قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

سویه جدید تب برفکی در کشور کنترل شد - تسنیم

رئیس سازمان نظام دامپزشکی از مایه کوبی بیش از 60 میلیون رأس دام برای کنترل سویه جدید تب‌برفکی خبر داد.
 سویه جدید تب برفکی در کشور کنترل شد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور از مایه کوبی بیش از 60 میلیون رأس دام سبک و سنگین برای کنترل سویه جدید تب‌برفکی خبر داد و گفت: بر اساس آخرین گزارش‌ها، این سویه دیگر در کشور مشاهده نشده است.

عباسعلی مطلبی با اشاره به وضعیت تب‌برفکی در کشور، گفت: تب‌برفکی یک بیماری بومی در کشور است، اما پیش از عید با ورود سویه جدید این بیماری مواجه شدیم که برای کنترل آن اقدامات گسترده‌ای انجام گرفت.

وی اظهار داشت: پس از شناسایی سویه جدید، احتمال‌های مختلف درباره منشأ ورود آن از جمله ورود از طریق دام زنده، دام قاچاق، گوشت و سایر مسیر‌ها مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت موضوع، ستاد مقابله با بیماری‌ها با جدیت تشکیل شد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی افزود: در پی شناسایی این سویه، مایه کوبی گسترده دام‌ها در دستور کار قرار گرفت و بیش از 10 میلیون رأس دام سنگین و بیش از 50 میلیون رأس دام سبک مایه کوبی شد.

مطلبی گفت: بخش خصوصی دامپزشکی نیز در اجرای عملیات مایه کوبی دام‌ها به‌صورت شبانه‌روزی مشارکت داشت و اجرای این طرح موجب کاهش میزان و شدت بیماری شد.

وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات، سویه جدید تب‌برفکی دیگر در کشور گزارش نشده است، با این حال احتمال وجود سویه‌های دیگر این بیماری وجود دارد و به همین دلیل نمونه‌برداری، پایش و مراقبت‌های دامپزشکی باید استمرار داشته باشد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی تأکید کرد: تب‌برفکی از بیماری‌های بومی کشور است و نمی‌توان با توقف یک مرحله از کنترل، مراقبت‌ها را متوقف کرد؛ بنابراین پایش مستمر برای شناسایی و کنترل سویه‌های احتمالی ضروری است.

مطلبی همچنین از تأمین واکسن مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: در مواردی که واکسن مورد نیاز در داخل تولید نمی‌شود، سازمان دامپزشکی با برنامه‌ریزی لازم نسبت به واردات واکسن از منابع مورد تأیید اقدام می‌کند.

انتهای پیام/   …




 اخبار جدید

 ضرورت هدایت تحصیلی دانش‌آموزان؛ آیا هنرستان مانع تحصیل دانشگاهی است؟
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

ضرورت هدایت تحصیلی دانش‌آموزان؛ آیا هنرستان مانع تحصیل دانشگاهی است؟

سمنان- استان سمنان با توسعه ۷۱۰ رشته‌محل هنرستانی و استفاده از ظرفیت فنی و حرفه‌ای، به دنبال تغییر نگاه به آموزش مهارتی و ایجاد فرصت برابر برای دانش‌آموزان است.

 حامد بعد از دو سال بیدار شد، قیمت‌ها را دید و دوباره خوابید!
۱۸ دقیقه قبل / سایت برترینها

حامد بعد از دو سال بیدار شد، قیمت‌ها را دید و دوباره خوابید!

واقعیت این است که برای روایت گرانی، همیشه لازم نیست سراغ کالاهای اساسی برویم. گاهی یک دلستر، یک بستنی، یک بسته چیپس یا یک پنیر پیتزا بیشتر از هر نمودار اقتصادی می‌تواند تغییر قدرت خرید را نشان دهد.

 بازار گوشت در دو روایت/ چرا گوشت برای مردم گران تمام می‌شود؟
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

بازار گوشت در دو روایت/ چرا گوشت برای مردم گران تمام می‌شود؟

چرا با وجود افزایش جمعیت دام، همچنان از ضرورت واردات گوشت سخن گفته می‌شود؟ آیا مساله بازار گوشت، کمبود تولید است یا سیاست‌هایی که تولیدکننده را از بازار مطمئن دور کرده است؟ در حالی که یک دیدگاه از احتمال کمبود و افزایش قیمت گوشت در ماه‌های آینده می‌گوید، دیدگاهی دیگر انباشت دام و ظرفیت تولید داخلی را یادآور می‌شود، دو روایتی متفاوت از آینده بازار گوشت.

 آنکارا خواهان پیوستن مصر به توافق سه جانبه است
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آنکارا خواهان پیوستن مصر به توافق سه جانبه است

سفیر ترکیه در قاهره گفت آنکارا تمایل زیادی دارد که مصر به توافق مکه بپیوندد.

 ترامپ: در زمان مناسب‌ یا ما پیروز خواهیم شد یا ایران دست به اقدامی می‌زند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترامپ: در زمان مناسب‌ یا ما پیروز خواهیم شد یا ایران دست به اقدامی می‌زند

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که نیازی به امضای ایران پای یک برگه ندارد.

 قائم‌پناه: بانک‌ها عامل ۶۷ درصد تورم هستند
۲۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

قائم‌پناه: بانک‌ها عامل ۶۷ درصد تورم هستند

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ۶۷ درصد عامل تورم در کشور را بانک‌ها عنوان کرد و گفت: کسری بودجه نیز یکی دیگر از دلایل تورم است؛ چراکه بودجه‌مان ناتراز است و مجبوریم...

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026