قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کنار آب، دور از گرما؛ ۶ مقصد آبی در تعطیلات مرداد/ بهترین دریاچه‌های نزدیک تهران برای آخر هفته

گاهی هدف از سفر، رسیدن به یک شهر یا روستای خاص نیست؛ گاهی خود آب مقصد است. نشستن در کنار یک دریاچه، تماشای حرکت آرام موج‌ها و گوش سپردن به صدای باد، تجربه‌ای است که در شلوغی زندگی روزمره کمتر به دست می‌آید.
 کنار آب، دور از گرما؛ ۶ مقصد آبی در تعطیلات مرداد/ بهترین دریاچه‌های نزدیک تهران برای آخر هفته
الهه جعفرزاده: در روزهایی که گرمای تابستان بر بسیاری از شهرهای کشور سایه انداخته، تعطیلی‌های مردادماه برای بسیاری از خانواده‌ها بهانه‌ای برای سفرهای کوتاه و کم‌دردسر است؛ سفرهایی که نه به مرخصی طولانی نیاز دارند و نه به برنامه‌ریزی پیچیده.

در چنین شرایطی، مقاصد آبی و دریاچه‌های اطراف پایتخت به یکی از بهترین گزینه‌ها تبدیل می‌شوند. جایی که آب، کوهستان و هوای خنک‌تر در کنار هم قرار گرفته‌اند و می‌توانند چند ساعتی گردشگران را از گرمای شهر دور کنند.

لازم هم نیست برای دیدن چشم‌اندازهای آبی و گذراندن ساعاتی در دل طبیعت، مسیرهای طولانی را طی کرد. در فاصله چند ساعته از تهران، دریاچه‌ها و پهنه‌های آبی متعددی وجود دارند که هر کدام با ویژگی‌های خاص خود، مقصدی مناسب برای یک سفر کوتاه تابستانی محسوب می‌شوند؛ از دریاچه‌ای آرام در دل الموت گرفته تا پهنه‌های آبی محصور میان جنگل و کوهستان.

این دریاچه‌ها علاوه بر چشم‌اندازهای تماشایی، معمولاً آب‌وهوایی مطبوع‌تر از شهرهای بزرگ دارند و می‌توانند مقصدی مناسب برای تعطیلات مردادی باشند؛ سفرهایی کوتاه که گاهی تنها با نشستن کنار آب، تماشای انعکاس کوه‌ها بر سطح دریاچه و دور شدن از شلوغی روزمره، حال‌وهوایی تازه به همراه می‌آورند. ۱) دریاچه اوان؛ نگین آبی الموت

اگر قرار باشد تنها یک دریاچه را به‌عنوان مشهورترین مقصد آبی نزدیک تهران معرفی کنیم، احتمالاً نام اوان در صدر فهرست قرار می‌گیرد. این دریاچه طبیعی در منطقه الموت قزوین قرار گرفته و سال‌هاست یکی از محبوب‌ترین مقاصد طبیعت‌گردی شمال‌غرب تهران محسوب می‌شود.

اوان در میان تپه‌ها و ارتفاعات سرسبز محصور شده و در روزهای تابستان منظره‌ای آرام و چشم‌نواز ایجاد می‌کند. آب دریاچه همچون آینه‌ای بزرگ، تصویر کوه‌های اطراف را منعکس می‌کند و همین موضوع آن را به یکی از محبوب‌ترین سوژه‌های عکاسی تبدیل کرده است.

در مردادماه، هوای منطقه همچنان مطبوع است و بسیاری از گردشگران ترجیح می‌دهند بخشی از روز را در کنار آب سپری کنند و سپس راهی روستاها و جاده‌های زیبای الموت شوند.

۲) دریاچه شورمست؛ آرامش در دل جنگل

در نزدیکی سوادکوه و در میان درختان جنگلی مازندران، دریاچه‌ای قرار گرفته که حال‌وهوای آن با بسیاری از دریاچه‌های کوهستانی متفاوت است. شورمست نه در میان دشت‌های مرتفع، بلکه در دل جنگل جای گرفته است.

درختان اطراف دریاچه تا نزدیکی آب پیش آمده‌اند و انعکاس آن‌ها بر سطح آرام آب، تصویری متفاوت از طبیعت شمال ایران خلق می‌کند. مسیر دسترسی مناسب و نزدیکی به تهران باعث شده شورمست یکی از گزینه‌های جذاب برای سفرهای کوتاه آخر هفته باشد.

