قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» بنیاد شهید رونمایی شد

کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» شامل برنامه پنج‌ساله بنیاد شهید و امور ایثارگران برای حرکت تا افق ۱۴۱۰، رونمایی شد.
 کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» بنیاد شهید رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایثار، کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» با حضور سید احمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونان و مدیران ارشد این نهاد رونمایی شد. این کتاب که توسط نشر شاهد، وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، در شش فصل تهیه و منتشر شده است، برنامه پنج‌ساله بنیاد تا افق ۱۴۱۰ را تبیین می‌کند و چارچوبی واحد برای جهت‌دهی به سیاست‌ها، برنامه‌های عملیاتی، تخصیص منابع و ارزیابی عملکرد در سطوح مختلف این نهاد ارائه می‌دهد.

تدوین کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» در دوره دولت چهاردهم و با مشارکت مدیران، متخصصان و کارشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شده است. در فرآیند تهیه این اثر، ضمن بررسی اسناد، سوابق و برنامه‌های پیشین، از دانش و تجربه‌های انباشته سازمان نیز برای شناسایی مسائل راهبردی و تعیین مسیر آینده بنیاد استفاده شده است. این برنامه با توجه به ضرورت ارتقای کارآمدی نظام اداری، تقویت پاسخگویی و شفافیت، توسعه عدالت در دسترسی به خدمات و افزایش اعتماد عمومی تدوین شده و آینده‌نگری و آینده‌پژوهی را به‌عنوان یکی از مبانی برنامه‌ریزی مورد توجه قرار داده است.

چارچوب راهبری بنیاد تا افق ۱۴۱۰

کتاب «برنامه راهبردی حکمرانی‌محور» چارچوب حرکت بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌سوی نهادی راهبر، تنظیم‌گر، پاسخگو و اطمینان‌بخش در حوزه ایثارگران را ترسیم می‌کند.

این برنامه با اتکا به اسناد بالادستی، از جمله فرمان ده‌ماده‌ای امام خمینی(ره)، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری(رهبر شهید)، قانون اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران، قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران تدوین شده است.

در این چارچوب، مأموریت‌های قانونی بنیاد، نیازها و انتظارات جامعه ایثارگری، ظرفیت‌های سازمانی، منابع در اختیار و تحولات محیطی در قالب یک برنامه منسجم و قابل پایش به یکدیگر پیوند خورده‌اند.

این برنامه همچنین تلاش دارد ارزیابی عملکرد بنیاد را از گزارش صرف فعالیت‌ها فراتر برده و بر نتایج، پیامدها و آثار اقدامات متمرکز کند. کیفیت دسترسی به خدمات، عدالت در بهره‌مندی، حفظ کرامت جامعه ایثارگری، شفافیت ضوابط، قابلیت ردیابی تصمیم‌ها و …



 هیچ بحثی در ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش وجود ندارد/ تشریح گروه‌بندی جدید در طرح تحول درمان
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

هیچ بحثی در ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش وجود ندارد/ تشریح گروه‌بندی جدید در طرح تحول درمان

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های کشور، با اشاره به مقاومت و ایستادگی مردم ایران در جریان جنگ ۴۰ روزه اظهار کرد: مردم ایران در سطوح مختلف در این آزمون بزرگ نقش‌آفرینی کردند و با مقاومت و انسجام خود اجازه ندادند دشمنان به اهدافی که در این جنگ ظالمانه دنبال می‌کردند، دست پیدا کنند. قدردانی از عملکرد استان‌ها در جنگ ۴۰ روزه

وی با قدردانی از عملکرد دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها افزود: خوشبختانه در جریان جنگ ۴۰ روزه، با تدبیر و مدیریت مناسب استان‌ها، حادثه جانی برای مددجویان و کارکنان نداشتیم و خسارت‌های مادی قابل توجهی نیز متوجه مجموعه‌های ستاد نشد.

ذوالفقاری با اشاره به هدف دشمن برای ایجاد اختلال در نظام اداری کشور تصریح کرد: دشمن به دنبال آن بود که سیستم‌های اداری کشور را مختل و ناکارآمد کند، اما همکاران در ستاد و استان‌ها با انجام وظایف خود اجازه ندادند حالت رهاشدگی مورد انتظار دشمن شکل بگیرد.

