قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

انتصابات جدید در قوه قضاییه

در راستای تحقق رویکرد تحولی قوه قضاییه و تأکید بر اصلاح و بازسازی درونی این دستگاه، با حکم رئیس قوه قضاییه مدیران جدید دستگاه قضایی معرفی شدند.
 انتصابات جدید در قوه قضاییه

به گزارش خبرآنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، با حکم رئیس قوه قضاییه، مدیران جدید دستگاه قضایی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، و جمعی از مسئولان قضایی معرفی شدند.

این تغییرات مدیریتی در ادامه مسیر تحول قضایی و در راستای تأکیدات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اصلاح، بازسازی و ارتقای کارآمدی درون دستگاه قضایی انجام شده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام اخیر خود به مناسبت هفته قوه قضاییه، با تأکید بر ضرورت «پیگیری روند اصلاح و بازسازی در داخل خود این قوه»، تصریح کردند که تحول قضایی باید از سطح اسناد و برنامه‌ها فراتر رفته و آثار آن در عرصه‌های مختلف و در زندگی روزمره مردم نمایان شود.

در این پیام همچنین بر ضرورت ارتقای سرعت رسیدگی، سلامت و اتقان آرای قضایی، دسترسی آسان‌تر مردم به شاخص‌های عدالت، مقابله قاطع با مفاسد و تقویت اعتماد عمومی به دستگاه قضایی تأکید شده است.

در همین چارچوب، مدیران جدید دستگاه قضایی با حکم رئیس قوه قضاییه معرفی شدند تا مسیر تحول، اصلاح فرآیندها و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی قضایی با جدیت بیشتری دنبال شود.

احکام برخی از اعضای شورای عالی قوه قضاییه

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه در این مراسم گفت: با حکم رئیس قوه قضاییه در صف و ستاد عدلیه تغییرات صورت گرفته است.

معاون اول قوه قضاییه گفت: طی احکامی از سوی رئیس قوه قضاییه ذبیح‌الله خدائیان به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه، دانش به عنوان رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین سلطانی معاون قضایی قوه قضاییه، اصغر جهانگیر به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، حیدر آسیابی به عنوان رئیس رسازمان زندان‌ها،امیری اصفهانی به عنوان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی به عنوان رئیس مرکز حل اختلاف، ناصر عتباتی به عنوان رئیس کل دادگستری استان تهران، علی کاظمی به عنوان سخنگوی قوه قضاییه منصوب شدند.

انتخاب دادستان انتظامی قضات این هفته نهایی می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه درباره تعیین دادستان انتظامی قضات گفت: گزینه‌هایی برای این مسئولیت مطرح هستند، اما هنوز تصمیم نهایی برای انتخاب فردی که این مسئولیت را بر عهده بگیرد، گرفته نشده است.

وی افزود: در همین هفته درباره انتخاب دادستان انتظامی قضات تصمیم نهایی گرفته خواهد شد و پس از موافقت رئیس قوه قضاییه این موضوع اعلام می‌شود.

تغییر رئیس دیوان عالی کشور تابع تشریفات قانونی است

معاون اول قوه قضاییه درباره تغییر رئیس دیوان عالی کشور نیز اظهار کرد: تغییر در این جایگاه در حال انجام است، اما این موضوع تابع تشریفات قانونی است و باید ابتدا مشورتی با قضات دیوان عالی کشور صورت گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی ادامه داد: پس از انجام این مشورت، گزینه‌هایی که برای انتخاب رئیس دیوان عالی کشور مطرح هستند، به رئیس قوه قضاییه ارائه می‌شوند و رئیس قوه قضاییه پس از دریافت مشورت لازم یکی از آنها را انتخاب خواهد کرد و متعاقباً رئیس جدید دیوان عالی کشور اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به تغییرات گسترده در سطح ستاد قوه قضاییه گفت: تغییراتی که امروز در ستاد قوه قضاییه صورت گرفته غالباً جابه‌جایی نبوده و اگر بخواهیم درصدی نگاه کنیم، درصد بالای این تغییرات تغییر بوده است.

معاون اول قوه قضاییه افزود: در این تغییرات یک تیپ جوان‌تر امروز سکان بخش‌ها و معاونت‌های مختلف قوه قضاییه را بر عهده گرفته‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی همچنین درباره تغییر در معاونت قضایی قوه قضاییه گفت: پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری در معاونت قضایی قوه قضاییه حضور داشت و حجت‌الاسلام والمسلمین سلطانی جایگزین ایشان خواهد شد.

وی افزود: برای حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری نیز با موافقت رئیس قوه قضاییه، سمت دیگری در نظر گرفته شده و ابلاغ مربوط به مسئولیت جدید ایشان صادر خواهد شد.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به فرآیند بررسی تغییرات مدیریتی در دستگاه قضایی اظهار کرد: اگر این تغییرات با مقداری تأخیر انجام شد، به دلیل آن بود که یک کار کارشناسی دقیق برای مدت طولانی در دستور کار رئیس قوه قضاییه قرار داشت.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی تصریح کرد: این کار کارشناسی و ارزیابی به این دلیل زمان برد که همه ابعاد، زوایا و جوانب موضوع مورد بررسی قرار گیرد تا پس از آن تغییرات و جابه‌جایی‌ها انجام شود.

روسای دادگستری ۱۴ استان تغییر می‌کنند

وی در ادامه به تغییرات در سطح صف قوه قضاییه و رؤسای کل دادگستری استان‌ها اشاره کرد و گفت: در بخش صف که رؤسای کل دادگستری استان‌ها هستند، ۱۴ استان در حال تغییر هستند.

معاون اول قوه قضاییه افزود: در استان‌ها نیز میزان تغییرات بیشتر از جابه‌جایی‌هاست و از استعدادهایی که سال‌های سال در قوه قضاییه فعالیت کرده و در سمت‌های مختلف انجام وظیفه کرده‌اند، برای این تغییرات استفاده خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی ادامه داد: جزئیات این تغییرات و افرادی که به عنوان رؤسای کل دادگستری استان‌ها انتخاب شده‌اند، در آیین‌های تودیع و معارفه اعلام خواهد شد و مرکز رسانه قوه قضاییه نیز جزئیات افراد و تغییرات را اعلام خواهد کرد.

اسامی روسای جدید دادگستری استان‌ها

همچنین با حکم رئیس قوه قضاییه محمد علی‌نژاد به عنوان رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، جبار سپهری به عنوان رئیس کل دادگستری استان ایلام، عمران علی‌محمدی به عنوان رئیس کل دادگستری استان لرستان، مسلم محمدیاران به عنوان رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی، محبوب افراسیاب به عنوان رئیس کل دادگستری استان زنجان، محمدباقر نریمانی به عنوان رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، سیدحسین حسینی وردنجانی به عنوان رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری، محمد جباری به عنوان رئیس کل دادگستری استان کردستان و محمد سپانلو به عنوان رئیس کل دادگستری استان گلستان منصوب شدند.

۴۷۲۳۶ کد مطلب 2262438





 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.