قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

مسجد باید به کانون تصمیم‌سازی و حل مسائل اجتماعی تبدیل شود

ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: مسجد باید به کانون تصمیم‌سازی و حل مسائل اجتماعی تبدیل شود.
 مسجد باید به کانون تصمیم‌سازی و حل مسائل اجتماعی تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار نماینده ظهر یکشنبه در نشست قرارگاه راهبردی مساجد استان ایلام، با اشاره به نقش کلیدی مساجد در جامعه، اظهار داشت: مسجد باید به کانون تصمیم‌سازی، حل مسائل اجتماعی و صیانت از انقلاب تبدیل شود و در کنار نقش عبادی و معنوی خود، در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، تربیتی و حتی حل مشکلات محلی نیز نقش‌آفرینی کند.

وی با بیان اینکه احیای نقش واقعی مسجد باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرد، افزود: مسئولان باید در کنار مردم و در متن محل حضور داشته باشند و مسائل مردم را از نزدیک بشناسند و این رویکرد، می‌تواند به تقویت اعتماد عمومی و افزایش مشارکت مردمی در عرصه‌های مختلف کمک کند و همچنین مهارت‌افزایی ائمه جماعات و فعال‌سازی مساجد به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی، از دیگر موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه ایلام با هشدار نسبت به تلاش دشمن برای تضعیف نقش مسجد، تصریح کرد: دشمنان به خوبی قدرت بسیج‌کنندگی، انسجام‌بخشی و هدایت اجتماعی مسجد را می‌شناسند و به همین دلیل برای کمرنگ کردن این سنگر برنامه‌ریزی می‌کنند و ضروری است که همه دست‌اندرکاران با تقویت نقش مساجد، در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کنند و مساجد را به پایگاه‌های اصلی تحول فرهنگی و اجتماعی تبدیل نمایند.

کریمی‌تبار در پایان با تأکید بر اینکه مسجد باید بتواند در کنار نقش عبادی خود، به عنوان یک پایگاه اجتماعی و فرهنگی در حل مشکلات محلی و هدایت جامعه نقش‌آفرینی کند، خاطرنشان کرد: تقویت مساجد و توجه به آنها، یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی، شاهد تحول در ساختار مدیریتی مساجد و ارتقای نقش آنان در جامعه باشیم. کد مطلب 6912349



 حل مسائل اجتماعی بدون مطالعه و گفت‌وگو امکان‌پذیر نیست - تسنیم
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

حل مسائل اجتماعی بدون مطالعه و گفت‌وگو امکان‌پذیر نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلی عماد، مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت، در نشست با ائمه جمعه استان زنجان، با اشاره به جایگاه مسجد در سیره پیامبر اکرم(ص)، اظهار داشت: مسجد در آغاز اسلام صرفاً محلی برای عبادت نبود، بلکه نقش مهمی در شکل‌گیری دانش، ایجاد همبستگی، انسجام اجتماعی و اداره امور جامعه ایفا می‌کرد.

وی با بیان اینکه این کارکردها باید متناسب با اقتضائات امروز جامعه بازتعریف و تقویت شود، افزود: مساجد می‌توانند به پایگاه‌هایی برای کاهش اختلافات، تحکیم روابط اجتماعی و پیگیری مسائل مردم در محله‌ها تبدیل شوند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت با تأکید بر نقش مؤثر ائمه جمعه و جماعات در این عرصه تصریح کرد: ائمه جمعه و جماعات، ظرفیت ارزشمندی برای ایجاد همدلی و همبستگی در جامعه دارند و با وجود برخی مشکلات و نقدها، بخش زیادی از آنان در سراسر کشور توانسته‌اند نقش اجتماعی و وحدت‌آفرین خود را به‌خوبی ایفا کنند.

عماد، افزایش تحمل اجتماعی و گسترش فرهنگ گفت‌وگو را از نیازهای جدی جامعه عنوان کرد و گفت: دستیابی به راه‌حل‌های دقیق و کارآمد برای مسائل کشور، مستلزم آن است که بخش‌های مطالعاتی، برنامه‌ریزی، اجرایی و پشتیبانی در کنار یکدیگر و با هماهنگی کامل فعالیت کنند.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تبیین دقیق مفهوم وفاق اظهار کرد: وفاق و وحدت، مفاهیمی هستند که باید درباره ابعاد، الزامات و شاخص‌های آن‌ها گفت‌وگو شود تا جامعه بتواند درک روشن‌تری از مسیر تحقق این موضوع داشته باشد.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی با محوریت مساجد تأکید کرد و افزود: با مدیریت و راهبری امام جماعت، می‌توان توانمندی‌های محلی را برای شناسایی مسائل اجتماعی و یافتن راهکار برای آن‌ها فعال کرد؛ اما این موضوع نیازمند طراحی صحیح، برنامه‌ریزی منظم، مدیریت مؤثر و اجرای دقیق است.