وی افزود: در برخی استان‌ها حتی مراکز موضوع ماده ۱۶ هدف قرار گرفتند، اما با تدابیر اتخاذشده، در استان‌هایی مانند آذربایجان شرقی و خوزستان حادثه‌ای برای مددجویان و کارکنان رخ نداد. برنامه‌ریزی دقیق؛ شرط عبور از روزمرگی

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه اجرای برنامه باید محور فعالیت ستاد و استان‌ها باشد، گفت: هر کاری که قرار است در سال ۱۴۰۶ انجام دهیم، باید از هم‌اکنون آغاز شود و برنامه‌ریزی آن با مشارکت دفتر برنامه‌ریزی انجام گیرد.

وی افزود: مدیران باید برای برنامه سالانه خود وقت بگذارند و کلمه‌به‌کلمه آن را بررسی کنند؛ زیرا اگر برنامه‌ریزی دقیق انجام شود، دیگر لازم نیست مدیران هر روز تصمیم جدیدی بگیرند یا روش کار را تغییر دهند.

ذوالفقاری ادامه داد: وقتی مبنای فعالیت فقط جلسه و تصمیم‌های متعدد باشد، هم در تصمیم‌ها تعارض و تناقض ایجاد می‌شود و هم وقت زیادی صرف خواهد شد؛ ضمن اینکه در پایان نیز امکان ارزیابی دقیق عملکرد وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: برنامه …



 حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
۳۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی

نورنیوز-گروه اجتماعی :  مراسم چهلمین روز تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی شامگاه چهارشنبه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

این مراسم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد و جمعی از شخصیت‌های حوزوی، چهره‌های ملی و مسئولان استان قم در آن حضور یافتند.

در این آیین، اعضایی از جامعه مدرسین حوزه‌های علمیه قم و مجلس خبرگان رهبری، مدیران سطوح مختلف حوزه‌های علمیه و اساتید حوزه نیز حضور داشتند و در کنار مردم قم و دیگر شرکت‌کنندگان، یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

جمعی از خانواده‌های معظم شهدا نیز در این مراسم حضور پیدا کردند و بر فضای معنوی و حماسی آیین چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی افزودند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سردادن شعارهای حماسی و فریادهای انتقام‌خواهی، بر تجدید بیعت خود با رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند و همراهی خود را با مسیر ترسیم‌شده از سوی ایشان به نمایش گذاشتند.

فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از سوی حاضران در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) طنین‌انداز شد و فضای مراسم را رنگ و بویی حماسی بخشید.

حاضران همچنین با در دست داشتن پرچم‌های سرخ خون‌خواهی، تصاویر رهبر شهید انقلاب اسلامی و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، در این آیین حضور یافتند و یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.

در آغاز این آیین، یکی از قاریان بین‌المللی قرآن کریم به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.

پس از تلاوت قرآن کریم، حاضران در شبستان امام خمینی(ره) با سردادن شعارهای حماسی و انتقام‌خواهی، بر وفاداری خود به آرمان‌های رهبر شهید انقلاب اسلامی تأکید کردند. آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور نیز در این مراسم به سخنرانی پرداخت.

جمعی از شخصیت‌های حوزوی و مسئولان از جمله حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین، آیت‌الله سیدمحمد …



 کشت خشخاش ممنوع است
۵۲ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

دیدارنیوز: دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

بنابر اعلام روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های کشور، با اشاره به مقاومت و ایستادگی مردم ایران در جریان جنگ ۴۰ روزه اظهار کرد: مردم ایران در سطوح مختلف در این آزمون بزرگ نقش‌آفرینی کردند و با مقاومت و انسجام خود اجازه ندادند دشمنان به اهدافی که در این جنگ ظالمانه دنبال می‌کردند، دست پیدا کنند.

قدردانی از عملکرد استان‌ها در جنگ ۴۰ روزه

وی با قدردانی از عملکرد دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها افزود: خوشبختانه در جریان جنگ ۴۰ روزه، با تدبیر و مدیریت مناسب استان‌ها، حادثه جانی برای مددجویان و کارکنان نداشتیم و خسارت‌های مادی قابل توجهی نیز متوجه مجموعه‌های ستاد نشد.

