قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

پشت پرده تأخیر در ساخت آرامستان‌های جدید تهران؛ چه کسانی مخالفت می‌کنند؟

در شرایطی که آخرین قطعات دفن در بهشت زهرا (س) در آستانه اتمام ظرفیت قرار دارند، پرونده احداث آرامستان‌های جدید تهران همچنان باز است؛ پرونده‌ای که با وجود پیگیری‌ها و اخذ مجوزهای قانونی، به دلیل موانع ایجاد شده از سوی برخی دستگاه‌ها هنوز به سرانجام نرسیده است.
 پشت پرده تأخیر در ساخت آرامستان‌های جدید تهران؛ چه کسانی مخالفت می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، با نزدیک شدن به پایان ظرفیت روز دفن در بهشت زهرا (س)، موضوع ایجاد آرامستان‌های جدید بار دیگر به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت شهری تهران تبدیل شده است. در شهری مانند تهران که سال‌هاست بخش عمده امور دفن متوفیان در بهشت زهرا (س) انجام می‌شود، برنامه‌ریزی برای ایجاد ظرفیت‌های جدید، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر به شمار می‌رود.

ایسنا نوشت: در سال‌های اخیر، بارها بر لزوم جانمایی و احداث آرامستان‌های جدید تأکید شده، اما تأمین زمین مناسب و طی شدن فرآیندهای قانونی و اجرایی، این موضوع را تبدیل به پرونده‌ای زمان بر و پیچیده کرده است.

مهدی پیرهادی رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از آخرین وضعیت اقدامات مدیریت شهری پایتخت می‌گوید: در اواخر سال گذشته، جلسه‌ای با حضور رئیس شورای شهر، معاون خدمات شهری شهرداری، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س)، اعضای کمیسیون شهرسازی و معماری، کمیسیون حمل و نقل و ترافیک و با محوریت کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست برگزار شد و با توجه به اینکه آخرین قطعه روز دفن در آستانه تکمیل ظرفیت قرار داشت، تصمیماتی در این خصوص اتخاذ و مقرر شد نامه‌ای به استانداری تهران ارسال شود تا نسبت به تعیین تکلیف برخی از موضوعات مربوط به زمین‌های جدید، اقدامات لازم انجام شود.

ممانعت برخی دستگاه‌ها و افراد از ایجاد آرامستان‌های جدید

وی اضافه می‌کند: در ادامه، شهرداری گزارش و پیشنهادهای خود را به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کرد و شورا نیز با بخشی از این موارد موافقت کرد. پس از طی تمامی مراحل اداری، مجوزهای قانونی لازم از استانداری تهران اخذ شد، اما با وجود صدور این مجوزها، برخی دستگاه‌ها و افراد موانعی در مسیر اجرای این تصمیمات ایجاد کردند.

عضو شورای شهر تهران همچنین تأکید می‌کند: برای رفع این موانع، پیگیری‌ها و رایزنی‌های متعددی انجام شده است و امید می‌رود با همکاری دستگاه‌های مربوطه و نمایندگان مجلس، این موضوع هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف و به طور کامل حل و فصل شود.

همچنین داود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران درباره این مساله نیز می‌گوید: ظرفیت بهشت زهرا(س) تقریبا رو به اتمام است. حواشی و زمین‌های اطراف بهشت زهرا نیز قابل توسعه نیست و ناچاریم که یک زمین یا زمین‌هایی را برای توسعه آرامستان‌ها اختصاص دهیم.

وی ادامه می‌دهد: هرجا توانستیم زمین‌ مناسبی پیدا کنیم، شروع کردیم اما متراژ مناسب برای توسعه آرامستان‌ها بالای ۱۰۰ هکتار است که بعد از بررسی‌ زمین‌های موجود متأسفانه به برخی مجموعه‌ها، منابع طبیعی و یا حریم شهرهای اطراف تهران برخوردیم. 

لزوم ورود استانداری برای توسعه آرامستان‌ها 

گودرزی تصریح می‌کند: زمینی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مصوب شده است و تمام اجزای آن هم بررسی شده و ۱۷ استعلام را از دستگاه‌های مختلف اخذ کردیم. اخیراً یکی از مجموعه‌ها گفته‌اند که مخالف هستند. در حالی که قبلاً موافقت کتبی خود را اعلام کرده بودند. لذا باید از استانداری و مجموعه‌های مربوطه کمک گرفته شود تا دو قطعه زمینی را که برای توسعه آرامستان  تشخیص داده شده است، سریعاً وارد فاز اجرایی شود.

در این شرایط به نظر می‌رسد رفع موانع موجود و نهایی شدن جانمایی آرامستان‌های جدید، مستلزم همکاری و تصمیم‌گیری سایر دستگاه‌های مسئول است؛ موضوعی که می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در تأمین یکی از مهم‌ترین خدمات شهری برای سال‌های آینده تهران داشته باشد و باید دید در نهایت چه تصمیمی در این خصوص گرفته خواهد شد.

٤٧٢٣٦ کد مطلب 2256442





 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۲۰ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.