وی با اشاره به برخی مسائل فرهنگی و اجتماعی از جمله حجاب، گفت: تصمیم‌گیری درباره موضوعات اجتماعی و فرهنگی نباید بدون شناخت واقعیت‌های جامعه و بررسی‌های کارشناسی انجام شود. این مسائل باید مبتنی بر داده، مطالعه، گفت‌وگو و تقسیم کار ملی میان نهادهای مرتبط پیگیری شود تا از اقدام‌های …



 اهدای لوح تقدیر توسط معاون اول رئیس جمهور به استاندار ایلام
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اهدای لوح تقدیر توسط معاون اول رئیس جمهور به استاندار ایلام

به گزارش برنا از ایلام،در تقدیرنامه معاون اول رئیس جمهور خطاب به استاندار ایلام آمده است:

[ لازم می‌دانم مراتب امتنان و سپاس خود را از تلاش‌های بی وقفه و رویکرد مسئولانه جنابعالی در ساماندهی هر چه باشکوه تر مراسم اربعین سال جاری صمیمانه ابراز نمایم. مدیریت مدبرانه ی شما در مواجهه با چالش های اجرایی و ارائه راهکارهای اثربخش نقشی محوری و ماندگار در اعتلای سطح کمی و کیفی این رویداد عظیم ایفا نمود و مراتب تحسین همگان را برانگیخت. بی تردید این خدمات ارزنده در کارنامه ی درخشان خدمات شما چون نگینی تابناک خواهد درخشید.

این لوح تقدیر به پاس تلاش‌های جهادگرانه جنابعالی اهدا می.شود. بر خود فرض میدانم که مراتب قدردانی خویش را به ساحت خانواده محترمتان که در این اجر سهیم هستند تقدیم دارم. از درگاه خداوند منان توفیقات روزافزون جنابعالی را در ظل توجهات حضرت ولیعصر (ارواحنا فدا) و درایت داهیانه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای (مدظله العالی) مسئلت می نمایم.]

گفتنی است استاندار ایلام در حاشیه این نشست با وزرای امور خارجه، صمت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و ارتباطات در خصوص مسائل و مشکلات استان در حوزه های مختلف دیدار و گفتگو کرد و مقرر شد وزرای صمت‌ و راه و شهرسازی در آینده ای نزدیک به ایلام سفر کنند. 

انتهای پیام



 بازگشت موج گرما از پنجشنبه به استان ایلام
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بازگشت موج گرما از پنجشنبه به استان ایلام

احسان احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان، اظهار داشت: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز دمای هوای استان حدود ۲ تا ۳ درجه کاهش پیدا می‌کند و وضعیت دما به محدوده نرمال تا یک درجه زیر نرمال می‌رسد و هوای نسبتاً خنک‌تری نسبت به این موقع از سال خواهیم داشت.

وی با تأکید بر اینکه این کاهش دما موقتی است، تصریح کرد: این وضعیت پایدار نخواهد بود و از ظهر پنجشنبه به ویژه در روزهای جمعه و شنبه، مجدداً شاهد افزایش دمای حدود ۳ تا ۴ درجه‌ای خواهیم بود و یک توده هوای گرم و موج گرما طی روزهای پایانی هفته در سطح استان استقرار پیدا خواهد کرد که می‌تواند بر فعالیت‌های روزمره و مصرف انرژی تأثیرگذار باشد.

کارشناس هواشناسی ایلام در ادامه به وزش باد در استان اشاره کرد و گفت: از امروز سرعت وزش باد در برخی نواحی استان افزایش پیدا می‌کند و وزش باد نسبتاً شدید و موقتی را خواهیم داشت و در این خصوص نیز هشدار سطح زرد صادر شده و شهروندان باید نسبت به استحکام سازه‌های موقت و تابلوهای تبلیغاتی توجه لازم را داشته باشند.

وی از شهروندان خواست: در روزهای گرم هفته آینده، نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کرده و از قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض تابش مستقیم خورشید خودداری کنند.

احمدی‌نژاد در پایان با اشاره به اینکه نوسانات دمایی در هفته جاری محسوس است، توصیه کرد: شهروندان به ویژه کشاورزان و دامداران، برنامه‌ریزی خود را بر اساس تغییرات دمایی تنظیم کنند؛ همچنین دستگاه‌های اجرایی و ادارات نیز نسبت به مدیریت مصرف انرژی در روزهای گرم پیش‌رو اقدامات لازم را انجام دهند تا با کمترین مشکل، این موج گرما را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.