قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

مازندران رتبه نخست کشور در تعداد رقبه‌های موقوفات را دارد

ساری- مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به ظرفیت گسترده موقوفات استان گفت: مازندران با حدود ۲۴۳ هزار رقبه، رتبه نخست کشور را از نظر تعداد رقبه دارد.
 مازندران رتبه نخست کشور در تعداد رقبه‌های موقوفات را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری بعدازظهر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به وضعیت موقوفات و بقاع متبرکه مازندران اظهار کرد: در استان حدود هزار و ۳۶۱ امامزاده ثبت شده و نزدیک به ۱۵ هزار موقوفه انتفاعی و منفعتی وجود دارد.

وی افزود: تعداد رقبه‌های موقوفات استان از حدود ۱۵۴ هزار مورد به نزدیک ۲۴۳ هزار رقبه افزایش یافته و مازندران از نظر تعداد موقوفات رتبه سوم کشور و از نظر شمار رقبه‌ها رتبه نخست را در اختیار دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه رقبه کوچک‌ترین جزء یک موقوفه محسوب می‌شود، گفت: برای نمونه، موقوفه آیت‌الله محمدباقر تاجر بیش از ۲۵ هزار رقبه دارد.

حیدری با اشاره به تنوع نیات واقفان در استان بیان کرد: بیش از ۷۰۰ نیت در موقوفات مازندران وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به ۱۶۷ رقبه درمانی، حدود ۳۸ هزار رقبه کشاورزی، ۴۱۸ رقبه آموزشی، نزدیک به ۱۶ هزار رقبه تجاری و حدود ۱۷۳ هزار رقبه مسکونی اشاره کرد.

وی درباره وضعیت رقبه‌های مسکونی توضیح داد: تمام واحدهای مسکونی موجود در این آمار به معنای مالکیت کامل اوقاف نیست؛ در بسیاری از موارد عرصه ملک وقف است، اما اعیان متعلق به مردم است و باید این تفکیک در تحلیل آمار مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران همچنین از وجود بیش از هزار رقبه صنعتی و ۲۲۷ رقبه خدماتی در استان خبر داد و گفت: بخشی از این رقبه‌ها با کاربری‌هایی همچون تأسیسات زیربنایی، راه و جاده مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

حجت‌الاسلام حیدری ادامه داد: طی پنج سال اخیر با به‌روزرسانی و انعقاد حدود ۱۳۶ هزار سند اجاره موقوفات، زمینه ساماندهی بیشتر این املاک و افزایش عواید آنها فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر ۳۱۸ وقف جدید در مازندران به ثبت رسیده است، افزود: افزایش عواید موقوفات و اجرای نیات واقفان از نتایج اقدامات انجام‌شده در این حوزه بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به نمونه‌هایی از وقف‌های جدید اظهار کرد: در بابلسر، پدر یکی از شهدای استان پنج واحد مسکونی را وقف کرده است تا زوج‌های جوان بتوانند پس از ازدواج به مدت دو سال به صورت رایگان در این واحدها سکونت داشته باشند.

حجت‌الاسلام حیدری گفت: وقف‌های جدید در …



 صدای مردم باید مبنای اصلاح نظام اداری باشد
۳۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

صدای مردم باید مبنای اصلاح نظام اداری باشد

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر تغییر رویکرد نظام ارزیابی عملکرد دولت گفت: معیار اصلی ارزیابی دستگاه‌های اجرایی باید نتیجه خدمت، کیفیت ارائه خدمات و میزان حل مسائل مردم باشد و جشنواره شهید رجایی نیز باید از ارزیابی عملکرد به سمت سنجش نتیجه و رضایتمندی مردم حرکت کند.

 ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | خیلی زود در ایران به پیروزی بزرگی دست خواهیم یافت
۴۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم | خیلی زود در ایران به پیروزی بزرگی دست خواهیم یافت

رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین ادعاهای خود در مصاحبه با شبکه الجزیره مدعی شد که ارتش آمریکا دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کرده است.

 قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد؛ سقف خرید برای هر متقاضی چقدر است؟
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد؛ سقف خرید برای هر متقاضی چقدر است؟

متقاضیان خرید دلار با کارت ملی امروز می‌توانند هر دلار را با نرخ ۱۹۵ هزار تومان خریداری کنند.

 شرط ایران برای بازرسی از سایت‌های هسته‌ای آسیب دیده
۴۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

شرط ایران برای بازرسی از سایت‌های هسته‌ای آسیب دیده

رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه در تعامل با آژانس قانون مجلس برای ما ملاک است و طبق همان قانون، موضوع را به آژانس نیز اعلام کرده‌ایم، گفت: آژانس نیز...

 بازیکن ۱۵ ساله در رقابت‌های لیگ کاپ انگلیس! (عکس)
۲۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بازیکن ۱۵ ساله در رقابت‌های لیگ کاپ انگلیس! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی - نوا آنیادیکه با تنها ۱۵ سال و ۹۸ روز سن، نام خود را در تاریخ جام اتحادیه انگلیس (لیگ کاپ) ثبت کرد و به جوان‌ترین بازیکن تاریخ این رقابت‌ها تبدیل شد.به گزارش فوتبالی، مدافع جوان کاردیف سیتی در دیدار برابر نوریچ سیتی در ترکیب اصلی قرار گرفت تا رکوردی را بشکند که پیش از این در اختیار هاروی الیوت بود. الیوت در سال ۲۰۱۸ با پیراهن فولام و در سن ۱۵ سال و ۱۷۴ روز به جوان‌ترین بازیکن تاریخ این رقابت‌ها تبدیل شده بود، اما آنیادیکه با اختلاف ۷۶ روز این رکورد را از او گرفت.آنیادیکه متو ...,کاردیف سیتی,جام اتحادیه انگلیس,نوریچ,لیگ کاپ,نوا آنیادیکه,پیشنهاد سردبیر

 جزئیات عرضه ۵۸۰ دستگاه چانگان CS55 پلاس و سیتروئن C3-XR سایپا اعلام شد
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

جزئیات عرضه ۵۸۰ دستگاه چانگان CS55 پلاس و سیتروئن C3-XR سایپا اعلام شد

بر اساس بخشنامه جدید سایپا، سهم چانگان CS55 پلاس ۳۰۰ دستگاه و سهم سیتروئن C3-XR V1 نیز ۲۸۰ دستگاه تعیین شده است. هر دو خودرو با قیمت مصوب و موعد تحویل مشخص د...



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح