قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل

روایت یک بخشش که پشت میله‌ها چراغ امید روشن کرد - تسنیم

کمک 10 میلیارد ریالی خیر نیک‌اندیش استان کردستان، زمینه آزادی 8 زندانی جرایم مالی غیرعمد را فراهم کرد.
 روایت یک بخشش که پشت میله‌ها چراغ امید روشن کرد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، گاهی یک تصمیم انسان‌دوستانه می‌تواند مسیر زندگی چند خانواده را تغییر دهد؛ تصمیمی که نه با هیاهو همراه است و نه انتظار دیده شدن دارد، اما اثر آن تا سال‌ها در دل انسان‌هایی باقی می‌ماند که دوباره فرصت بازگشت به زندگی پیدا می‌کنند.

در میان روزمرگی‌های زندگی، هستند انسان‌هایی که دغدغه‌شان تنها مشکلات شخصی نیست؛ کسانی که درد دیگران را درد خود می‌دانند و با گشودن گره‌ای از مشکلات افراد گرفتار، معنای واقعی نوع‌دوستی و مسئولیت اجتماعی را به نمایش می‌گذارند.

در کردستان نیز خیران نیک‌اندیش همواره در بزنگاه‌های مختلف، همراه نیازمندان بوده‌اند؛ از کمک به محرومان گرفته تا حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده و امروز نیز با یاری به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، بار دیگر جلوه‌ای از فرهنگ بخشش و همدلی را به تصویر کشیدند.

پشت هر پرونده زندانی مالی غیرعمد، داستان یک خانواده، یک چشم‌انتظاری و یک امید نهفته است؛ افرادی که نه به دلیل ارتکاب جرم، بلکه بر اثر مشکلات اقتصادی، بدهی یا حوادث ناخواسته، روزهایی از زندگی خود را پشت دیوارهای زندان سپری می‌کنند.

کمک‌های خیرخواهانه، تنها پرداخت یک بدهی نیست؛ بازگرداندن آرامش به خانواده‌هایی است که چشم انتظار بازگشت پدر، مادر یا سرپرست خود هستند و فرصتی دوباره برای آغاز زندگی در اختیار انسان‌هایی قرار می‌دهد که گرفتار شرایط دشوار شده‌اند.

در همین راستا، یک خیر کردستانی با اقدامی ارزشمند و خداپسندانه، مبلغ 10 میلیارد ریال به حساب ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند استان واریز کرد تا زمینه آزادی 8 نفر از زندانیان جرایم مالی غیرعمد فراهم شود.

این اقدام خیرخواهانه، نمونه‌ای روشن از فرهنگ ایثار و همدلی در جامعه کردستان است؛ فرهنگی که در آن کمک به همنوع، نه یک وظیفه تحمیلی، بلکه یک باور قلبی و انسانی محسوب می‌شود.

کمکی که 8 خانواده را دوباره امیدوار کرد

محمد خسروی، مدیرکل زندان‌های استان و مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه کردستان، در گفت‌وگو …



 پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید
۱۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا در دوراهی اصلاح؛ سیگنال هرمز به کمک فروشندگان می‌آید

قیمت طلا و سکه در معاملات چهارشنبه ابتدا تحت فشار کاهش دلار و افت اونس جهانی قرار گرفتند، اما در ادامه معاملات با برگشت تقاضا بخشی از افت خود را جبران کردند. کارشناسان اقتصادی معتقدند سیگنال‌های سیاسی می‌تواند در معاملات پنجشنبه همچنان سرعت رشد قیمت طلا و سکه را محدود کند.

 سناتور آمریکایی: ترامپ از جنگ ایران و رنج مردم آمریکا سود می‌برد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سناتور آمریکایی: ترامپ از جنگ ایران و رنج مردم آمریکا سود می‌برد

کریس ون هولن سناتور دموکرات گفت: ترامپ از درد و رنج آمریکایی‌ها از جمله جنگ بی‌معنی که در ایران آغاز کرد سود می‌برد.

 با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد
۱۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

با وحدت و همدلی می‌توان مشکلات را حل کرد

رئیس جمهور گفت: به سرعت و به کوری چشم دشمنان کشور خود را آباد خواهیم کرد.

 تکذیب شایعات درباره کمبود بنزین/ تولید در حداکثر ظرفیت
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تکذیب شایعات درباره کمبود بنزین/ تولید در حداکثر ظرفیت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با تکذیب شایعات مطرح‌شده درباره کمبود بنزین، اعلام کرد: تولید، انتقال و توزیع بنزین در کشور با حداکثر ظرفیت در حال انجام است و مردم نگرانی بابت تامین این سوخت نداشته باشند.

 آمریکا قصد حمله زمینی به این منطقه را داشت اما…
۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

آمریکا قصد حمله زمینی به این منطقه را داشت اما…

موسی پولادی با اشاره به ناکامی دشمن در حملات زمینی و استفاده از مزدوران، بر اقتدار نیروهای مسلح در حفاظت از مرزها و انهدام مواضع متخاصم با عملیات‌های دقیق موشکی و پهپادی تاکید کرد.

 پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: رئیس‌جمهور به طور جدی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سردار آزمون، ملی‌پوش فوتبال ایران است و تلاش می‌کنیم مسائل باقی‌مانده در این زمینه هرچه سریع‌تر حل شود.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح