قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند

لید: یاسوج- مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت:ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند.
 ملت ایران در برابر فشار و تهدید آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، ستار هدایت‌خواه شامگاه چهارشنبه در صد و هفتاد و دومین تجمع مردم یاسوج، با قدردانی از حضور مردم در مراسم‌های اربعین اظهار کرد: از همه مبلغین، مداحان، رسانه‌ها، صداوسیمای استان و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی که برای برگزاری باشکوه این مراسم‌ها تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به جایگاه فرهنگ دینی و ضرورت توجه به سبک زندگی اسلامی افزود: اگر در جامعه‌ای سفره‌های رنگین و رفاه ظاهری فراوان باشد اما دین و معنویت در آن جامعه کم‌رنگ شود، باید نسبت به آینده آن جامعه نگران بود.

آزادگان و رزمندگان؛ سرمایه‌های عزت ایران

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان گفت: اگر امروز قدرت، عزت و استقلالی داریم، حاصل مجاهدت رزمندگان و آزادگانی است که در سخت‌ترین میدان‌ها ایستادگی کردند.

هدایت‌خواه ادامه داد: در میدان جنگ جهانی نیز بسیاری از ملت‌ها و جریان‌های مقاومت از مجاهدان ایرانی الگو گرفته‌اند و این نشان‌دهنده اثرگذاری مقاومت ملت ایران در منطقه و جهان است

وی با اشاره به اظهارات برخی مسئولان سابق آمریکایی درباره دشواری جنگ با ایران تصریح کرد: دشمنان اعتراف کرده‌اند که در جنگ‌های مختلف خسته شده‌اند، اما آنچه در میدان نبرد با ایران تجربه کردند، از سخت‌ترین ضرباتی بوده که در تاریخ خود متحمل شده‌اند.

آمریکا و انگلیس همواره به دنبال سلطه بر ایران بودند

هدایت‌خواه با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد و دخالت آمریکا و انگلیس در تحولات سیاسی ایران گفت: دخالت آمریکا در امور ایران موضوعی مربوط به امروز و دیروز نیست، بلکه پیش از انقلاب اسلامی نیز این کشور همواره به دنبال سلطه بر ایران و بازگرداندن ساختار وابسته به کشور بود.

وی افزود: در دوران پهلوی، تصمیم‌های اساسی کشور در بسیاری از موارد بدون اراده ملت ایران و تحت تأثیر قدرت‌های خارجی اتخاذ می‌شد و این مسئله اوج تحقیر و وابستگی کشور بود.

مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حتی اگر ایرانی باشیم و مسلمان و شیعه هم نباشیم، خاطرات آن دوران برایمان قابل توجه است؛ اینکه بیگانه در کشور مسلط باشد و مردم در خانه و سرزمین خود احساس عزت و استقلال نکنند، قابل پذیرش نیست.

امروز …





 ازگوشت چرخ کرده تا اوراق قرضه؛ تاب‌آوری آمریکا به خط قرمز نزدیک شده؟
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ازگوشت چرخ کرده تا اوراق قرضه؛ تاب‌آوری آمریکا به خط قرمز نزدیک شده؟

اظهارنظر تازه ری دالیو درباره کاهش وزن اوراق آمریکا و حرکت به سمت طلا و بیت‌کوین، فراتر از یک توصیه سرمایه‌گذاری است؛ زنگ خطری درباره اعتماد به مهم‌ترین دارایی مالی جهان. این هشدار در شرایطی مطرح می‌شود که جنگ ایران، انرژی و تورم آمریکا را تحت فشار گذاشته است.

 چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟

مدیرکل امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر اینکه صرفه‌جویی به معنای حذف مصرف نیست، اظهار کرد: منظور، استفاده درست و پرهیز از مصرف بی‌رویه آب است؛ موضوعی که در شرایط کنونی به ویژه در استان‌های بزرگ و پرجمعیت، اهمیت بیشتری دارد.

 استاندار خراسان رضوی: ۱۶ هزار پروژه با اعتبار ۶۲ همت در هفته دولت ۱۴۰۵ افتتاح می‌شود | مشهدالرضا (ع) «منطقه آزاد زیارت» می‌شود+ فیلم
۴ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

استاندار خراسان رضوی: ۱۶ هزار پروژه با اعتبار ۶۲ همت در هفته دولت ۱۴۰۵ افتتاح می‌شود | مشهدالرضا (ع) «منطقه آزاد زیارت» می‌شود+ فیلم

«شهرآرانیوز - گروه سیاست»، استاندار خراسان رضوی گفت: با همه فراز و فرود‌هایی که اخیراً داشته‌ایم، اما بازهم فرآیند پیشرفت و توسعه را متوقف نکرده‌ایم. نشانه اثبات این ادعا نیز همین است که امسال ۶۲ هزارمیلیارد تومان پروژه در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد.

 سردار ابن‌الرضا: در شرایط جنگی هم سامانه‌های جدید وارد میدان شدند / ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود
۲۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار ابن‌الرضا: در شرایط جنگی هم سامانه‌های جدید وارد میدان شدند / ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ایران شکست راهبردی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد، گفت: وزارت دفاع خطوط تولید تجهیزات و تسل...

 اتوبوس تریلی در آبادان قدیم+عکس
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

اتوبوس تریلی در آبادان قدیم+عکس

اتوبوس تریلی که در آبادان قدیم به منظور جابجایی کارکنان #شرکت_نفت به کار می رفت. صندلی های چوبی داشت و مسافران با راننده ارتباط نداشتند ولی یک مامور کنترل (C...

 تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است