
اقتصادی
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، خطوط هوایی بروکسل در 6 ماه نخست سال 2026 با زیان عملیاتی تعدیلشده 70 میلیون یورویی، معادل 80 میلیون دلار، مواجه شد.
این شرکت افزایش هزینه سوخت ناشی از جنگ خاورمیانه، شیوع ابولا در شرق آفریقا و اختلالات ناشی از اعتصابها را از عوامل این زیان اعلام کرد.
این زیان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 50 درصد افزایش داشت؛ این در حالی است که تعداد مسافران و درآمد این شرکت افزایش یافته بود. اعتصاب مهمانداران خطوط هوایی کانادا/ 250 هزار مسافر سرگردان شدند پیشبینی رشد اقتصاد اروپا به دلیل جنگ خاورمیانه کاهش یافت
این شرکت هواپیمایی بلژیکی در 6 ماه نخست سال، 4٫5 میلیون مسافر را در 34 هزار و 200 پرواز جابهجا کرد که بهترتیب 8٫1 درصد و 5٫5 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.
خطوط هوایی بروکسل اعلام کرد جنگ خاورمیانه موجب افزایش قیمت نفت و در نتیجه، افزایش 64 میلیون یورویی هزینه …












