قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

واگذاری ۴۲ قطعه زمین در ساری‌بخش، گامی برای ماندگاری جوانان در روستاها

گنبد- مدیر بنیاد مسکن گنبد گفت:با واگذاری ۴۲ قطعه زمین مسکونی به جوانان فاقد زمین در روستای ساری‌بخش، زمینه خانه‌دار شدن، کاهش مهاجرت و تقویت سکونت پایدار در مناطق روستایی فراهم می‌شود.
 واگذاری ۴۲ قطعه زمین در ساری‌بخش، گامی برای ماندگاری جوانان در روستاها

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صابری از واگذاری ۴۲ قطعه زمین مسکونی به جوانان فاقد زمین و مسکن در روستای ساری‌بخش خبر داد و گفت: این اقدام در راستای حمایت از جوانان، تأمین مسکن روستایی و اجرای سیاست‌های بنیاد مسکن برای توسعه سکونت پایدار انجام شده است.

وی افزود: تأمین زمین، نخستین و مهم‌ترین گام برای خانه‌دار شدن خانواده‌های فاقد مسکن است و واگذاری این اراضی می‌تواند بخش قابل توجهی از دغدغه جوانان روستایی را برطرف کرده و مسیر ساخت مسکن را برای آنان هموار سازد.

وی با اشاره به آثار اجرای این طرح افزود: واگذاری هدفمند زمین، علاوه بر افزایش فرصت خانه‌دار شدن جوانان و مستأجران، در متعادل‌سازی بازار زمین و مسکن، جلوگیری از رشد غیرمنطقی قیمت‌ها، رونق ساخت‌وساز و تقویت اقتصاد روستاها نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گنبدکاووس ادامه داد: فراهم شدن امکان ساخت مسکن برای جوانان، انگیزه ماندگاری آنان در روستاها را افزایش می‌دهد و این موضوع می‌تواند در کاهش مهاجرت، حفظ جمعیت مولد، تحکیم بنیان خانواده و ایجاد بستر مناسب برای فرزندآوری تأثیرگذار باشد.

صابری با تأکید بر تداوم سیاست‌های حمایتی بنیاد مسکن خاطرنشان کرد: این نهاد با رویکرد امیدآفرینی و تقویت سکونت پایدار، تأمین و واگذاری زمین به واجدان شرایط را با جدیت دنبال می‌کند تا زمینه خانه‌دار شدن نسل جوان و توسعه متوازن روستاها بیش از پیش فراهم شود.

وی افزود: واگذاری این ۴۲ قطعه زمین با حضور اعضای شورای اسلامی و دهیار روستای ساری‌بخش انجام شد. کد مطلب 6905655



 بهره‌برداری از بازارچه ساحلی بندرترکمن با اشتغال هزار نفر و درآمدزایی ۱۰۰ میلیارد تومانی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بهره‌برداری از بازارچه ساحلی بندرترکمن با اشتغال هزار نفر و درآمدزایی ۱۰۰ میلیارد تومانی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی، رئیس‌کل دادگستری استان گلستان، در آیین افتتاح پروژه تجاری بازارچه بندرترکمن اظهار کرد: اگر امروز با امنیت و آرامش شاهد افتتاح طرح‌های عمرانی و انجام امور هستیم، به برکت مجاهدت نیروهای مسلح و تأمین امنیت کشور است.

وی با تبریک پیشاپیش هفته دولت و هفته وحدت افزود: افتتاح این پروژه در ایام هفته وحدت، اتفاقی ارزشمند برای مردم بندرترکمن و استان گلستان است.

آسیابی با اشاره به نقش سفرهای رئیس قوه قضاییه به استان گلستان در حل مشکلات مهم استان گفت: یکی از برکات حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در استان، صدور دستور برای گره‌گشایی از مشکلات جدی و چندین‌ساله بود که بازارچه بندرترکمن یکی از همین موارد به شمار می‌رفت.

وی ادامه داد: قراردادی که برای این بازارچه منعقد شده بود، ۴۵ ساله و با مبلغ ماهانه یک میلیون تومان و بدون تعدیل بود که امکان بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت را سلب کرده بود.

رئیس‌کل دادگستری گلستان تصریح کرد: با ورود دستگاه قضایی و پس از ماه‌ها پیگیری، این مشکل بدون تشکیل پرونده قضایی و با استفاده از تدابیر و مدیریت قضایی برطرف شد و بازارچه و اراضی در اختیار شهرداری قرار گرفت.

در ادامه حتما بخوانید حضور گسترده ترکمن‌های اهل سنت در راهپیمایی خشم و نصر 

آسیابی با اشاره به بهره‌برداری از پروژه در کمتر از ۱۸ ماه گفت: امروز ثمره همان اقدام و کلنگ‌زنی را شاهد هستیم و بر اساس برآوردهای انجام‌شده، فقط اجاره عرصه شهرداری از این پروژه حدود ۷۵ میلیارد تومان است و با احتساب درآمدهای جانبی از پارکینگ، ورودی و غرفه‌های قدیمی، مجموع درآمد پایدار می‌تواند به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در سال برسد.

وی این اتفاق را اقدامی بزرگ در اقتصاد شهری بندرترکمن دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرداری‌ها حتی برای پرداخت حقوق کارگران با مشکل مواجه هستند، اما امروز به همت قوه قضاییه و پیگیری دادگستری استان، بندرترکمن می‌تواند از این ظرفیت برای توسعه خدمات شهری استفاده کند.

رئیس‌کل دادگستری گلستان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس | انصاف نیوز

رحمان بیات، روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «درحاشیه تصویب نامه‌ی مجلس در ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵؛ تأمل و تدبر به‌جای خشم و ناامیدی…؟» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.