قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

استاندار سمنان: اعتبارات پروژه‌های عمرانی 384 درصد افزایش یافت - تسنیم

استاندار سمنان از افزایش 384 درصدی اعتبارات پروژه‌های عمرانی استان در سال 1405 خبر داد.
 استاندار سمنان: اعتبارات پروژه‌های عمرانی 384 درصد افزایش یافت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدجواد کولیوند درنشست خبری با خبرنگاران با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و اشتغال استان، از افزایش قابل توجه تعداد پروژه‌ها و حجم اعتبارات در سال 1405 خبر داد و اظهار کرد: در سال 1404، مجموع پروژه‌های عمرانی استان 710 پروژه با اعتباری حدود 5 هزار میلیارد تومان بود که این تعداد در سال 1405 به 930 پروژه رسیده و حدود 30 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: حجم اعتبارات عمرانی استان نیز از 5 هزار میلیارد تومان در سال 1404 به 24 هزار میلیارد تومان در سال 1405 رسیده که نشان‌دهنده افزایش حدود 384 درصدی اعتبارات است.

استاندار سمنان با اشاره به اجرای طرح آزادراهی استان گفت: پس از هشت تا 9 سال توقف در اجرای آزادراه، امسال برای نخستین‌بار 36 کیلومتر از این آزادراه افتتاح شد و 9 کیلومتر دیگر نیز در هفته آینده به این مسیر اضافه می‌شود.

کولیوند ادامه داد: با بهره‌برداری از این قطعه، حدود 45 کیلومتر از آزادراه در استان فعال خواهد شد و تلاش می‌کنیم طی 9 تا 10 ماه آینده بخش آزادراهی از آرادان تا سمنان را تکمیل کنیم.

وی با قدردانی از تیم فنی و مدیران اجرایی استان برای پیگیری این طرح، گفت: در قطعه‌ای که از خروجی آزادراه قم به سمت گرمسار و آرادان قرار دارد، موضوع تملک اراضی باید تعیین تکلیف شود و پس از آن تمرکز استان بر اجرای این بخش خواهد بود.

استاندار سمنان با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل اجتماعی و معیشتی پیرامون اجرای آزادراه، خاطرنشان کرد: در اجرای این پروژه باید وضعیت افرادی که از مسیر فعلی امرار معاش می‌کنند مورد توجه قرار گیرد و ابعاد اجتماعی طرح نیز پیش‌بینی و مدیریت شود.

افزایش 173 درصدی سرمایه‌گذاری اقتصادی در سمنان

کولیوند در ادامه با اشاره به پروژه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان اظهار کرد: در سال 1404، 94 پروژه اقتصادی در استان داشتیم که این تعداد در سال 1405 به 84 پروژه رسیده، اما حجم سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها افزایش قابل توجهی داشته است.

وی افزود: حجم سرمایه‌گذاری پروژه‌های اقتصادی افتتاح‌شده در سال 1404 حدود هزار میلیارد تومان بود که این رقم در سال 1405 به 11 هزار میلیارد …





 بازار سرمایه از ظرفیت قابل‌توجهی برای تأمین مالی صنعت لیزینگ برخوردار است + ویدئو
۱ ساعت قبل / سایت سنا

بازار سرمایه از ظرفیت قابل‌توجهی برای تأمین مالی صنعت لیزینگ برخوردار است + ویدئو

مدیرعامل بهمن لیزینگ با اشاره به چالش‌های موجود در صنعت لیزینگ گفت: اگرچه دستورالعمل جدید بانک مرکزی بخشی از مشکلات این صنعت را برطرف کرده، اما محدودیت‌های نهادهای ناظر در نحوه مصرف منابع، درآمدزایی شرکت‌ها و جذابیت سرمایه‌گذاری در این صنعت را تحت تأثیر قرار داده است.