ذوالفقاری با اشاره به هدف دشمن برای ایجاد اختلال در نظام اداری کشور تصریح کرد: دشمن به دنبال آن بود که سیستم‌های اداری کشور را مختل و ناکارآمد کند، اما همکاران در ستاد و استان‌ها با انجام وظایف خود اجازه ندادند حالت رهاشدگی مورد انتظار دشمن شکل بگیرد.

وی افزود: در برخی استان‌ها حتی مراکز موضوع ماده ۱۶ هدف قرار گرفتند، اما با تدابیر اتخاذشده، در استان‌هایی مانند آذربایجان شرقی و خوزستان حادثه‌ای برای مددجویان و کارکنان رخ نداد.

برنامه‌ریزی دقیق؛ شرط عبور از روزمرگی

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه اجرای برنامه باید محور فعالیت ستاد و استان‌ها باشد، گفت: هر کاری که قرار است در سال ۱۴۰۶ انجام دهیم، باید از هم‌اکنون آغاز شود و برنامه‌ریزی آن با مشارکت دفتر برنامه‌ریزی انجام گیرد.

وی افزود: مدیران باید برای برنامه سالانه خود وقت بگذارند و کلمه‌به‌کلمه آن را بررسی کنند؛ زیرا اگر برنامه‌ریزی دقیق انجام شود، دیگر لازم نیست مدیران هر روز تصمیم جدیدی بگیرند یا روش …



 محمد مهاجری: طیفی در مجلس بعد از شکست قانون حجاب و طرح صیانت، با «طرح نفوذ» به سراغ حقوق اساسی مردم رفته است/ رئیس‌جمهور مقابل این طرح بایستد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

محمد مهاجری: طیفی در مجلس بعد از شکست قانون حجاب و طرح صیانت، با «طرح نفوذ» به سراغ حقوق اساسی مردم رفته است/ رئیس‌جمهور مقابل این طرح بایستد

دیدارنیوز: در روز‌های اخیر، همزمان با تلاش طیفی از نمایندگان مجلس برای پیشبرد طرحی موسوم به «طرح نفوذ»، جبهه‌بندی سیاسی و حقوقی تاز‌ه‌ای در فضای حکمرانی کشور شکل گرفته است.

به نقل از اعتماد، در حالی که این طرح با امضای ۷۸ نماینده و با رویکرد‌هایی که منتقدان آن را «رادیکال» و «سلیقه‌ای» می‌خوانند، به صحن مجلس راه یافته بود، مواضع صریح و کارشناسی دولت در مخالفت با این مصوبه، بارقه‌ای از امید را برای جامعه نخبگانی و مردم ایجاد کرده است.

دیروز علی احمدنیا، رییس امور اطلاع‌رسانی دولت با انتشار توییتی تاکید کرد: «دولت «طرح مقابله با نفوذ» را مغایر قانون اساسی و حقوق شهروندی می‌داند و مخالفت صریح خود با آن را به مجلس اعلام کرده است.» احمدنیا در ادامه تاکید می‌کند: «همانطور که رهبر انقلاب متذکر شده‌اند، اولویت باید رفع دغدغه‌های واقعی مردم باشد. ان‌شاءالله هم دولت و هم مجلس این تذکر را معیار عمل خود قرار دهند.» تحلیلگران معتقدند که این مخالفت دولت، نه صرفا یک کنش سیاسی، بلکه گامی ضروری برای پاسداری از حقوق اساسی ملت و جلوگیری از فروپاشی سرمایه اجتماعی است که دولت چهاردهم برای ترمیم آن کمر همت بسته است.

محمد مهاجری: ایستادگی دولت بر حقوق ملت، به معنای پایبندی به وعده‌هاست

محمد مهاجری، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با اعتماد با اشاره به پیامد‌های مخرب این طرح برای بدنه اجتماعی، تصریح می‌کند که اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکرد‌های تقنینی شتاب زده در مجلس قابل حل باشد.

