قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

وزیر ارتباطات: نخستین قربانی انحصار، کیفیت است - تسنیم

وزیر ارتباطات با تأکید بر ضرورت رقابت در فناوری گفت انحصار، انگیزه ارتقای کیفیت خدمات را از بین می‌برد.
 وزیر ارتباطات: نخستین قربانی انحصار،  کیفیت  است - تسنیم

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست صمیمانه با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار، ضمن تبیین رویکرد دولت چهاردهم درباره چالش‌های حوزه فناوری و فضای مجازی، بر ضرورت توسعه عادلانه ارتباطات، تقویت زیرساخت‌های شبکه و شفافیت در حکمرانی تأکید کرد.

 مدیریت در شرایط بحرانی و ضرورت شفافیت

هاشمی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی دولت چهاردهم از زمان آغاز به کار، اظهار کرد: اگر دو سال پیش کسی به ما می‌گفت در این شرایط با چه مسائلی مواجه خواهیم شد، شاید باورش دشوار بود. ما در جنگ 12روزه و سایر وقایع جانسوز، شرایط دشواری را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: مسیری که آغاز کردیم، با همراهی و نقدهای سازنده شما خبرنگاران همراه بود و این باور وجود دارد که برای پیشبرد امور، باید نگاه‌مان را به حقوق شهروندی شفاف‌تر کنیم.

وزیر ارتباطات گفت: اگر پیگیری‌های دکتر پزشکیان و میدان‌داری ایشان نبود، بازگشت کیفیت اینترنت به این سادگی ممکن نبود. متأسفانه جریان اندک اما پرهیاهویی وجود دارد که باور دارد اینترنت تنها برای 10 تا 12 درصد از جمعیت جامعه کفایت می‌کند. نکته اینجاست که این افراد خود و خانواده‌هایشان را جزو کدام دسته می‌دانند؟

هاشمی تأکید کرد: ما معتقدیم اینترنت یک حق برای آحاد مردم ایران است و نمی‌توان آن را طبقاتی کرد.

دوگانه‌سازی میان اینترنت و شبکه ملی اطلاعات، تشویش اذهان عمومی است

وی در پاسخ به کسانی که اینترنت را صرفاً برای قشر خاصی مانند دانشگاهیان یا دانشجویان ضروری می‌دانند، تصریح کرد: مگر امروز فردی، کسب‌وکاری یا حتی یک خانم خانه‌دار وجود دارد که از نیاز به اینترنت بی‌نیاز باشد؟

وزیر ارتباطات افزود: مطرح کردن دوگانه «اینترنت» و «شبکه ملی اطلاعات» نه‌تنها به شبکه ملی اطلاعات ظلم است، بلکه تشویش اذهان عمومی را در پی دارد. شبکه ملی اطلاعات باید با رویکردی اقتصادی و رقابتی، خدمات شایسته‌ای به مردم ارائه دهد.

کیفیت، نخستین قربانی انحصار است

هاشمی با انتقاد از فضای انحصاری در حوزه فناوری گفت: در شرایطی که دسترسی آزاد فراهم بود، شاهد رشد پلتفرم‌ها بودیم. هنر ما باید در ایجاد فضای رقابتی باشد؛ چراکه ایجاد انحصار، در هر حوزه‌ای از خودرو گرفته تا فناوری، اولین …





 کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند

در روز شنبه ۳۱ مردادماه دمای هوا در بسیاری از استان با کاهش نسبی روبرو شد، چندان که دمای هوا در گرمترین کشور کمتر از ۴۹ درجه سانتی گراد بالای صفر بود.

 معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو
۹ ساعت قبل / سایت سلام نو

معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با انتشار پستی گفت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.

 اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها

وزارت علوم در اطلاعیه‌ای بر برگزاری حضوری تمامی امتحانات دوره تابستان سال ۱۴۰۵ تأکید کرد و از راه‌اندازی سامانه برگزاری آزمون‌های توزیع‌شده کشوری برای تسهیل حضور دانشجویان خبر داد.

 نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کودکی که از هشت روزگی ربوده شده بود بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت.

 شهردار تهران: ظرفیت‌های پایتخت را برای ارتقای سلامت مردم به میدان می‌آوریم | طرح ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی را آغاز کردیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهردار تهران: ظرفیت‌های پایتخت را برای ارتقای سلامت مردم به میدان می‌آوریم | طرح ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی را آغاز کردیم

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با تأکید بر ظرفیت‌های مدیریت شهری برای تقویت نظام سلامت، از پیشنهادهایی برای همکاری در حوزه‌های پیشگیری، بهداشت محیط، پزشک خانواده، پرونده سلامت و گردشگری سلامت خبر داد و گفت: تهران می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۱۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»