قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

طنین «لبیک یا حسین» در شهریار؛ شکوه حضور جاماندگان اربعین - تسنیم

حماسه حضور مردم شهریار در راهپیمایی جاماندگان، تجلی ارادت راهبردی به مکتب انسان‌ساز و تمدن‌ساز عاشورا بود.
 طنین «لبیک یا حسین» در شهریار؛ شکوه حضور جاماندگان اربعین - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، همزمان با اربعین سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، شهرستان شهریار در غرب استان تهران، صحنه خلق حماسه‌ای بی‌بدیل از دلدادگی و ولایتمداری بود. خیل عظیم عاشقان و جاماندگان از مسیر بهشت که توفیق حضور در مشایه و قدم نهادن در طریق‌الحسین (ع) را نیافته بودند، با حضور پرشور و باصلابت خود در خیابان‌های این شهرستان، تصویر باشکوهی از پیوند ناگسستنی امت با مکتب عاشورا را به نمایش گذاشتند.

خیابان‌های اصلی شهرستان شهریار از نخستین ساعات بامداد امروز، شاهد حرکت سیل‌آسای مردان، زنان، جوانان و سالخوردگانی بود که با در دست داشتن بیرق‌های عزاداری و سربندهای «یا لثارات الحسین»، مسیرهای منتهی به میعادگاه اصلی را با پای پیاده طی کردند. برپایی مواکب متعدد مردمی در طول مسیر و خدمت‌رسانی خالصانه به زائران جامانده، تداعی‌کننده حال و هوای مسیر نجف تا کربلا بود و نشان از نهادینه شدن فرهنگ غنی اربعین در تار و پود جامعه ایرانی دارد.

این حضور متراکم و معنادار، فراتر از یک مناسک مذهبی صرف، نشان‌دهنده «قدرت نرم» جمهوری اسلامی و تبلور سرمایه اجتماعی نظام است. در شرایطی که امپراتوری رسانه‌ای غرب و شبکه‌های معاند با پمپاژ یاس و راه‌اندازی جنگ شناختی، در پی ایجاد گسست میان مردم و باورهای دینی هستند، حضور حماسی پایتخت‌نشینان غرب استان تهران، خط بطلانی بر تمامی محاسبات غلط دشمنان کشید.

اوج معنویت این گردهمایی عظیم، طنین‌انداز شدن ندای پرفیض زیارت اربعین در فضا بود. زائران جامانده با قرائت جمعی این زیارت‌نامه که مانیفست بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی شیعه محسوب می‌شود، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای کربلا، بر تداوم راه …





 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.

 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۲۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود

آیا یک خودروی برقی چینی می‌تواند با اختلاف قیمت قابل‌توجه، فناوری بهتر و شارژ سریع‌تر، پژو E-308 را شکست دهد؟

 پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!

ایده جنجالی اینفانتینو برای برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال با حضور ۲۱۱ کشور، مراسم در دیزنی‌لند و دیدار افتتاحیه اسرائیل و فلسطین، پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد.

 سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری

نشست شورای سیاستگذاری رویداد اینوتکس و المپیک فناوری با حضور حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور و با نگاه ویژه به ماموریت این معاونت در پارادایم نوین حکمرانی علم، فناوری و نوآوری در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟

شبکه برق آمریکا در برابر رشد سریع تقاضای برق، به‌ویژه از سوی مراکز داده، با چالشی روبه‌رو شده که شباهت زیادی به مشکلی دارد که صنعت مخابرات در دهه ۱۹۹۰ با آن مواجه بود.