صبح زود و ساعات پایانی عصر بهترین زمان حضور در این منطقه است؛ زمانی که نور خورشید از میان درختان عبور می‌کند و چهره‌ای متفاوت به دریاچه می‌بخشد.

۳) دریاچه ولشت؛ جایی میان کوه و آسمان

در نزدیکی مرزن‌آباد و در ارتفاعات البرز، دریاچه ولشت قرار گرفته؛ پهنه‌ای آبی که بسیاری آن را یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی شمال کشور می‌دانند.

برخلاف بسیاری از دریاچه‌های جنگلی، ولشت بیشتر حال‌وهوای کوهستانی دارد. ارتفاع منطقه باعث شده حتی در گرم‌ترین روزهای تابستان نیز نسیم خنکی در اطراف دریاچه جریان داشته باشد.

سکوت، چشم‌انداز کوهستان و وسعت نسبتاً زیاد دریاچه، آن را به مقصدی مناسب برای کسانی تبدیل کرده که به دنبال آرامش و دوری از شلوغی شهر هستند.

۴) سد طالقان؛ هم‌آمیزی آب و کوهستان

اگرچه سد طالقان یک دریاچه طبیعی نیست، اما چشم‌انداز آن چیزی از مقاصد مشهور طبیعت‌گردی کم ندارد. مسیر طالقان در تابستان به‌تنهایی ارزش سفر دارد و پس از رسیدن به دریاچه سد، منظره‌ای وسیع از آب و کوهستان پیش روی گردشگران قرار می‌گیرد.

در اطراف دریاچه می‌توان ساعت‌ها به تماشای مناظر طبیعی نشست یا راهی روستاهای اطراف شد که هر کدام جذابیت‌های خاص خود را دارند. هوای خنک‌تر منطقه نسبت به تهران، یکی دیگر از دلایل محبوبیت طالقان در روزهای گرم مرداد است.

بسیاری از خانواده‌ها این منطقه را برای پیک‌نیک‌های یک‌روزه انتخاب می‌کنند و ترکیب آب، کوه و روستاهای سرسبز، تجربه‌ای کامل از یک سفر کوتاه تابستانی را رقم می‌زند.

۵) سد امیرکبیر؛ مقصدی کلاسیک که هنوز جذاب است

سد امیرکبیر یا سد کرج، شاید شناخته‌شده‌ترین پهنه آبی نزدیک تهران باشد. بسیاری از مسافران جاده چالوس بارها از کنار آن عبور کرده‌اند، اما کمتر پیش آمده که زمانی را برای تماشای آن اختصاص دهند.

قرار گرفتن دریاچه سد در میان دیواره‌های کوهستانی البرز، چشم‌اندازی متفاوت ایجاد کرده است. در روزهای گرم تابستان، نسیم خنکی که از سطح آب عبور می‌کند، حال‌وهوای منطقه را دلپذیرتر می‌کند.

در کنار بازدید از دریاچه، می‌توان سفر را با گشت‌وگذار در روستاهای اطراف جاده چالوس ترکیب کرد و یک روز کامل را در طبیعت سپری کرد.

۶) دریاچه تار؛ مقصدی کمتر شناخته‌شده در دماوند

در میان تمام مقاصد آبی اطراف تهران، شاید دریاچه تار کمتر از دیگران شناخته شده باشد. این دریاچه در ارتفاعات دماوند قرار گرفته و برای رسیدن به آن باید مسیر کوهستانی نسبتاً جذابی را پشت سر گذاشت.

اما پاداش این مسیر، چشم‌اندازی متفاوت از طبیعت البرز است. دریاچه‌ای مرتفع که در میان کوه‌ها قرار گرفته و به‌ویژه در ساعات ابتدایی روز، فضایی آرام و بکر دارد.

برای کسانی که به دنبال مقصدی متفاوت و کمتر شلوغ هستند، تار می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های مردادی باشد؛ جایی که هنوز می‌توان ردپای طبیعت دست‌نخورده را مشاهده کرد.