 فلز سرخ به گلوگاه جدید صنعت خودرو تبدیل می‌شود؟
۱۶ دقیقه قبل / سایت دنیای خودرو

فلز سرخ به گلوگاه جدید صنعت خودرو تبدیل می‌شود؟

رشد طراحی و تولید خودروهای برقی، توسعه شبکه‌های برق، افزایش تجهیزات الکترونیکی و گسترش زیرساخت‌های انرژی همگی تقاضای این فلز را بالا می‌برند

 آغاز ثبت‌نام دکتری دانشگاه شریف از ۷ شهریور
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

آغاز ثبت‌نام دکتری دانشگاه شریف از ۷ شهریور

دانشگاه صنعتی شریف در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پذیرفته‌شدگان دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ از شنبه ۷ تا دوشنبه ۹ شهریور فرصت دارند با مراجعه به سامانه آموزش، شماره دانشجویی خود را دریافت و مراحل اولیه ثبت‌نام را آغاز کنند.

 دلار 200 هزار تومانی به کانال 180برمی گردد
۱ ساعت قبل / سایت ایران اکونمیست

دلار 200 هزار تومانی به کانال 180برمی گردد

دلار به مجموعه‌ای از عوامل داخلی و جهانی وابسطه شد!

 جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز پزشک، با گرامیداشت یاد پزشکان شهید، جامعه پزشکی ایران را سرمایه‌ای گران‌بها برای نظام سلامت دانست و بر نقش دانش، اخلاق حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری و همدلی پزشکان در ارتقای کیفیت خدمات و توسعه عدالت در سلامت تأکید کرد.

 ناتالی پورتمن در سراشیبی جنون؛ لوکاس گیج و الکس آکپوبومه به جمع بازیگران Pumping Black پیوستند
۲۲ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

ناتالی پورتمن در سراشیبی جنون؛ لوکاس گیج و الکس آکپوبومه به جمع بازیگران Pumping Black پیوستند

لیست بازیگران تریلر روان‌شناختی Pumping Black با پیوستن لوکاس گیج و الکس آکپوبومه کامل‌تر شد. این فیلم که با فضای پرتعلیق و استرس‌زای آثاری نظیر «قوی سیاه» مقایسه می‌شود، با نقش‌آفرینی ناتالی پورتمن و جاناتان بیلی، قرار است پاییز امسال مقابل دوربین برود.



جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن
خبرگزاری ایرنا

جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن

تهران- ایرنا- فارن پالسی در گزارشی با بررسی عملکرد آمریکا در جنگ با ایران، ریشه ناکامی واشنگتن را نه در ضعف‌های تاکتیکی و کمبود تجهیزات، بلکه در بی کفایتی راهبردی و محاسبات نادرست دولت دونالد ترامپ دانست.
بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟
سایت جوان آنلاین

بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟

عبور بدهی ملی آمریکا از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار، نشانه عمیق‌تر شدن شکاف میان درآمدها و هزینه‌های دولت فدرال و افزایش هزینه‌ای است که اقتصاد آمریکا برای حف...
واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟
خبرگزاری ایرنا

کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟

تهران- ایرنا- سال‌هاست که صحبت از ناترازی بنزین به میان می آید و مدام تکرار می شود که مصرف بر تولید پیشی گرفته است؛ این نابرابری در تولید و مصرف به زنجیره ای از عوامل همچون ارزانی سوخت، فرسودگی خودروها، توسعه نیافتگی حمل و نقل عمومی و قاچاق گره خورده است.
آزمون هرمز برای عمان؛ آیا منطقه می‌تواند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرد؟
خبرگزاری ایرنا

آزمون هرمز برای عمان؛ آیا منطقه می‌تواند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرد؟

تهران- ایرنا- همزمان با تداوم رایزنی‌های تهران و مسقط درباره سازوکار کشتیرانی در تنگه هرمز، این آبراه راهبردی به آزمونی برای استقلال تصمیم‌گیری مسقط در برابر فشارهای آمریکا تبدیل شده است.
حسین علیزاده؛ هنرمندی که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست
خبرگزاری ایرنا

حسین علیزاده؛ هنرمندی که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست

تهران- ایرنا- حسین علیزاده از برجسته‌ترین آهنگسازان و نوازندگان تار است که نقشی اساسی در شکل‌گیری جریان‌های نوگرای موسیقی دستگاهی داشته است و با وفاداری به ردیف و سنت‌های موسیقی، زبان آهنگسازی شخصی و خلاقی پدید آورد که هیچ نشانی جز ایران لایق او نیست.