قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

اربعین امسال نماد تبری از دشمنان شکست خورده است - تسنیم

اربعین امسال پیام اقتدار ملت ایران را در تبری از دشمنان شکست خورده انقلاب اسلامی شاهد هستیم.
 اربعین امسال نماد تبری از دشمنان شکست خورده است - تسنیم
استانها

حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در حاشیه پیاده‌روی حرم تا حرم جاماندگان اربعین حسینی در اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: اربعین امسال اربعین متفاوتی است، چرا که ما در مسیر پیاده‌روی همراهی و همدلی خود را با قائد شهید امت و تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری در پاسداشت شعایر دینی شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امت اسلامی در اربعین حسینی امسال با وحدت و همدلی اقتدار خود را به دنیا نشان داد تا ثابت شود که اردوگاه حق غالب بر اردوگاه باطل است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل افزود: هر چند امسال آقای شهید ایران در بین ما نیست، اما منویات و رهنمودهای آن امام حکیم و فرزانه شهید همچنان چراغ راه ماست و امسال به نیت امام شهید امت اسلامی اوج اقتدار و مقاومت خود را با همراهی نسل جوان و نوجوان در حساس ترین مقطع تاریخی نشان می دهند.

ستوده ادامه داد: مردم حسینی و ابوالفضلی اردبیل نیز امروز در پایتخت حسینیت به نیت پیاده‌روی در مسیر نجف تا کربلا، بصره تا کربلا و سامرا به سمت کربلا در قالب جاماندگان اربعین حسینی اوج عشق و دلدادگی خود را به مکتب و مرام سیدالشهدا (ع) نشان می‌دهند.

وی درس تاریخی اربعین حسینی را درس عزت در سایه مقاومت اعلام کرد و گفت: حضرت زینب (س) در 40 روز سختی و دشواری شهادت برادرش و یاران دشت نینوا تلاش کرد تا بدون کوچکترین تزلزلی نهایت اقتدار و عظمت امت اسلامی را در رسیدن به مزار امام شهید در اربعین سال 61 هجری نشان دهد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل سه پیام تاریخی اربعین را یادآور شد و بیان کرد: تبعیت و تولی به امام و پیمودن راه حق با جهاد صبر و مقاومت جزو پیام های اصلی اربعین است.

ستوده تبری از دشمنان و حفظ معنویت را دیگر پیام اربعین عنوان و تصریح کرد: ملت مبعوث شده ایران نیز در این 153 روز جهاد تبیین و روشنگری در صحنه هستند تا در کنار اقتدار نیروهای مسلح اوج وحدت و همگرایی خود را نشان دهند.

انتهای پیام/132/  



 از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

مردم میان «روایت فتح» و «روایت شکست» مانده‌اند؛ دوگانه‌ای که بخشی از آن محصول سال‌ها روایت‌سازی جناحی و سیاسی است.

 ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست | هرچه جوسازی کردند من بیشتر لج کردم

مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 ساماندهی نیروهای شرکتی بی‌نتیجه ماند/ مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود

ساماندهی نیروهای شرکتی بی‌نتیجه ماند/ مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مافیای شرکت‌های پیمانکاری از دولت قوی‌تر بود.

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اعلام اینکه نظرسنجی‌های دولت نشان می‌دهد معیشت، مذاکرات و فیلترینگ از دغدغه‌های مردم است، تصریح کرد: ۸۰ درصد مردم نگران معیشت و گرانی‌ها هستند و ۵۰ تا ۶۰ درصد هم خواهان مذاکره با آمریکا هستند.

 اخبار سیاسی

اخبار سیاسی

اقتصاد و سیاست به طور شگفت انگیزی در یکدیگر تنیده شده اند و تصمیماتی که دولتمردان در هر یک از این دو شاخه می گیرند، به طور مستقیم بر دیگری تاثیر می گذارد. اخبار حوزه اقتصاد سیاسی طیف وسیعی از اخبار و تحلیل ها را شامل می شود که اطلاع از آنها برای فعالان اق