قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۲ ساعت قبل

بیش از یک هزار پنل خورشیدی بین عشایر آذربایجان ‌غربی توزیع شد

ارومیه - مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون بیش از یک هزار پنل خورشیدی در بین عشایر استان توزیع شده که ۷۰۰ دستگاه به صورت رایگان و ۳۰۰ دستگاه با آورده ۱۰ درصدی عشایر است.
 بیش از یک هزار پنل خورشیدی بین عشایر آذربایجان ‌غربی توزیع شد

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال امین عشایری روز پنجشنبه در جمع عشایر ییلاق «شابتان» با اشاره به برنامه‌های حمایتی اداره‌کل امور عشایر استان افزود: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق عشایری با هدف تأمین برق مورد نیاز و ارتقای کیفیت زندگی عشایر دنبال می‌شود.

وی همچنین از پیش‌بینی مرمت و بازسازی مسیر دیزل مرگور به شابتان در اعتبارات سال آینده خبر داد و گفت: این موضوع با هدف تسهیل تردد و دسترسی عشایر منطقه در برنامه اعتباری سال آینده لحاظ خواهد شد.

امین عشایری از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی فروشگاه‌های عشایری خبر داد و اظهار کرد: این فروشگاه‌ها علاوه بر تأمین مایحتاج عشایر، برای خرید و جمع‌آوری تولیدات دامی آنان نیز پیش‌بینی شده است.

خدمت‌رسانی به عشایر متناسب با نیازهای جامعه افزایش یابد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان ‌غربی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به جامعه عشایری گفت: خدمات‌رسانی به عشایر باید متناسب با نقش، ظرفیت و نیازهای این جامعه افزایش یابد.

خضر کاک‌درویشی، افزود: دستگاه‌های اجرایی باید با حضور میدانی و پیگیری مستمر، برای رفع مشکلات و مطالبات عشایر اقدام کنند.

وی با اشاره به نقش و جایگاه عشایر در طول دوران انقلاب اسلامی افزود: عشایر همواره در عرصه‌های مختلف انقلاب و دفاع از کشور حضوری مؤثر داشته‌اند و در کنار سایر اقشار مردم، در دفاع از امنیت، عزت و تمامیت ارضی کشور نقش‌آفرینی کرده‌اند.

معاون استاندار با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان اظهار کرد: دشمنان در برابر استقامت ملت ایران و شجاعت و فداکاری رزمندگان شکست خوردند.

کاک‌ درویشی همچنین اجرای برنامه مدیریت …



 تسریع در خدمات‌رسانی به عشایر رویکرد اصلی دولت و مجلس است - تسنیم
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تسریع در خدمات‌رسانی به عشایر رویکرد اصلی دولت و مجلس است - تسنیم

دولت و مجلس در کنار هم تسریع در خدمات‌رسانی به عشایر را رویکرد اصلی خود قرار داده‌اند.



 رسمی؛ مهدی طارمی به الوصل امارات پیوست!
۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ مهدی طارمی به الوصل امارات پیوست!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی طارمی با عقد قراردادی رسمی به باشگاه الوصل امارات ملحق شد.به گزارش فوتبالی، مهدی طارمی در نقل‌وانتقالات تابستانی تصمیم گرفت از المپیاکوس جدا شود و پیشنهادهای مختلفی از برخی تیم‌های اروپایی و اماراتی داشت. چند روز پیش رسانه‌ها مدعی شدند مهدی طارمی با الوصل امارات به توافق رسیده و این باشگاه به زودی از طارمی رونمایی می‌کند. باشگاه الوصل لحظاتی پیش به شکل رسمی از مهدی طارمی رونمایی کرد و این بازیکن فصل آینده پیراهن الوصل امارات را به تن می‌کند.,نقل و انتقالات,مهدی طارمی,الوصل امارات,پیشنهاد سردبیر

 ستاره‌های آینده از لیست ایران جا ماندند!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره‌های آینده از لیست ایران جا ماندند!

بازیکنان شاخص زیادی از فهرست نهایی تیم المپیک ایران در رقابت‌های آسیایی جا ماندند.

 فارن پالیسی: آمریکا در حال یادگیری درس‌های اشتباه درباره جنگ ایران است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

فارن پالیسی: آمریکا در حال یادگیری درس‌های اشتباه درباره جنگ ایران است

اگرچه جنگ آمریکا علیه ایران و تنش‌ها تنگه هرمز هنوز به پایان نرسیده است، اما تحلیل‌گران همین حالا نیز با شتاب در پی آن هستند که مشخص کنند چه درس‌هایی باید از این درگیری آموخت. گونه‌ای نوظهور از مقالات حوزه سیاست امنیتی، بر کاستی‌های مختلف لجستیکی و تاکتیکی عملیات ایالات متحده علیه ایران تأکید می‌کند: فقدان آمادگی برای اختلال در حمل‌ونقل نفت و کود، ذخایر ناکافی مهمات دقیق و موشک‌های رهگیر، ناتوانی کلی در آمادگی مؤثر برای مقابله با پهپادهای انتحاری ارزان‌قیمت، کمبود مین‌روب‌ها و موارد دیگر.

 هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
۱۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]

 عربستان سعودی و خطاهای راهبردی - دیپلماسی ایرانی
۱۱ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

عربستان سعودی و خطاهای راهبردی - دیپلماسی ایرانی

محمدعلی مهتدی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: نزدیک به دو دهه است که عربستان سعودی در سیاست منطقه‌ای خود اقداماتی انجام می‌دهد که نه‌تنها...

 ایران ۳- کوبا صفر: راحت‌تر از آب خوردن!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ایران ۳- کوبا صفر: راحت‌تر از آب خوردن!

تیم ملی والیبال ایران در دومین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا به مصاف کوبا رفت و این تیم را مقتدرانه سه بر صفر شکست داد.