قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

جزئیات جدید از قتل یک مداح/ پخش ویدئوی پیکر حمیدرضا رجب‌زاده در شبکه‌های معاند

مسئول هیئتی که حمیدرضا رجب‌زاده در آن مداحی می‌کرد، می‌گوید هنگام مفقود شدن او خانواده‌اش در کربلا بوده‌اند.
 جزئیات جدید از قتل یک مداح/ پخش ویدئوی پیکر حمیدرضا رجب‌زاده در شبکه‌های معاند

به گزارش خبرآنلاین،۱۵ روز بی‌خبری از حمیدرضا رجب‌زاده، مداح اهل‌بیت(ع)، سرانجام با انتشار ویدیویی از پیکر او پایان یافت؛ ویدیویی که ابعاد تلخی از سرنوشت این مداح را برای خانواده و دوستانش آشکار کرد و اکنون جزئیات این پرونده در دست پیگیری است.

فارس در خبری نوشت:حمیدرضا رجب‌زاده مداح اهل‌ بیت(ع) حدود ۱۵ روز پیش ناپدید شده بود و خانواده او در این مدت اطلاعی از وضعیت وی نداشتند. در زمان ناپدید شدن رجب‌زاده، خانواده او در کربلا حضور داشتند و پس از بازگشت به کشور پیگیری‌ها برای یافتن این مداح آغاز شد.

هدی ناصرخانی، مسئول هیئتی که حمیدرضا رجب‌زاده در آن مداحی می‌کرد، گفت: پس از بازگشت خانواده رجب‌زاده از کربلا، خبری درباره وقوع یک تصادف در جاده اصفهان منتشر شد که در جریان آن یک نفر جان خود را از دست داده و فرد دیگری به کما رفته بود.

به گفته ناصرخانی، فردی که در کما به سر می‌برد، به دلیل تشابه فامیلی با حمیدرضا رجب‌زاده، احتمال داده شد که همان مداح مفقودشده باشد. رفقای مداح شهید برای پیگیری موضوع راهی اصفهان شدند، اما پس از بررسی مشخص شد فرد بستری‌شده رجب‌زاده نیست.

با ادامه بی‌خبری از این مداح، سرانجام ۲ روز پیش ویدئویی از پیکر حمیدرضا رجب‌زاده در شبکه‌های معاند و سلطنت‌طلب پخش و مشخص شد که او در این مدت جان خود را از دست داده است.

بر اساس اظهارات وی، پیکر این مداح در ویدئوی ارسال‌شده آسیب‌دیده و مثله‌شده بوده است. با این حال، جزئیات دقیق درباره نحوه وقوع حادثه، زمان و محل مرگ و همچنین هویت عامل یا عاملان این جنایت نیازمند اعلام نظر مراجع انتظامی و قضایی است.

۲۳۳۲۱۷ کد مطلب 2257656



۱ ساعت قبل / سایت آوش

کلثوم اکبری «بیوه سیاه ایران» در نشریه نیویورک پست شد/ عکس

نشریه نیویورک پست با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: کُلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله‌ای که رسانه‌های آمریکایی او را «بیوه سیاه ایران» نامیده‌اند، به اتهام قتل همسرانش به اعدام محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، او در جریان بازجویی‌ها به بخش زیادی از قتل‌ها اعتراف کرده و دست‌کم ۱۰ شوهر او طی حدود دو دهه جان خود را از دست داده‌اند. 

گفته شده در برخی موارد از داروهای آرام‌بخش و مواد دیگر برای مسموم کردن قربانیان استفاده شده است.

 




 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان