قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

حزب موتلفه: اقتصاد کشور نیازمند تصمیم‌های پیش‌بینی‌پذیر است - تسنیم

حزب موتلفه در پیامی به مناسبت هفته دولت اعلام کرد: اقتصاد کشور نیازمند تصمیم‌های پایدار و پیش‌بینی‌پذیر است.
 حزب موتلفه: اقتصاد کشور نیازمند تصمیم‌های پیش‌بینی‌پذیر است - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حزب مؤتلفه اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت هفته دولت، با گرامیداشت یاد و راه شهیدان رجایی و باهنر، ضمن تأکید بر ضرورت توجه فوری به معیشت مردم و بازسازی اعتماد عمومی، 14 محور و راهکار را برای حل ملموس مشکلات مردم بر اساس اولویت‌های کشور ارائه کرد و خواستار تسریع در رسیدگی به مسائل اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی شد.

این حزب همچنین تأکید کرد که هفته دولت باید از یک مناسبت تقویمی فراتر رفته و به فرصتی برای سنجش عملکرد دولت، اصلاح مسیرها و اتخاذ تصمیم‌های مؤثر برای کاهش فشار از زندگی مردم تبدیل شود.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم اللّه الرحمن الرحیم

هفته دولت، یادآور نام و راه شهیدان والامقام رجایی و باهنر و فرصتی برای تجلیل از همه کارکنان و مدیران صدیق و خدوم نظام جمهوری اسلامی است، اما در شرایط خطیر امروز کشور، هفته دولت نمی‌تواند صرفاً یک مناسبت تقویمی و مراسمی باشد.

هفته دولت باید موعد بازخوانی کارنامه، تشخیص اولویت‌ها، اصلاح مسیرها و تجدید عهد دولت با مردم باشد.

ایران امروز در عین برخورداری از ظرفیت‌های عظیم انسانی، علمی، اقتصادی، امنیتی و ژئوپلیتیکی، با مسائل و چالش‌هایی مواجه است که حل آن‌ها نیازمند تصمیم‌های بزرگ، مدیریت منسجم، عقلانیت اجرایی، شجاعت اصلاحی و بازسازی اعتماد عمومی است.

حزب مؤتلفه اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دولت، بر این باور است که مهم‌ترین سرمایه کشور، در عبور از شرایط دشوار، اعتماد و همراهی مردم است و این سرمایه تنها با کارآمدی، عدالت، صداقت، پاسخگویی و مشاهده آثار مملوس خدمت در زندگی مردم حفظ خواهد شد. از این منظر، نکات زیر را به‌عنوان مهم‌ترین مطالبات و ملاحظات ملی مطرح می‌کنیم:

1. دولت باید مسئله‌محور باشد نه صرفاً برنامه‌محور: ملاک ارزیابی دولت، تعداد برنامه‌ها و جلسات نیست، حل مسائل واقعی مردم و ایجاد تغییر ملموس در زندگی آنان است.

2. اقتصاد و معیشت، خط مقدم حکمرانی است: تورم، کاهش قدرت خرید، کاهش ارزش پول ملی، بیکاری، دشواری تأمین مسکن و فشار هزینه‌های زندگی، مسائلی نیستند که بتوان آن‌ها را به آینده موکول کرد.

3. هشدار جدی درباره انباشت فشار اقتصادی و پیامدهای اجتماعی آن: حزب مؤتلفه اسلامی با صراحت و از سر دلسوزی نسبت به آینده …



 برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!

دستاوردهای بالقوه این تفاهمنامه می توانست پایان جنگ‌، رفع یا کاهش محاصره دریایی‌، عادی شدن کشتیرانی، امکان‌ صادرات نفت و پتروشیمی، دسترسی به بخشی از دارایی ه...

 سردار رادان: دشمن در کشور فقط آشوب بپا می‌کند
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سردار رادان: دشمن در کشور فقط آشوب بپا می‌کند

سردار رادان: دشمن بدنبال ایجاد آشوب در جایی از کشور یا تمام کشور است که بهانه‌ها از جمله در حوزه معیشتی، بنزین، اقتصاد و بیکاری زیاد است.

 زنگ بحران در مدارس |چرا آموزش و پرورش پروتکلی برای شرایط اضطراری ندارد؟
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

زنگ بحران در مدارس |چرا آموزش و پرورش پروتکلی برای شرایط اضطراری ندارد؟

در آستانه بازگشایی مدارس، سایه جنگ همچنان بر سر کشور سنگینی می‌کند؛ با این حال آموزش و پرورش هنوز پروتکل روشنی برای ادامه آموزش در شرایط اضطراری ندارد و دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

 چشم‌انداز ۲۰۳۰
۶ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

چشم‌انداز ۲۰۳۰

بن سلمان در فرانسه دنبال چه بود؟

 جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

رئیس سازمان صدا و سیما از حمله به ساختمان شیشه‌ای و بیش از ۵۰ نقطه صداوسیما در جنگ رمضان گفت.

 تأکید پزشکیان بر حمایت تمام‌قد از تولیدکنندگان داخلی پنل‌های خورشیدی
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

تأکید پزشکیان بر حمایت تمام‌قد از تولیدکنندگان داخلی پنل‌های خورشیدی

رکنا سیاسی : رئیس‌جمهوری با اشاره به ضرورت ارتقای بهره‌وری و بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: هیچ‌گونه محدودیتی برای پشتیبانی از سرمایه‌گذاران در حوزه تولید داخلی پنل‌های خورشیدی نخواهیم داشت.



چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟
سایت فرارو

چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟

جلال ساداتیان، دیپلمات پیشین ایران در انگلستان معتقد است حتی عمان نیز تحت فشار آمریکایی ها قرار دارد. شاید سفر وزیر خارجه عمان به ایران و رسیدن به یک توافق مشترک بتواند در خلیج فارس و تنگه هرمز گشایش هایی ایجاد کند که در نهایت به نفع ایالات متحده هم باشد.عمان سال هاست که در مسائل مربوط به ایران و آمریکا نقش میانجی داشته است. بنابراین اگر این کشور بار دیگر فعال شده، باید آن را در چارچوب همان ظرفیت میانجیگری دید.
ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟
سایت فرارو

ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟

یک تحلیلگر سیاست خارجی معتقد است کهچاره ای به جز ریاضت اقتصادی نیست. تحریم‌ها قدرت خرید، معیشت مردم و تاب‌آوری جامعه را هدف گرفته و دولت نباید سیاست‌هایی را اعمال کند که منتهی به هراس‌آفرینی یا افزایش فشار بر مردم باشد. ما هم اکنون با تحریم، نااطمینانی و کاهش ارزش پول ملی مواجهیم. باید دسترسی عادلانه مردم به امکانات کشور تسهیل شود. شاید در شرایط فعلی بحث درباره افزایش قیمت بنزین یا هر طرحی که اثرات تورمی دارد را بتوان خطرناک ارزیابی کرد.
دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان که با هدف مقابله با فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در مجلس دنبال می‌شود، حالا به محل اختلاف جدی دولت و مجلس تبدیل شده است؛ از هشدار عارف درباره تبعات آن برای علم و فناوری تا تکذیب قالیباف درباره وعده توقف طرح. همزمان، ابهام‌های موجود در مواد مختلف طرح باعث شده بخشی از آن دوباره به کمیسیون امنیت ملی بازگردد.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