قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

راوی شهادت مظلومانه رهبر مدال افتخار اصحاب رسانه بود - تسنیم

مدیرکل صدا و سیمای اصفهان، شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب را سند افتخار برای جهادگران عرصه تبیین دانست.
 راوی شهادت مظلومانه رهبر مدال افتخار اصحاب رسانه بود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، یوسف افشارنیا، مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان، امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در دانشگاه علوم و فنون زمینی امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان این عرصه، از زحمات آنان در طول یک سال و چهار ماه گذشته تجلیل کرد.

وی با اشاره به فراز و نشیب‌های اخیر کشور، عرصه رسانه را عرصه آگاهی، شهامت، جسارت و مرارت توصیف کرد و بر لزوم همراهی آن با دانش، بینش و اعتقاد برای انجام رسالت مقدس خبررسانی تأکید کرد.

افشارنیا با تسلیت ایام سوگواری رحلت نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و نیز گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و همه شهدای اسلام از صدر اسلام تا شهدای دفاع مقدس، جنگ 12 روزه و جنگ رمضان، گفت: ما در طول دوره فعالیتمان در عرصه خبر، تجربه‌ای بسیار سخت، قیمت و بی‌نظیر را پشت سر گذاشتیم. فعالان عرصه رسانه در اغتشاشات از کیان نظام دفاع کردند و در دوران دفاع مقدس، جنگ 12 روزه و جنگ رمضان، راوی صادق ایثارگری‌ها، مقاومت و حماسه‌آفرینی بودند.

وی با اشاره به شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب افزود: هیچ‌کدام از ما باور نمی‌کردیم که یک روزی چنین خبری را بشنویم و بخواهیم آن را اطلاع‌رسانی کنیم. این برای ما یک مدال افتخار و یک سند افتخار است که خداوند توفیق داد تا ما راوی و جهادگر عرصه تبیین در این عرصه باشیم.

مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود، با تمجید از جایگاه دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) به عنوان یک مرکز راهبردی در کنار وظایف آموزشی، اظهار داشت: دانشگاه امیرالمومنین در کنار وظایف آموزشیش، این افتخار را دارد که در سنگر دفاعی، حساس‌ترین مسئولیت‌ها بر عهده دارد.

انتهای پیام/174  





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس | انصاف نیوز

رحمان بیات، روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «درحاشیه تصویب نامه‌ی مجلس در ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵؛ تأمل و تدبر به‌جای خشم و ناامیدی…؟» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.