قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳۸ ساعت قبل

عضو شورای شهر تهران: هرگونه تخریب پیرامون کاخ گلستان فوراً متوقف شود - تسنیم

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران برتوقف فوری هرگونه تخریب در پیرامون کاخ گلستان تأکید کرد.
 عضو شورای شهر تهران: هرگونه تخریب پیرامون کاخ گلستان فوراً متوقف شود - تسنیم

اجتماعی

احمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برگزاری جلسه بررسی طرح «الزام شهرداری تهران جهت حفظ بناهای یادمان جنگ»، بر ضرورت صیانت از بناهای تاریخی و یادمان‌های مرتبط با جنگ تحمیلی در تهران و همچنین محدوده میدان ارگ تأکید کرد و خواستار توقف فوری هرگونه تخریب، تغییر کاربری و ساخت‌وساز در این بناها در سطح تهران تا زمان انجام بررسی‌های کارشناسی و طی مراحل قانونی شد.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به این طرح گفت: حفاظت از بناهای تاریخی و آثار مرتبط آسیب‌دیده در دو جنگ اخیر، بخشی از مسئولیت مدیریت شهری در قبال هویت تاریخی تهران است و نباید اجازه داد این آثار که نمادهایی از جنگ تحمیلی هستند، در اثر تخریب، تغییر کاربری یا مداخلات غیراصولی از بین بروند.

وی افزود: در چارچوب این طرح، پیشنهاد شد شهرداری تهران موضوع جانمایی «سایت‌موزه مقاومت شهر تهران» در جنگ اخیر را در سطح تهران از لحاظ حقوقی و قانونی و پس از بررسی‌های کارشناسی به شورا اعلام کند و ضروری است تا تعیین تکلیف کارشناسی و قانونی، هرگونه عملیات تخریب، تغییر کاربری یا ساخت‌وساز در بناهای مورد نظر در تهران متوقف شود.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران بر ضرورت حفاظت اضطراری از بناهای یادشده تأکید کرد و گفت: این اقدام باید با همکاری و هماهنگی شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیروی انتظامی انجام شود تا از وارد آمدن آسیب‌های بیشتر به میراث تهران جلوگیری شود. اعلام وضعیت مرمت بناهای تاریخی آسیب‌دیده در جنگ

علوی در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد یک «نقطه یادبود» در شهر تهران در کنار حفاظت از بناها، به بازخوانی بخشی از تاریخ معاصر تهران و انتقال مفاهیم تاریخی و فرهنگی جنگ تحمیلی به نسل‌های آینده کمک کند. هدف ما تبدیل این مجموعه‌ها با مشارکت دولت، سازمان‌ها و نهادها به یک ظرفیت فرهنگی، تاریخی و گردشگری است؛ به‌گونه‌ای که حفاظت از میراث موجود، توسعه گردشگری و تقویت هویت تاریخی پایتخت به‌صورت همزمان دنبال شود.

انتهای پیام/  



 حریق در خیابان شوش یک مصدوم برجای گذاشت
۹ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حریق در خیابان شوش یک مصدوم برجای گذاشت

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران برتوقف فوری هرگونه تخریب در پیرامون کاخ گلستان تأکید کرد.



 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.