قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۵ ساعت قبل

سنگلج به سراغ نمایشنامه‌نویسان زن نسل اول تئاتر ایران رفت

نمایشنامه «تاجماه» نوشته فریده فرجام روز گذشته در میان استقبال قابل توجه پژوهشگران، دانشجویان و هنرمندان تئاتر در تماشاخانه سنگلج خوانده شد.
 سنگلج به سراغ نمایشنامه‌نویسان زن نسل اول تئاتر ایران رفت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، اولین جلسه از سومین دوره ایرانی خوانی سنگلج که به نمایشنامه خوانی «تاجماه» اختصاص داشت روز گذشته با استقبال گرم مخاطبان، بیان خاطرات آخرین حضور فریده فرجام در این تماشاخانه، تحلیل دوره تاریخی خلق اثر، مرور آثار نویسنده و اهدای کتاب به مرکز اسناد اداره کل هنرهای نمایشی همراه شد. 

در آغاز این برنامه زهرا شایان‌فر مسئول برگزاری ایرانی خوانی سنگلج با خیر مقدم به حاضران گفت: در سومین دوره ایرانی خوانی  آثار زنان نمایشنامه نویسی می‌پردازیم که دهه‌های ۳۰ و ۴۰ در اوج تحولات فرهنگی و تاریخی و سیاسی کشور آثار دراماتیک ماندگاری را نوشته بر روی صحنه برده‌اند. 

و یک نگاه پژوهشی  نقادانه به نمایشنامه‌های قدرتمند بانوان نسل اول نمایشنامه نویس ایران را هدف اصلی این دوره از ایرانی خوانی عنوان کرد که می‌تواند برای نسل جدید تئاتر و دانشجویان این رشته راهگشا باشد. 

شایان‌فر در معرفی گروه نمایش گفت: باعث افتخار است که امروز در خدمت هنرمندان تئاتر استان البرز هستیم. این گروه با کارگردانی خانم‌ها مژگان چارانی و سپیده توکلی که خود از بازیگران فعال تئاتر هستند نمایشنامه تاج ماه را خواهند خواند.

در …



 بازیگر قدیمی درگذشت
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیگر قدیمی درگذشت

محمدعلی فرمند، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون اهل گیلان، امروز پنجشنبه ۵ شهریورماه در سن ۷۸ سالگی درگذشت.

 بازگشت محسن نامجو به ایران پس از سال‌ها اقامت در خارج
۳۴ دقیقه قبل / سایت هم میهن

بازگشت محسن نامجو به ایران پس از سال‌ها اقامت در خارج

محسن نامجو، آهنگساز و خواننده موسیقی تلفیقی، با انتشار ویدئویی از تصمیم خود برای بازگشت به ایران و سپری کردن سال‌های پیش رو در کنار خانواده خبر داد.

 جعفر حسنخانی درگذشت
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

جعفر حسنخانی درگذشت

نوازنده و هنرمند باسابقه موسیقی ایران ساعاتی قبل در سن 88 سالگی درگذشت.

 علیرضا اوسیوند «محمودآقا» شد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

علیرضا اوسیوند «محمودآقا» شد

علیرضا اوسیوند در سریال تاریخی «حماسه زاگرس» به کارگردانی حسن آخوندپور به ایفای نقش می‌پردازد.

 محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد

فیلم جدید دیوید فینچر با عنوان «ماجراهای هرچه عجیب‌تر کلیف بوث» ساخته شده و برد پیت بار دیگر در نقش بدلکار و شخصیت مرموز و دوست‌داشتنی «کلیف بوث» ظاهر می‌شود.

 درخشش ایران در نقشه هوش جهانی | رتبه چهارم آی‌کیو برای ایرانیان در کنار غول‌های شرق آسیا
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

درخشش ایران در نقشه هوش جهانی | رتبه چهارم آی‌کیو برای ایرانیان در کنار غول‌های شرق آسیا

بر اساس تازه‌ترین رده‌بندی سایت جهانی سنجش آی‌کیو international IQ test برای سال ۲۰۲۶، نقشه جهانی هوش با نتایجی جالب توجه ترسیم شده که در آن، ایران با کسب امتیازی درخشان، در میان برترین‌های جهان قرار گرفته است.



اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت
سایت فرارو

علت تأخیر در انتشار قسمت هفتم «بامداد خمار» چه بود؟

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!
خبرگزاری ایسنا

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!

یک گردشگر وارد موزه‌ای در فلورانس می‌شود، مقابل یک شاهکار می‌ایستد و چند دقیقه بعد دیگر حالش خوب نیست. قلبش تند می‌زند، سرش گیج می‌رود و جهان اطرافش شکل عادی خود را از دست می‌دهد. این صحنه آن‌قدر در فلورانس تکرار شد که یک روان‌پزشک شروع به ثبت پرونده‌هایشان کرد؛ ماجرایی که بعدها با نام «سندرم استاندال» مشهور شد.
قاب‌های کوچکی از ایران + عکس
خبرگزاری ایسنا

قاب‌های کوچکی از ایران + عکس

قلمدان‌های لاکی، از ظریف‌ترین جلوه‌های هنر ایرانی، روزگاری وسیله‌ای برای نگهداری قلم بودند اما به‌تدریج به بوم‌های کوچکی برای نمایش نقاشی، تذهیب و روایت‌های تاریخی و ادبی از ایران تبدیل شدند؛ هنری که در دوره قاجار به اوج ظرافت رسید و امروز نمونه‌هایی از آن در موزه‌های معتبر جهان، بخشی از نبوغ و مهارت استادکاران ایرانی را روایت می‌کند.
چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟
سایت عصرایران

چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟

«اخوان» پیش از شعر، به موسیقی روی آورد که با منع جدی پدر روبرو شد و برخلاف میل خود، موسیقی را کنار گذاشت.
شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز
سایت خبرآنلاین

شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز

«شهر سوخته» سال‌هاست با عنوان «شهری که از زمان خود جلوتر بود» معرفی می‌شود؛ اما آیا این توصیف واقعاً بر پایه شواهد علمی است یا حاصل بزرگ‌نمایی رسانه‌ای؟ برای پاسخ باید به حدود پنج هزار سال پیش، در حاشیه دلتای رود هیرمند بازگردیم.