قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

کسب چهار نشان جهانی برای دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد کامپیوتر - تسنیم

تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران در سی‌وهشتمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر 2026 در تاشکند 4 نشان جهانی کسب کرد.
 کسب چهار نشان جهانی برای دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد کامپیوتر - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سی‌وهشتمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر (IOI 2026) از 9 تا 16 اوت 2026، برابر با 18 تا 25 مردادماه 1405، به میزبانی تاشکند در ازبکستان برگزار شد.

این رقابت معتبر جهانی با حضور دانش‌پژوهان برتر حوزه علوم کامپیوتر از بیش از 97 کشور جهان برگزار شد و 386 دانش‌آموز برای حضور در این دوره ثبت‌نام کرده بودند.

تیم ملی المپیاد کامپیوتر جمهوری اسلامی ایران نیز با چهار دانش‌پژوه در این رقابت جهانی حضور یافت و موفق شد با کسب دو مدال نقره، یک مدال برنز و یک دیپلم افتخار، افتخاری دیگر برای کشورمان در عرصه رقابت‌های علمی بین‌المللی رقم بزند.

اعضای تیم ملی ایران در این دوره عبارت بودند از:

حامد غفاری اقدس: مدال نقره جهانی

آرش استادشریف معمار: مدال نقره جهانی

محمد شایان:مدال برنز جهانی

بهامین شفقی:دیپلم افتخار

انتهای پیام/  



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بدون تعارف با نخبگان طلایی المپیاد ریاضی و هوش مصنوعی / مدال آوران علمی چه پیشنهاد خارجی داشتند؟ + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو در برنامه بدون تعارف نخبگانِ طلایی المپیاد ریاضی و هوش مصنوعی حضور یافتند و ناگفته هایشان را بیان کردند

این نخبگان جوان هم تاریخ‌سازی کردند و هم قید پیشنهاد‌های خارجی برای رفتن را زدند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

ایران آنلاین:

  عبدالرضا فولادوند با اشاره به تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و ارزیابی سوابق دانشجوی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  وی اظهار کرد: با توجه به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌های دانشجویی با سال ۱۴۰۵، همه داوطلبان، از «دانش‌آموزان پایه دوازدهم و فارغ‌التحصیلان» باید نسبت به مشاهده، بررسی و ارزیابی سوابق تحصیلی خود اقدام کنند.

فولادوند افزود: با توجه به اینکه برای همه شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری سال 105 باید نمره کل مدرک تحصیلی و سوابق تحصیلی پیش‌بینی شود.

مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش مرور کرد: این مهلت برای داوطلبانی که تا این تاریخ سوابق تحصیلی خود را بررسی کرده، ارائه شده است با مراجعه به سامانه، سوابق خود را مشاهده و پس از بررسی، نسبت به تصمیم گیری آن اقدام کنند.

 وی درباره نحوه ورود داوطلبان گفت: داوطلبانی که پیش‌تر برای شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم یا آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org وارد سامانه مربوط به مشاهده و سوابق تحصیلی شوند.

 

انتهای پیام/




 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۲۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.