
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و بیست و هفتمین جلسه شورا در واکنش به گزارش سید اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی، گفت: استانداردسازی کیفیت خودروها کار دولت است و نه با شهرداری و نه با مردم است و باید دولت در این زمینه وارد عمل شود.
باید زور دولت به مافیای خودرو برسد
مهدی اقراریان، رئیس کمیته حقوقی شورای شهر تهران نیز با اشاره به عوارض سنگین خودروهای وارداتی گفت: مردم باید رقم بسیار بالایی برای خرید این خودروها بپردازند و ناچارند خودروهایی با مصرف سوخت بالا خریداری کنند. طبقه متوسط جامعه توان مالی برای نوسازی خودروهای فرسوده خود ندارند؛ چراکه دولت قیمت را با عوارض سنگین واردات افزایش داده است.
وی ادامه داد: ما باید خودروی پرمصرف را با همان قیمت از خودروساز داخلی خریداری کنیم و دولت بنزین می خرد و به ما می فروشد که برای این خودروهای پرمصرف هزینه کنیم. اگر زور دولت به مافیای خودرو برسد که نمی رسد، ۵۰ درصد مشکلات حل می شود.
مکانیزم همراهی دستگاهها برای کاهش مصرف انرژی باید تعریف شود
سیدجعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه دستیابی به کاهش مصرف انرژی نیاز به همراهی جدی دستگاه ها دارد، گفت: باید دید که مکانیزمی برای این همکاری وجود دارد یا خیر؟
وی افزود: مردم به تصمیمات ما بی اعتماد هستند؛ چراکه در مواردی به این تصمیمات عمل نمی شود. برای مثال قرار بر این بود که بخشی از هزینه جرائم رانندگی به شهرداری پرداخت شود اما آنچنان که باید عملیاتی نشد.
تشکری هاشمی همچنین تصریح کرد: هیچ مرزی وجود ندارد که سوخت قاچاق در آن انجام نشود و باید این موضوع را به جدیت ساماندهی کرد.
سالانه میزان کاهش مصرف سوخت سنجیده شود
احمد صادقی، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا با بیان اینکه ناترازی مصرف انرژی به مردم برنمی گردد بلکه ناشی از سیاست هاست، گفت: وقتی شهروندان برای سفرهای طولانی خود ناچار به استفاده از خودرو شخصی است، ناچار به مصرف سوخت است.
وی با اعلام …












