قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۴۵ ساعت قبل

نصب توربین جدید نیروگاه تا دو هفته آینده در جهت پایداری شبکه و تداوم تولید آب و برق جزیره کیش

سیدعلی آقازاده، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه جزیره، از نصب و بهره‌برداری توربین جدید نیروگاه آب و برق کیش طی دو هفته آینده خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش پایداری شبکه، تقویت ظرفیت تولید و تضمین تداوم تأمین برق و آب مورد نیاز جزیره انجام می‌شود.
 نصب توربین جدید نیروگاه تا دو هفته آینده در جهت پایداری شبکه و تداوم تولید آب و برق جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش، در نشست صمیمانه مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش با خبرنگاران و اصحاب رسانه، موضوع تأمین پایدار و مستمر آب و برق جزیره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های حیاتی کیش مورد تأکید قرار گرفت.

سیدعلی آقازاده با تشریح اقدامات و برنامه‌های این شرکت برای حفظ پایداری شبکه، بر تداوم تولید برق و آب مورد نیاز جزیره در داخل کیش تأکید کرد و گفت: جلوگیری از قطع برق منازل و مجتمع‌های مسکونی، خط قرمز شرکت مهندسی آب و برق کیش است و تمام ظرفیت‌ها و توان مجموعه برای حفظ آرامش و رفاه شهروندان و پایداری خدمات حیاتی جزیره به کار گرفته می‌شود.

 آقازاده، همچنین از نصب و بهره‌برداری توربین جدید نیروگاه آب و برق کیش طی دو هفته آینده خبر داد و گفت: این اقدام با هدف افزایش پایداری شبکه، تقویت ظرفیت تولید و تضمین تداوم تأمین برق و آب مورد نیاز جزیره انجام می‌شود. که خوشبختانه خرید یک توربین دیگر خارج از کشور انجام شده و این توربین برای تأمین نیاز سال آینده در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش همچنین با اشاره به افزایش حدود هشت هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب شیرین کیش در آینده نزدیک افزود: پروژه نیروگاه خورشیدی جزیره کیش نیز پس از توقف ۶ ماهه، دوباره فعال شده و تا پایان امسال تا سقف ۶ مگاوات به ظرفیت برق کیش اضافه می‌شود.

وی احداث نخستین مجموعه تولید آب بسته‌بندی استاندارد در جزیره کیش، تداوم عملیات اجرایی مجموعه ورزشی شرکت آب و برق کیش با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و برنامه ریزی برای راه‌اندازی سامانه پاسخگویی هوشمند مشترکان (CRM) برای بهبود خدمات‌رسانی به مشترکان را از جمله اقدامات در دست اجرای شرکت مهندسی آب و برق کیش اعلام کرد.

آقازاده با اشاره به پیامدهای جنگ و رکود اقتصادی بر فعالیت شرکت آب و برق کیش گفت: برخلاف بسیاری از مجموعه‌ها که در زمان جنگ تخلیه شدند، کارکنان این شرکت به دلیل حیاتی بودن تولید آب و برق امکان ترک محل کار را نداشتند و در سخت‌ترین شرایط در محل کار ماندند و به فعالیت خود ادامه دادند.

وی اضافه کرد: از زمان شروع جنگ در اسفند سال گذشته و به خصوص فروردین ماه امسال، جزیره کیش خالی از جمعیت شد و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده شرکت آب و برق کیش برای افزایش تولید نیز که خود را برای افزایش تولید آب و برق در ایام نوروز و پذیرش حدود ۳۰۰ هزار گردشگر آماده کرده بود، در پی کاهش شدید ورود مسافر، به بازدهی اقتصادی مورد انتظار نرسید.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش اظهار کرد: در این مدت حتی مبالغ مربوط به فروش آب نیز به‌طور کامل به شرکت بازنگشت و همین وضعیت فشار مالی قابل توجهی بر شرکت وارد کرد.

وی ادامه داد: با این حال و با وجود مشکلات جدی مالی، اجازه ندادیم پرداخت حقوق کارکنان، خرید قطعات و دستمزد پیمانکاران و روند تولید آب و برق کیش متوقف شود و شبکه به شکل پایدار به فعالیت خود ادامه داد.

آقازاده در پایان افزود : کارکنان شرکت آب و برق در سخت‌ترین شرایط در محل کار ماندند و تولید و تأمین خدمات حیاتی را متوقف نکردند. کد مطلب 2262265



۶ ساعت قبل / سایت جماران

پزشکیان: سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

​رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از وقفه در چرخه تولید، صیانت از اشتغال و ادامه فعالیت واحد‌های صنعتی را از اولویت‌های کشور دانست و توجه به محدودیت‌های شبکه برای مدیریت ناترازی را خواستار شد.

