قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

تقویت همبستگی ملی و سرمایه اجتماعی باید در اولویت همگان قرار گیرد

زنجان- امام جمعه زنجان گفت: دشمنان همواره در تلاش هستند از هرگونه اختلاف، شکاف و چنددستگی در کشور بهره‌برداری کنند،از این رو تقویت همبستگی ملی و سرمایه اجتماعی باید در اولویت همگان قرارگیرد.
 تقویت همبستگی ملی و سرمایه اجتماعی باید در اولویت همگان قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زنجان، با اشاره به روزهای پایانی ماه صفر، بر ضرورت بازخوانی سیره نورانی پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) تأکید کرد و گفت: آموزه‌های این بزرگان، به‌ویژه دعوت به راستگویی، امانتداری، حفظ حرمت مؤمنان، تقویت پیوندهای اجتماعی، همبستگی و پرهیز از اختلاف، امروز بیش از هر زمان دیگری برای جامعه اسلامی راهگشا و ضروری است.

وی با بیان اینکه جامعه امروز بیش از هر چیز به وحدت، همدلی و انسجام نیاز دارد، افزود: اگر مسئولان، نخبگان، رسانه‌ها و مردم با نگاه مسئولانه و همدلانه در کنار یکدیگر قرار گیرند، بسیاری از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود و دشمنان نیز فرصت سوءاستفاده از اختلافات داخلی را نخواهند یافت.

امام جمعه زنجان با تأکید بر اینکه وحدت و انسجام ملی مهم‌ترین نیاز امروز کشور برای تأمین امنیت، آرامش، رفاه و عبور از شرایط دشوار است، تصریح کرد: همه مسئولان، نخبگان، رسانه‌ها و آحاد مردم باید با پرهیز از اختلاف‌افکنی و تقویت همدلی، در مسیر خدمت به مردم و مقابله با تهدیدهای دشمن حرکت کنند.

حسینی در ادامه با اشاره به ضرورت نقد منصفانه عملکرد مسئولان، گفت: نقد زمانی ارزشمند و اثرگذار است که با انصاف، دلسوزی و با هدف اصلاح امور انجام شود و نباید به گونه‌ای باشد که موجب تضعیف سرمایه اجتماعی، کاهش اعتماد عمومی یا ایجاد فضای ناامیدی در جامعه شود.

فعالان سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای باید منافع ملی و مصالح عمومی کشور را بر هر موضوع دیگری مقدم بدانند

وی خاطرنشان کرد: فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای باید منافع ملی و مصالح عمومی کشور را بر هر موضوع دیگری مقدم بدانند و در بیان نقدها و دیدگاه‌های خود، حفظ امید و اعتماد مردم را مدنظر قرار دهند.

امام جمعه زنجان همچنین بر ضرورت تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: مسئولان، مدیران و فعالان …





 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.

 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۲۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود

آیا یک خودروی برقی چینی می‌تواند با اختلاف قیمت قابل‌توجه، فناوری بهتر و شارژ سریع‌تر، پژو E-308 را شکست دهد؟

 پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!

ایده جنجالی اینفانتینو برای برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال با حضور ۲۱۱ کشور، مراسم در دیزنی‌لند و دیدار افتتاحیه اسرائیل و فلسطین، پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد.

 سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری

نشست شورای سیاستگذاری رویداد اینوتکس و المپیک فناوری با حضور حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور و با نگاه ویژه به ماموریت این معاونت در پارادایم نوین حکمرانی علم، فناوری و نوآوری در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟

شبکه برق آمریکا در برابر رشد سریع تقاضای برق، به‌ویژه از سوی مراکز داده، با چالشی روبه‌رو شده که شباهت زیادی به مشکلی دارد که صنعت مخابرات در دهه ۱۹۹۰ با آن مواجه بود.