قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

۵۰ کیلومتر به راه های دوبانده خراسان جنوبی افزوده شد

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دولت چهاردهم ۵۰ کیلومتر به راه های دوبانده خراسان جنوبی افزوده شده است.
 ۵۰ کیلومتر به راه های دوبانده خراسان جنوبی افزوده شد

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدرضا هاشمی ظهر چهارشنبه در شورای اداری خراسان جنوبی که با حضور وزیر کشور برگزار شد، گفت: مردم خراسان جنوبی همواره همراهی و همدلی خود را با نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان داده‌اند و در ماه‌های اخیر نیز در کنار نیروهای ارتش، سپاه، انتظامی و دستگاه‌های امنیتی، نقش مهمی در حفظ آرامش و امنیت استان ایفا کردند.

هاشمی با اشاره به موقعیت مرزی استان گفت: خراسان جنوبی طولانی‌ترین مرز مشترک با کشور دوست و همسایه افغانستان را دارد، اما با وجود حوادث مختلفی که در ماه‌های اخیر در کشور رخ داد، به گواه مسئولان، استان ما یکی از امن‌ترین استان‌های مرزی کشور بود.

وی افزود: در حوادث اخیر، مدیریت میدانی و تصمیم‌گیری به‌موقع مسئولان استان موجب شد امنیت به شکل مطلوب حفظ شود و حتی یک نفر در استان دچار آسیب و خونریزی نشود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حادثه فوت یکی از جوانان اهل سنت استان در تهران گفت: در این موضوع نیز مردم و مسئولان استان با بصیرت و آرامش برخورد کردند و اجازه ندادند این حادثه به عاملی برای ایجاد اختلاف و خدشه به وحدت تبدیل شود.

راه‌آهن؛ پروژه‌ای حیاتی برای توسعه خراسان جنوبی

وی در ادامه به پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: مسیر راه‌آهن استان حدود ۴۲۰ کیلومتر است که در ۱۴ قطعه و با حضور ۱۴ پیمانکار در حال اجراست و برخی قطعات پیشرفت بسیار خوبی دارند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: تاکنون حدود ۳.۸ همت برای این پروژه هزینه شده و اعتبارات قابل توجهی در دولت گذشته و دولت چهاردهم برای اجرای آن اختصاص یافته است.

هاشمی بیان کرد: در سفر رئیس‌جمهور به استان، ۱۱۳ درصد اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای سال ۱۴۰۴ تخصیص یافت که با توجه به شرایط خاص کشور و قرار داشتن در یک سال جنگی، اقدام قابل توجهی محسوب می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی به رویکرد استان برای ارتباط مستقیم با مردم اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی از نخستین استان‌هایی بود که موضوع حضور مدیران در مساجد و برگزاری میز خدمت را به صورت جدی دنبال کرد.

وی افزود: تلاش کردیم میز خدمت تنها به یک برنامه نمایشی تبدیل نشود؛ بنابراین تیمی تشکیل شد تا مطالبات مردم را دریافت، دسته‌بندی و تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند.

هاشمی ادامه داد: …



 از «خانوم والده» تا «اسکورت»؛ چهار فیلم تازه در راه سینماها
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

از «خانوم والده» تا «اسکورت»؛ چهار فیلم تازه در راه سینماها

تهران - ایرنا - همزمان با ثبت قرارداد نمایش چهار فیلم جدید، ترکیبی از کمدی، انیمیشن و اکشن اجتماعی در شهریورماه راهی پرده سینماها می‌شود؛ آثاری که از حضور رضا عطاران در «خانوم والده» تا بازگشت یوسف حاتمی‌کیا با فیلم تحسین‌شده «اسکورت» را دربرمی‌گیرد.

 «پروژه‌های تقاضامحور» محور توسعه هوش مصنوعی و فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

«پروژه‌های تقاضامحور» محور توسعه هوش مصنوعی و فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از رویکرد زیرساخت‌محور و تمرکز بر تعریف پروژه‌های واقعی و تقاضامحور، فعال شدن کسب‌وکارهای هوش مصنوعی و اجرای چند پروژه بزرگ و قابل سنجش را از الزامات شکل‌گیری چرخه توسعه این فناوری در کشور دانست.

 مذاکره با دشمن با دست های آلوده به خون برای من امتحان است نه امتیاز
۱۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

مذاکره با دشمن با دست های آلوده به خون برای من امتحان است نه امتیاز

مذاکره در نگاه اینجانب، نه ارزش ذاتی دارد نه تابو است؛ نه مطلقاً خیر است نه مطلقاً شر. مذاکره هنگامی معنا می‌یابد که ابزار پیشبرد منافع ملی، احقاق حقوق ملت،...

 پاسخ محمدباقر قالیباف به حسین شریعتمداری: هر اقدام عقلانی نباید در ذیل سازش و انفعال تعریف شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

پاسخ محمدباقر قالیباف به حسین شریعتمداری: هر اقدام عقلانی نباید در ذیل سازش و انفعال تعریف شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نامه مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: در عین مرزبندی با غرب‌گرایی باید بگویم که هر اقدام عقلانی از موضع انقلابی، هر گفت‌وگوی مقتدرانه یا هر تلاش برای گرفتن حق ملت از دشمن، نباید به نادرست در ذیل سازش و انفعال تعریف شود.

 تصاویر زیبا از پل خواجو و زاینده‌رود در قاب شب | تصاویر
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر زیبا از پل خواجو و زاینده‌رود در قاب شب | تصاویر

شب‌های پل خواجو و شبانه‌های زاینده‌رود با نورپردازی چشم‌نواز و انعکاس چراغ‌ها روی زاینده‌رود، جلوه‌ای متفاوت از یکی از مشهورترین نمادهای تاریخی اصفهان را به نمایش می‌گذارد.

 خرید دلار با کارت ملی؛ سود واقعی چقدر است؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

خرید دلار با کارت ملی؛ سود واقعی چقدر است؟

با آغاز عرضه اسکناس ارز توسط بانک مرکزی در شعب سه بانک بزرگ، خرید هزار دلار با کارت ملی دوباره به یکی از گزینه‌های مورد توجه متقاضیان تبدیل شده است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح