قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

آذربایجان‌ غربی از «استان مرزی» به «استان بهره‌مند از مرز» تبدیل شود

ارومیه - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت‌ های مرزی، کشاورزی، صنعتی، معدنی، گردشگری و تجاری استان باید به فرصت واقعی برای اشتغال، سرمایه‌گذاری و رفاه مردم تبدیل شود.
 آذربایجان‌ غربی از «استان مرزی» به «استان بهره‌مند از مرز» تبدیل شود

خلاصه خبر بصورت خودکار گردآوری شده است و ناقص است لطفا به متن کامل خبر مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، شهین جهانگیری عصر شنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان‌غربی با بیان اینکه میان ظرفیت‌های استان و سطح برخورداری مردم فاصله قابل توجهی وجود دارد، افزود: آذربایجان‌غربی نباید فقط یک استان مرزی باشد، بلکه باید به استانی بهره‌مند از مرز تبدیل شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی توسعه زیرساخت‌های حمل‌ ونقل را یکی از مطالبات اساسی استان عنوان کرد و گفت: راه‌آهن ارومیه باید از یک خط ریلی محدود به یک شبکه واقعی تبدیل شود و تشکیل اداره راه‌آهن آذربایجان‌غربی نیز باید فرصتی برای توسعه شبکه ریلی، اتصال بهتر استان به شبکه ملی و تقویت حمل‌ونقل بار و مسافر باشد.

جهانگیری ادامه داد: تکمیل و توسعه راه‌های اصلی، راه‌های روستایی، مسیرهای ارتباطی مناطق مرزی و پروژه‌های نیمه‌تمام راه‌سازی باید با زمان‌بندی مشخص دنبال شود.

وی با اشاره به ظرفیت مرزهای سرو، رازی و بازرگان گفت: مرزهای استان باید به موتور محرک اشتغال و سرمایه‌گذاری تبدیل شوند و در ارومیه نیز مرز سرو ظرفیت بزرگی برای توسعه تجارت با ترکیه دارد که باید زیرساخت‌های آن، مسیرهای دسترسی، خدمات گمرکی و لجستیکی و ظرفیت‌های اقتصادی پیرامون آن توسعه یابد.

دریاچه ارومیه با اقتصاد و آینده مردم منطقه ارتباط مستقیم دارد

نماینده ارومیه در ادامه با تأکید بر اهمیت احیای دریاچه ارومیه اظهار کرد: دریاچه ارومیه فقط یک موضوع زیست‌محیطی نیست، بلکه با سلامت مردم، کشاورزی، اقتصاد، گردشگری و آینده اجتماعی منطقه ارتباط مستقیم دارد.

جهانگیری افزود: افزایش حجم آب دریاچه نسبت به سال گذشته امیدوارکننده است، اما این شرایط نباید موجب غفلت شود و بازگشایی مسیر رودخانه‌های منتهی به دریاچه پیش از آغاز بارندگی‌ها باید با جدیت دنبال شود.

وی خواستار تبدیل احیای دریاچه ارومیه به برنامه‌ای پایدار، دارای اعتبار مشخص، مسئول مشخص و شاخص‌های قابل ارزیابی شد و گفت: اصلاح الگوی کشت، مدیریت مصرف آب، توسعه آبیاری نوین و حمایت واقعی از کشاورزان منطقه باید همزمان دنبال شود.

جهانگیری آب شرب و کشاورزی را از مهم‌ترین مسائل آینده آذربایجان‌غربی دانست و تصریح کرد: نمی‌توان از کشاورز انتظار اصلاح الگوی …



 عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا

همزمان با آغاز مرحله جدید سیاست ارزی بانک مرکزی و عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس ارز به شبکه بانکی، طی سه روز نخست فقط ۲۰ میلیون دلار از این منابع توسط متقاضیان خریداری شد؛ موضوعی که نشان می‌دهد ظرفیت عرضه به مراتب بالاتر (۲۵ برابر) از تقاضای فعلی بازار اسکناس است و دست‌کم در این بخش، کمبود عرضه ارز نمی‌تواند عامل افزایش قیمت تلقی شود.

 توزیع روزانه بنزین به ۱۵۰ میلیون لیتر رسید/ مردم به شایعات توجه نکنند
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

توزیع روزانه بنزین به ۱۵۰ میلیون لیتر رسید/ مردم به شایعات توجه نکنند

کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: افزایش ترافیک در مسیر سوخت‌رسانی به جایگاه‌ها و سفر‌های تابستانی عمده دلیل تشکیل صف‌های بنزین است. اس...

 عکس: قهرمانی نوجوانان والیبالیست ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۶
۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: قهرمانی نوجوانان والیبالیست ایران در مسابقات جهانی ۲۰۲۶

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در دیدار فینال رقابت‌های والیبال نوجوانان جهان با نتیجه ۳ بر یک مقابل فرانسه به پیروزی رسید و قهرمان جهان شد.

 نتیجه تلخ خودخواهی ایرج قادری و اشتباه مهلک فردین؛ ستاره زن سینمای ایران تقریبا کور شد (+صدا)
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

نتیجه تلخ خودخواهی ایرج قادری و اشتباه مهلک فردین؛ ستاره زن سینمای ایران تقریبا کور شد (+صدا)

در انتهای برداشت، از فردین اشتباهی سر زد و مجبور شدند صحنه را دوباره بگیرند. اما ایران خانم هرچه اشک بود، خرج همان برداشت اول و بازی درجه یک خودش کرده بود.

 غریب‌آبادی: تنگه هرمز تا زمان اجرای تعهدات آمریکا باز نمی‌شود/ هیچ کشتی بدون هماهنگی با ایران از تنگه هرمز عبور نمی‌کند
۲ ساعت قبل / سایت رکنا

غریب‌آبادی: تنگه هرمز تا زمان اجرای تعهدات آمریکا باز نمی‌شود/ هیچ کشتی بدون هماهنگی با ایران از تنگه هرمز عبور نمی‌کند

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به تفاهم ایران و عمان درباره سازوکار تردد در تنگه هرمز تاکید کرد تا زمانی که آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد، این آبراه بین‌المللی بازگشایی نخواهد شد و تردد شناورها تنها با هماهنگی تهران امکان‌پذیر است.

 سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود

سناتور برجسته و مشهور آمریکایی از ایالت کانکتیکات اعلام کرد: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود.