قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

انفعال و روزمرگی ما را زمین‌گیر می‌کند؛ وعده الهی پیروزی جبهه حق است - تسنیم

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: دشمن برای آینده برنامه‌ریزی می‌کند، باید با جهاد تبیین و عمل در میدان باشیم.
 انفعال و روزمرگی ما را زمین‌گیر می‌کند؛ وعده الهی پیروزی جبهه حق است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، امشب در اجتماع مردمی میدان آزادی سنندج با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای جبهه حق، با تأکید بر ضرورت هوشیاری و حرکت در مسیر ولایت اظهار کرد: مطیع و گوش‌به‌فرمان رهبری هستیم و باید با بصیرت و حضور در میدان، از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

وی با اشاره به ضرورت پرهیز از انفعال و گرفتار شدن در روزمرگی افزود: انفعال، غرور و تکرار مکررات می‌تواند انسان را از حرکت بازدارد و ما را زمین‌گیر کند؛ بنابراین باید همواره مراقب باشیم که در مسیر دفاع از حق، دچار سستی نشویم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه جبهه باطل همواره برای آینده برنامه‌ریزی می‌کند، تصریح کرد: دشمن برای سال‌های آینده نقشه دارد و بررسی می‌کند که در هر مقطع چه اقدامی انجام دهد، بنابراین جبهه حق نیز باید با برنامه، هوشیاری و آمادگی در میدان حضور داشته باشد.

وی با اشاره به درس‌های قرآن کریم درباره مقاومت و مسئولیت‌پذیری مؤمنان، گفت: گاهی انسان به گونه‌ای عمل می‌کند که فقط از خدا، امام حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) سخن می‌گوید، اما در میدان عمل کوتاهی می‌کند؛ در حالی که اگر انسان کنار بکشد، بزرگانی همچون امیرالمؤمنین(ع) خانه‌نشین و امام حسین(ع) تنها می‌شود.

پورذهبی با استناد به آیات قرآن کریم، نسبت به غرور و فریب دنیا هشدار داد و اظهار داشت: خداوند در قرآن می‌فرماید زندگی دنیا شما را مغرور نکند؛ البته این به معنای انفعال نیست، بلکه باید با امید به نصرت الهی، مسئولیت خود را انجام دهیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه وعده الهی، پیروزی جبهه حق است، خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن وعده داده است که پیامبران و مؤمنان را یاری می‌کند و نجات می‌دهد؛ ممکن است این پیروزی در هر مقطعی به شکل‌های مختلف ظاهر شود، اما شکست نهایی برای جبهه حق معنا ندارد.

وی ادامه داد: ممکن است در این مسیر، سختی، فشار اقتصادی، کم‌کاری‌ها یا مشکلاتی وجود داشته باشد، اما نباید تصور کنیم که این‌ها نشانه شکست است؛ همان‌گونه که نهضت امام حسین(ع) پس از شهادت ایشان در ظاهر با سختی همراه شد، اما امروز پرچم عاشورا در جهان برافراشته است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس | انصاف نیوز

رحمان بیات، روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «درحاشیه تصویب نامه‌ی مجلس در ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵؛ تأمل و تدبر به‌جای خشم و ناامیدی…؟» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.