قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کسری طاهری: همیشه آرزو داشتم با لباس سپاهان بازی کنم

کسری طاهری پس از بازگشت به سپاهان، از حس دوباره پوشیدن پیراهن باشگاهی گفت که فوتبالش را از آکادمی آن آغاز کرده است.
 کسری طاهری: همیشه آرزو داشتم با لباس سپاهان بازی کنم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ انتقال کسری طاهری به سپاهان در نهایت بعد از هفته‌ها کش‌وقوس نهایی شد و این مهاجم جوان به باشگاهی برگشت که سال‌های ابتدایی فوتبالش را در آن سپری کرده بود. طاهری که پس از جدایی از سپاهان تجربه حضور در فوتبال روسیه، پیکان و نساجی را پشت سر گذاشت، حالا با تجربه‌ای بیشتر دوباره در اختیار محرم نویدکیا قرار گرفته است.

به گزارش ورزش سه، طاهری درباره بازگشتش گفت: «بعد از چهار سال دوباره به جای اولم برگشتم، جایی که فوتبالم را از آنجا شروع کردم و معنی فوتبال را یاد گرفتم. حس خیلی خوبی دارم و واقعاً نمی‌توانم با کلمات توصیفش کنم. دوباره به خانواده بزرگ سپاهان و اصفهان برگشته‌ام و امیدوارم در کنار بازیکنان، کادر فنی و هواداران سال خیلی خوبی داشته باشیم.»
 
او درباره شرایط تیم در مسابقه هفته اول برابر چادرملو نیز گفت: «بازی خوبی بود. شروع خیلی خوبی نداشتیم و در دقایق ابتدایی کمی بی‌تمرکز بودیم، اما هرچه زمان جلو رفت توانستیم ریتم بازی را در اختیار بگیریم و یکی‌یکی به گل‌ها برسیم.»
 
مهاجم سپاهان سپس درباره حضور در کنار بازیکنان باتجربه تیم گفت: «اگر بخواهم درباره بازیکنان صحبت کنم، باید بگویم زمانی بود که فقط برای دیدن بازی‌های آقا احسان به ورزشگاه می‌آمدم. همیشه دوست داشتم بازی او را ببینم و حالا اینکه در یک تیم کنار او هستم حس خاصی دارد. سپاهان بازیکنان بزرگ و سرشناسی دارد و فکر می‌کنم هر بازیکن جوانی باید افتخار کند که فرصت بازی در کنار چنین نفراتی را پیدا می‌کند.»

او ادامه داد: «من قبلاً این افتخار را داشتم که در تیم ملی کنار آقا احسان و آقای حسینی حضور داشته باشم و این یکی از اتفاقات خوب دوران فوتبالم بوده است. حالا هم خیلی خوشحالم که دوباره در سپاهان کنار آنها هستم.»

طاهری درباره حضور دوباره کنار عباس حبیبی نیز گفت: «من و عباس از حدود ۱۰ سالگی در آکادمی با هم بودیم و بعد هم در رده‌های مختلف تیم ملی کنار هم بالا آمدیم. بعد به خاطر شرایط فوتبالی و زندگی مسیرمان مدتی از هم جدا شد. من از سپاهان دور شدم و عباس هم مسیر خودش را رفت، اما حالا دوباره هر دو به خانه خودمان برگشته‌ایم و این حس خیلی خوبی دارد.»
 
او یکی از آرزوهای دوران …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.