
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، حجتالاسلام وحید کاظمزاده شامگاه چهارشنبه در تجمع حماسی مردم اردستان با استناد به آیه 216 سوره مبارکه بقره، اظهار کرد: خداوند متعال همانگونه که نماز و روزه را بر مسلمانان واجب کرده، جهاد و قتال را نیز واجب دانسته است؛ هر چند جنگ و جهاد با سختیها و دشواریهایی همراه است، اما آثار و برکات فراوانی برای امت اسلامی به دنبال دارد.
وی افزود: یکی از مهمترین آثار جهاد، افزایش توان دفاعی و اقتدار نظام اسلامی است و امروز نیز توان نظامی جمهوری اسلامی ایران به اذعان دشمنان، در جایگاه بالایی قرار دارد و اگر چه جنگ خسارتها و سختیهایی به همراه داشته و جمعی از فرماندهان و نیروهای کشور به شهادت رسیدهاند، اما این حوادث موجب افزایش عزت، اقتدار و عظمت اسلام و جمهوری اسلامی در جهان شده است.
کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به ادامه مسیر مقاومت، گفت: همانگونه که در آیه شریفه آمده است، چهبسا چیزی برای انسان ناخوشایند باشد، اما خیر و مصلحت او در همان امر نهفته باشد و سختیهایی که مردم در مسیر دفاع از ارزشها و آرمانهای انقلاب متحمل میشوند، در آینده آثار و برکات خود را نشان خواهد داد.
کاظمزاده با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم مردم را در برابر جهاد و …