اوان، شورمست، ولشت، طالقان، امیرکبیر و تار، هر کدام چهره‌ای متفاوت از این تجربه را پیش روی گردشگران قرار می‌دهند. بعضی در دل جنگل‌اند، برخی میان کوهستان و برخی در نزدیکی روستاهای سرسبز. اما همه آن‌ها یک ویژگی مشترک دارند؛ فرصتی برای فاصله گرفتن از گرمای مرداد و پیدا کردن ساعاتی آرامش در کنار آب.

۴۷۲۳۲ کد مطلب 2256644



 اسیدپاشی دختر تهرانی  به صاحبخانه اش /  اولش فکر کردم رویم آب جوش ریختن

اسیدپاشی دختر تهرانی به صاحبخانه اش / اولش فکر کردم رویم آب جوش ریختن

حوادث رکنا: دختر جوانی که روی صاحبخانه خود اقدام به اسیدپاشی کرده بود، در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

 جنایت  مقابل مترو جوانمرد قصاب بخاطر متلک پرانی به زن متاهل/ هم به عروسم متک گفت هم پسرم را کشت فقط قصاص

جنایت مقابل مترو جوانمرد قصاب بخاطر متلک پرانی به زن متاهل/ هم به عروسم متک گفت هم پسرم را کشت فقط قصاص

حوادث رکنا: متهمی که در جنوب تهران مرتکب قتل شده بود، در شعبه دوم دادگاه کیفری محاکمه شد.

 ۴۰ درصد بازنشستگان مستاجر هستند/ ساخت مسکن ارزان قیمت با اولویت بازنشستگان در دستور کار است

۴۰ درصد بازنشستگان مستاجر هستند/ ساخت مسکن ارزان قیمت با اولویت بازنشستگان در دستور کار است

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند گفت: اگر بتوانیم سهمی در تامین مسکن یا بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی بازنشستگان داشته باشیم به سبد معیشت آنها کمک قابل توجهی کرده‌ایم.

 ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند گفت: اگر بتوانیم سهمی در تامین مسکن یا بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی بازنشستگان داشته باشیم به سبد معیشت آنها کمک قابل توجهی کرده‌ایم.

 میگنا - خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

میگنا - خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

خشم همیشه از یک بحث خانوادگی، فشار کاری یا روزی سخت آغاز نمی‌شود. گاهی تغییر ناگهانی در خلق‌وخو، زودرنجی و طغیان‌های عصبی می‌تواند نشانه‌ای از اختلال در کارکرد بدن، نوسان هورمون‌ها یا حتی عارضه برخی داروها باشد، نشانه‌ای که پیش از قضاوت درباره رفتار فرد، باید آن را از دریچه سلامت بازبینی کرد.

 بازخوانی قتل مهناز ۱۳ ساله؛ خبرنگاران چگونه ایاز، قاتل فراری را به دام انداختند؟

بازخوانی قتل مهناز ۱۳ ساله؛ خبرنگاران چگونه ایاز، قاتل فراری را به دام انداختند؟

حوادث رکنا: سال‌ها پیش، وقتی یک دختر نوجوان در کرج به قتل رسید و قاتل پس از جنایت گریخت، ماجرا فقط در پرونده‌های پلیس و دادگاه دنبال نشد؛ خبرنگاران جنایی نیز قدم‌به‌قدم در تعقیب متهم همراه پلیس و ژاندارمری شدند. پرونده «ایاز» به یکی از نمونه‌های ماندگار همکاری میدانی خبرنگار و پلیس در پیگیری یک جنایت تبدیل شد؛ پرونده‌ای که ۱۹ ماه بعد با دستگیری قاتل و سرانجام اعدام او بسته شد.

 هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

ماندن پا در کفش به مدت طولانی، به دلیل تعریق و ایجاد رطوبت می‌تواند شرایط مناسبی برای تحریک پوست و رشد قارچ‌ها فراهم کند.

 آغاز دریافت کارت آزمون‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان خارج از کشور

آغاز دریافت کارت آزمون‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان خارج از کشور

توزیع کارت شرکت در آزمون‌های «ملی دندانپزشکی»، «ارزشیابی داروسازی»، «ارتقای داروسازی»، «کارشناسی فیزیوتراپی»، «ارزیابی صلاحیت علمی دانشجویان متقاضی انتقال به...