قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

آمادگی گلستان برای میزبانی از زائران ومسافران در روزهای پایانی ماه صفر - تسنیم

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گلستان از آمادگی استان برای میزبانی از زائران حرم رضوی خبر داد.
 آمادگی گلستان برای میزبانی از زائران ومسافران در روزهای پایانی ماه صفر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، یاسر قندهاری شامگاه دوشنبه در جلسه هماهنگی ستاد خدمات سفر استان، اظهار کرد: ستاد اجرایی خدمات سفر در تمام طول سال فعال است، اما در ایام اوج سفر ازجمله نوروز و تابستان، فعالیت و هماهنگی میان دستگاه‌های عضو اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گلستان افزود: امسال نیز با توجه به شرایط خاص کشور و برگزاری مراسم ویژه وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب، حضور و همراهی دستگاه‌های عضو ستاد پررنگ‌تر از گذشته بود و در ایام محرم نیز با توجه به تردد زائران در مسیر مشهد مقدس، حجم فعالیت‌های ستاد افزایش یافت.

وی ادامه داد: تعطیلات پیش‌رو هم‌زمان با 28 صفر، رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) و همچنین روزهای پایانی فصل تابستان است و بر اساس پیش‌بینی‌ها، حجم سفر و تردد به‌ویژه در مسیر بازگشت زائران مشهد مقدس افزایش خواهد یافت.

قندهاری تأکید کرد: بخش قابل‌توجهی از زائران مشهد مقدس از مسیر استان گلستان تردد می‌کنند و به همین دلیل ضروری بود هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول برای مدیریت سفر، ارتقای خدمات و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی پیش از آغاز این ایام انجام شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گلستان افزود: گلستان از جمله استان‌هایی است که دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر در آن به‌صورت فعال و پویا در محل اداره‌کل میراث‌فرهنگی مستقر است و نمایندگان دستگاه‌های عضو نیز حضور مستمر دارند؛ این موضوع موجب شده است مسائل و مشکلات حوزه خدمات سفر در کوتاه‌ترین زمان مطرح، پیگیری و تا حد امکان برطرف شود.

وی با قدردانی از همراهی دستگاه‌های عضو ستاد گفت: خدماتی که تاکنون به مسافران و گردشگران ارائه‌شده، حاصل تلاش مجموعه مدیران و نمایندگان دستگاه‌های عضو کمیته‌های 14گانه است و از همه این عزیزان برای همراهی و همکاری در ارائه خدمات مطلوب قدردانی می‌کنم.

جانشین دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان با تأکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تعطیلات پیش‌رو اظهار کرد: لازم است دستگاه‌های عضو ستاد با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آمادگی کامل خود را برای ارائه خدمات به زائران …



 ثبت ملی 273 مسجد تاریخی و 69 حسینیه در اصفهان - تسنیم
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ثبت ملی 273 مسجد تاریخی و 69 حسینیه در اصفهان - تسنیم

معاون میراث‌ فرهنگی اصفهان از ثبت ملی 273 مسجد تاریخی و 69 حسینیه و بررسی پرونده 6 مسجد برای ثبت جهانی خبرداد.

 کتیبه‌ دوره ایلخانی در شهر نیم‌ور محلات کشف شد
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

کتیبه‌ دوره ایلخانی در شهر نیم‌ور محلات کشف شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان محلات از کشف یک کتیبه سنگی ارزشمند متعلق به دوره ایلخانیان در جریان عملیات بازسازی ورودی شرقی مسجد جامع شهر نیم‌ور خبر داد.

 افتتاح نخستین هتل چهار ستاره لرستان در هفته دولت - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح نخستین هتل چهار ستاره لرستان در هفته دولت - تسنیم

الیگودرز و بروجرد میزبان 2 پروژه شاخص گردشگری لرستان خواهد بود.

 ردپای وقف‌نامه‌ای 764 هجری در نیم‌ور محلات نمایان شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ردپای وقف‌نامه‌ای 764 هجری در نیم‌ور محلات نمایان شد - تسنیم

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان محلات از کشف یک کتیبه سنگی ارزشمند از دوره ایلخانیان خبرداد.



هوش مصنوعی جای پزشک؛ خطر تازه نظام سلامت
روزنامه عصر اقتصاد

هوش مصنوعی جای پزشک؛ خطر تازه نظام سلامت

مریم غدیرپور روز پزشک تنها فرصتی برای تبریک گفتن به جامعه پزشکی نیست، بلکه زمانی برای دیدن دشواری هایی است که این قشر پرتلاش هر روز با آن روبه رو می شود. پزشک در اتاق معاینه، پیش از آنکه به علائم ظاهری بیماری توجه کند، به سابقه بیمار، شرایط جسمی، داروهای مصرفی، وضعیت روحی و
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.
پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند
سایت صفحه اقتصاد

پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند

پرونده تراستی‌ها، واسطه‌هایی که در سال‌های تحریم مسئول جابه‌جایی بخشی از منابع مالی و درآمدهای ارزی کشور بودند، حالا هم‌زمان در کمیسیون اقتصادی مجلس، دستگاه قضایی و دیوان محاسبات در حال بررسی است. منوچهر متکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، از گزارش‌هایی درباره انحراف و احتمال خیانت در امانت از سوی بخشی از این مجموعه‌ها خبر می‌دهد
بنزین؛ اصلاح ناترازی انرژی یا تشدید ناترازی اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح ناترازی انرژی یا تشدید ناترازی اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی نباید به افزایش ناترازی اجتماعی منجر شود. اصلاح قیمت بنزین ضروری است؛ اما دولت برای مهار شوک گرانی بنزین و تبعات آن بر تورم و معیشت چه برنامه‌ای دارد؟ اصلاح اقتصادی بدون حفظ تاب‌آوری اجتماعی، خود به ناترازی جدیدی تبدیل می‌شود.
از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟
سایت صفحه اقتصاد

از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟

هشدار ری دالیو درباره کاهش سهم اوراق قرضه آمریکا و حرکت به سمت طلا و بیت‌کوین، در ظاهر یک توصیه برای مدیریت سرمایه است؛ اما در شرایطی که واشنگتن همزمان با هزینه‌های جنگ ایران، افزایش قیمت انرژی، فشار تورمی و بدهی فزاینده روبه‌روست، معنای آن فراتر از یک توصیه سرمایه‌گذاری است. از رکوردشکنی حاشیه سود گازوئیل تا تلاش دولت ترامپ برای کنترل قیمت گوشت چرخ‌کرده، نشانه‌های فشار اقتصادی در حال ظاهر شدن در نقاط مختلف اقتصاد آمریکا هستند؛ فشاری که اکنون بازار بدهی را نیز در کانون توجه قرار داده است.
تیترنگاری تسلیم‌طلبانه؛ روزنامه «سازندگی» در مسیر تخریب مقاومت
خبرگزاری دانشجو

تیترنگاری تسلیم‌طلبانه؛ روزنامه «سازندگی» در مسیر تخریب مقاومت

ادبیات ضعیف‌نمایانه‌ی مبتنی بر تحریف واقعیات که توسط روزنامه «سازندگی» ترسیم و ترویج می‌شود نه تنها تاب‌آوری اجتماعی ایران را کاهش خواهد داد بلکه با ارسال پا...