به گزارش جماران، جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، عصر امروز پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه جلسه گذشته در حوزه تأمین برق صنایع بررسی شد و درباره میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات بحث شد. 

رئیس‌جمهور در این نشست با تأکید بر ضرورت اجرای کامل تصمیمات اتخاذ شده، شناسایی دقیق علل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکار‌های عملیاتی برای رفع موانع را خواستار شد و دستورات لازم را برای تسریع در فرآیند اجرا و جلوگیری از ایجاد وقفه در فعالیت واحد‌های صنعتی صادر کرد.

پزشکیان با تأکید بر اینکه تصمیم و سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است، اظهار داشت: باید به‌طور دقیق بررسی شود که چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکار‌هایی می‌توان برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفت.

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور بدلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، این وضعیت را علاوه بر ایجاد محدودیت برای بخش‌های مختلف مصرف، موجب افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت: کارکنان و تلاشگران صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا ضمن تأمین برق مورد نیاز بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز تا حد امکان فراهم شود و چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.

دکتر پزشکیان با تأکید بر ضرورت تبیین واقع‌بینانه شرایط برای افکار عمومی افزود: مردم باید در جریان تلاش‌ها، محدودیت‌ها و اقدامات انجام‌شده از سوی تلاشگران صنعت برق قرار گیرند و نباید در شرایطی که شبکه برق کشور با ناترازی مواجه است، زحمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی فعالان این حوزه نادیده گرفته شود.

رئیس‌جمهور در ادامه، با واکاوی دلایل عدم اجرای کامل برخی مصوبات پیشین، بر ضرورت اتخاذ رویکردی متوازن میان حمایت از تولید و صیانت از پایداری صنعت برق تأکید کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که هم چرخ تولید و صنعت کشور در حرکت باشد و هم صنعت برق و سرمایه‌گذاران این حوزه با زیان مواجه نشوند.

دکتر پزشکیان تأکید کرد: اگر این اصل را بپذیریم که استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت و مسئله حیاتی برای اقتصاد کشور است و نباید متوقف شود، رویکرد‌ها و سازوکار‌های اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود و همه دستگاه‌ها به جای تمرکز صرف بر موانع، برای حل مسائل و تأمین برق مورد نیاز صنایع همکاری کنند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت واحد‌های تولیدی و حفظ اشتغال اظهار داشت: تأمین برق صنایع باید در چارچوب یک نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود؛ چرا که توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیم و غیرمستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، مدیریت مصرف، کنترل بار، ارتقای بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی بخش صنعت با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق دانست و بر ضرورت مشارکت فعال صنایع در این زمینه تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم حمایت از تلاشگران صنعت برق تأکید کرد و گفت: همه بخش‌ها باید ضمن حمایت از تولید و صنعت، از تلاشگران و جهادگران صنعت برق نیز پشتیبانی کنند؛ چرا که آنان در شرایط دشوار و تحت فشار ناشی از ناترازی شبکه، برای تأمین برق مورد نیاز بخش‌های مختلف کشور تلاش می‌کنند.

دکتر پزشکیان تصریح کرد: در مواردی که به دلیل محدودیت‌های شبکه امکان تأمین کامل برق وجود ندارد، باید شرایط و محدودیت‌های واقعی شبکه را در نظر گرفت و از قضاوت‌های غیرمنصفانه درباره عملکرد صنعت برق پرهیز کرد.

رئیس‌جمهور همچنین بر نقش رسانه‌ها در تبیین ضرورت صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق تأکید کرد و استمرار اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی عمومی در زمینه مدیریت مصرف انرژی را خواستار شد.

دکتر پزشکیان تأکید کرد: رسانه‌ها باید برای مردم تبیین کنند که مدیریت مصرف برق و کاهش مصارف غیرضروری، به‌ویژه در دوره‌های اوج بار، چه تأثیری در استمرار فعالیت واحد‌های تولیدی و جلوگیری از اختلال در چرخه صنعت کشور دارد و ضرورت همکاری عمومی برای عبور از دوره‌های اوج مصرف را برای جامعه تشریح کنند.

در ادامه این جلسه و در راستای پیشنهاد رئیس‌جمهور برای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی، با قیمت و شرایط اقتصادی مناسب، مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع جابه‌جایی بخشی از بار مصرفی صنایع از روز‌های اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار در اسرع وقت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای همراهی صنایع در استفاده از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی تمهیدات، تسهیلات و پشتیبانی‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد تا در چارچوب ملاحظات اقتصادی و فنی، بخشی از نیاز برق صنایع از این مسیر تأمین شود.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد، روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.

 

 

 




 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...