
استانها
به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، حمزه رستمپور، معاون وزیر جهاد و رئیس سازمان شیلات کشور در آیین کلنگزنی شهرک آبزیپروری در اردبیل، اظهار کرد: در ایام جنگ، به رغم همه تنگناها، ملت ایران متحد و منسجم از کردستان تا سیستان و از شمال کشور تا جنوب، سعی کردند تا با حفظ وحدت و همدلی، توطئه دشمنان و حیله آنها را سرکوب کنند.
وی به اهمیت امنیت غذایی در کنار امنیت نظامی اشاره کرد و گفت: امروزه امنیت غذایی جزو اقتدار کشورهاست و در این حوزه باید تلاشی جدی انجام دهیم تا با کمترین وابستگی، بیشترین تولید ملی انجام شود.
معاون وزیر جهاد و رئیس سازمان شیلات کشور به جنگ 12 روزه و جنگ رمضان و اهمیت تأمین غذای مورد نیاز کشورمان به رغم حذف ارز ترجیحی را یادآور شد و ادامه داد: کالاهای اساسی در استانهای مختلف کشور بهویژه استانهای گردشگرپذیر نظیر اردبیل به وفور تأمین شد و بیش از 80 هزار میلیارد تومان برای واردات کالاهای اساسی تأمین شد.
رستم پور شکست دشمن را در جنگ رودررو و جنگ رسانهای و تبلیغاتی یادآور شد و بیان کرد: با تأمین مواد غذایی و وفور مایحتاج ضروری، بخش عظیمی از تلاش دشمن در ایجاد فضای کاذب قحطی به سنگ خورد.
وی ادامه داد: با واردات 3 میلیون تن نهاده دامی به بنادر شمال، بخش …