مهاجری می‌گوید: «موضوع نفوذ، نیازمند ساز وکار‌های تخصصی در دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، وزارت کشور، وزارت دادگستری و شورای امنیت کشور است، نه طرح‌هایی که با رگه‌های پررنگ بازی‌های جناحی در مجلس تدوین می‌شوند.»

مهاجری با تأکید بر اینکه این طرح هیچ سنخیتی با «رویکرد‌های ایجابی و پیشگیرانه» ندارد، می‌افزاید: «متأسفانه در این طرح، شاهد فقدان نگاه حقوقی دقیق هستیم و به نظر می‌رسد این یک قانون لجبازانه است که در صورت تصویب، با سد شورای نگهبان و کمیسیون‌های تطبیق سیاست‌های کلی نظام مواجه خواهد شد. ما در حال حاضر با هیچ کمبود قانونی در حوزه مقابله با نفوذ مواجه نیستیم که بخواهیم چنین طرح‌های شتاب‌زده‌ای را مطرح کنیم.»

این …



 ممنوعیت کشت خشاش/ قدردانی از عملکرد دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها در جریان جنگ ۴۰ روزه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ممنوعیت کشت خشاش/ قدردانی از عملکرد دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها در جریان جنگ ۴۰ روزه

 حسین ذوالفقاری، نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های کشور، با اشاره به مقاومت و ایستادگی مردم ایران در جریان جنگ ۴۰ روزه اظهار کرد: مردم ایران در سطوح مختلف در این آزمون بزرگ نقش‌آفرینی کردند و با مقاومت و انسجام خود اجازه ندادند دشمنان به اهدافی که در این جنگ ظالمانه دنبال می‌کردند، دست پیدا کنند.

وی با قدردانی از عملکرد دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها افزود: خوشبختانه در جریان جنگ ۴۰ روزه، با تدبیر و مدیریت مناسب استان‌ها، حادثه جانی برای مددجویان و کارکنان نداشتیم و خسارت‌های مادی قابل توجهی نیز متوجه مجموعه‌های ستاد نشد.

ذوالفقاری با اشاره به هدف دشمن برای ایجاد اختلال در نظام اداری کشور تصریح کرد: دشمن به دنبال آن بود که سیستم‌های اداری کشور را مختل و ناکارآمد کند، اما همکاران در ستاد و استان‌ها با انجام وظایف خود اجازه ندادند حالت رهاشدگی مورد انتظار دشمن شکل بگیرد.

وی افزود: در برخی استان‌ها حتی مراکز موضوع ماده ۱۶ هدف قرار گرفتند، اما با تدابیر اتخاذشده، در استان‌هایی مانند آذربایجان شرقی و خوزستان حادثه‌ای برای مددجویان و کارکنان رخ نداد.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه اجرای برنامه باید محور فعالیت ستاد و استان‌ها باشد، گفت: هر کاری که قرار است در سال ۱۴۰۶ انجام دهیم، باید از هم‌اکنون آغاز شود و برنامه‌ریزی آن با مشارکت دفتر برنامه‌ریزی انجام گیرد.

وی افزود: مدیران باید برای برنامه سالانه خود وقت بگذارند و کلمه‌به‌کلمه آن را بررسی کنند؛ زیرا اگر برنامه‌ریزی دقیق انجام شود، دیگر لازم نیست مدیران هر روز تصمیم جدیدی بگیرند یا روش کار را تغییر دهند.

ذوالفقاری ادامه داد: وقتی مبنای فعالیت فقط جلسه و تصمیم‌های متعدد باشد، هم در تصمیم‌ها تعارض و تناقض ایجاد می‌شود و هم وقت زیادی صرف خواهد شد؛ ضمن اینکه در پایان نیز امکان ارزیابی دقیق عملکرد وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: برنامه باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که مسیر یک‌ساله فعالیت را مشخص و در پایان، امکان ارزیابی میزان اجرای آن را فراهم کند.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.
 آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود
سایت تابناک

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود

امروز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در آزمون سراسری حاضر شدند در این آزمون ۴۵۱۵۲۲ داوطلب شرکت کردند که در این آزمون ۶۹ درصد خانم و ۳۱ درصد آقا هستند.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی
سایت تابناک

تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.
 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر
سایت تابناک

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.