای مصرفی روزمره نیست؛ سوختی است که مستقیماً با سلامت موتور، هزینه تعمیر و نگهداری خودرو، میزان مصرف سوخت، آلودگی هوا و حتی هزینه‌های خانوار ارتباط دارد. از همین رو هرگونه کاهش کیفیت آن می‌تواند پیامدهایی فراتر از یک مسئله فنی داشته باشد. در شرایطی که خودرو برای بسیاری [ ]

 فوری/ آخرین راه خروج نفت از تنگه هرمز هم قفل شد؛ «کشتی‌به‌کشتی» زیر رصد ایران
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فوری/ آخرین راه خروج نفت از تنگه هرمز هم قفل شد؛ «کشتی‌به‌کشتی» زیر رصد ایران

آخرین معبر خروج نفت تحت چتر حمایتی آمریکا یعنی انتقال «کشتی‌به‌کشتی» در تنگه هرمز قفل و ناامن شد.

 زمینه ها، اهداف و پیامد های پیمان سه جانبه نظامی بین ریاض، اسلام آباد و آنکارا
۱۵ دقیقه قبل / سایت فرارو

زمینه ها، اهداف و پیامد های پیمان سه جانبه نظامی بین ریاض، اسلام آباد و آنکارا

(پیمان مکه) واکنشی به شکاف اعتماد با آمریکا و تلاشی برای خوداتکایی منطقه ای است. اگر چه فعلا در سطح اعلامیه باقی مانده، اما نوید بخش دوران چند قطبی در خاورمیانه است.

 واکنش گسترده مردم به بلیت ۵ میلیونی نوید محمدزاده |  ۲۰ درصد ارزان شد
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش گسترده مردم به بلیت ۵ میلیونی نوید محمدزاده | ۲۰ درصد ارزان شد

بلیت‌فروشی تئاتر - ارکسترال «آرش» از امروز دوشنبه ۹ شهریور با تخفیف ۲۰ درصدی آغاز می‌شود.  

 ببینید |  مدیرعامل رایتل: حرکت رایتل از اپراتور ارتباطی به اپراتور صنعت و خدمات/ رونمایی از eSIM، دوقلوی دیجیتال و 5G خصوصی در الکامپ
۱۳ دقیقه قبل / سایت سیتنا

ببینید | مدیرعامل رایتل: حرکت رایتل از اپراتور ارتباطی به اپراتور صنعت و خدمات/ رونمایی از eSIM، دوقلوی دیجیتال و 5G خصوصی در الکامپ

مدیرعامل رایتل از تغییر رویکرد این اپراتور از ارائه صرف خدمات ارتباطی به سمت ایفای نقش به‌عنوان «اپراتور صنعت و خدمات» خبر داد و گفت: در بیست‌ونهمین نمایشگاه بی

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026