قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

دستگیری ۲ سوداگر مرگ در شهرزیبا/ کشف یک کیلو تریاک و ۱۰۰ گرم شیشه

سرهنگ افشار خاطرنشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه به سرقت موتورسیکلت با هدف استفاده از آن برای جابه‌جایی و توزیع مواد مخدر اعتراف کردند و برای شناسایی سایر ج...
 دستگیری ۲ سوداگر مرگ در شهرزیبا/ کشف یک کیلو تریاک و ۱۰۰ گرم شیشه

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری دو متهم در جریان تعقیب و گریز پلیسی در محدوده شهرزیبا خبر داد و گفت: مأموران در بازرسی از متهمان، یک کیلوگرم تریاک و ۱۰۰ گرم مواد مخدر روان‌گردان کشف کردند.

به گزارش دانشجو، سرهنگ محمد افشار در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۳۳ شهرزیبا هنگام گشت‌زنی در خیابان ورزی شمالی به یک دستگاه موتورسیکلت با پلاک مخدوش و دو سرنشین آن که به‌صورت مشکوک در محل پرسه می‌زدند، مظنون شدند و برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.

وی افزود: سرنشینان موتورسیکلت به محض مشاهده مأموران از محل متواری شدند که مأموران با اجرای طرح مهار، تعقیب و گریز را آغاز کردند و در ادامه مسیر فرار متهمان در بلوار شقایق مسدود شد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: موتورسیکلت متهمان در جریان فرار با جدول کنار خیابان برخورد کرد و هر دو سرنشین پس از زمین خوردن و مقاومت در برابر مأموران، طی عملیاتی دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از وسایل همراه متهمان، یک کیلوگرم تریاک و ۱۰۰ گرم مواد مخدر روان‌گردان کشف و ضبط شد.

سرهنگ افشار خاطرنشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه به سرقت موتورسیکلت با هدف استفاده از آن برای جابه‌جایی و توزیع مواد مخدر اعتراف کردند و برای شناسایی سایر جرائم احتمالی و تکمیل تحقیقات در اختیار پلیس قرار دارند.

متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر ادعای مسرور بارزانی درباره هدف قرار گرفتن دفترش با پهپاد ایرانی نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : کودک گمشده در جنگل‌های تالش کمتر از یک ساعت به خانواده بازگشت تماشاخانه خلبانان ایرانی در اسارت / ببینید روایت‌ها چه می‌گویند؟ خجو؛ زنی میان دو دریا، دور از خانه / روایت یک زن صیاد از جنگ جنوب : «این دریا با آن دریا فرق دارد» فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۳ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد | انصاف نیوز

رکنا: جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.

 سرهنگ حسین تقی‌زاده، جانشین انتظامی شهرستان بیرجند، اظهار داشت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت مقادیری طلا از منزل، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

انتهای پیام


۸ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

سرقت پلاک خودرو برای وادار کردن خریدار به تعویض پلاک!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری پلیس، جانشین فرمانده انتظامی شهرستان شیروان از دستگیری فردی خبر داد که پس از فروش خودرو، به دلیل اقدام نکردن خریدار برای تعویض پلاک، دست به سرقت جفت پلاک خودرو زده بود.

ماجرا پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ درباره سرقت جفت پلاک یک دستگاه خودرو در دستور کار مأموران پاسگاه انتظامی زیارت قرار گرفت. سارق چگونه شناسایی شد؟

مأموران پلیس پس از دریافت گزارش، تحقیقات خود را برای شناسایی عامل سرقت آغاز کردند.

در جریان بررسی‌های تخصصی، تصاویر دوربین‌های مداربسته و نتایج تحقیقات میدانی مورد بررسی قرار گرفت و مأموران موفق شدند هویت سارق را شناسایی کنند.

پس از شناسایی متهم، عملیات پلیسی برای دستگیری وی انجام شد و فرد موردنظر بازداشت شد. اعتراف متهم به سرقت پلاک خودرو

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان شیروان گفت متهم در جریان تحقیقات پلیسی به سرقت پلاک خودرو اعتراف کرده است.

متهم در اعترافات خود عنوان کرده که خودرو را پیش‌تر به فرد دیگری فروخته بود، اما خریدار برای تعویض پلاک اقدام نکرده بود.

به گفته متهم، وی برای اینکه خریدار را به انجام تعویض پلاک وادار کند، به جای پیگیری قانونی موضوع، اقدام به سرقت پلاک‌های خودرو کرده است.

پلیس با تأکید بر اینکه اختلافات مربوط به معاملات خودرو باید از مسیر قانونی پیگیری شود، پرونده این فرد برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت. نکته مهم حقوقی

خودداری خریدار از تعویض پلاک، مجوزی برای برداشتن یا سرقت پلاک خودرو نیست. اختلافات مربوط به معاملات خودرو و الزام به تعویض پلاک باید از مسیر قانونی و مراجع ذی‌صلاح پیگیری شود.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیشگیری از اعتیاد باید نتیجه‌محور باشد، نه فعالیت‌محور

زهرا عابدینی در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سراسر استان‌های کشور با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد صرفاً مجموعه‌ای از برنامه‌ها نیست، اظهار داشت: معیار موفقیت در این حوزه، تغییر عوامل خطر، تقویت عوامل محافظت‌کننده و کاهش رفتار‌های پرخطر است؛ بنابراین افزایش تعداد برنامه‌ها، همایش‌ها و نشست‌ها بدون سنجش اثربخشی، نمی‌تواند به معنای موفقیت در پیشگیری باشد.

وی، تعدد برنامه‌ها، فاصله میان سیاست‌گذاری و اجرا، نبود برنامه‌های شواهدمحور، ارزیابی ناکافی اثربخشی و موازی‌کاری دستگاه‌ها را از مهم‌ترین چالش‌های پیشگیری در کشور دانست و گفت: برنامه‌های پیشگیری باید بر اساس شواهد علمی، سیاست‌های مصوب و متناسب با اقتضائات بومی و محلی طراحی و اجرا شوند.

عابدینی با تأکید بر اینکه پیشگیری نیازمند نظام واحد حکمرانی است، افزود: مساله پیشگیری فقط مربوط به ستاد نیست و دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی و سایر دستگاه‌های مرتبط باید در این زمینه نقش خود را ایفا کنند. دبیرخانه‌های استانی نیز باید این ظرفیت‌ها را شناسایی و در قالب یک تقسیم کار مشخص، دستگاه‌های متولی را پای کار بیاورند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: دبیر استان صرفاً هماهنگ‌کننده اجرای برنامه‌ها نیست، بلکه راهبر نظام پیشگیری در استان است. دبیر باید مساله را به‌درستی بشناسد، برای حل آن برنامه داشته باشد، دستگاه متولی را مشخص کند و منابع و ظرفیت‌های موجود را برای اجرای برنامه‌ها به‌کار بگیرد.

وی، تقدم پیشگیری بر درمان و مقابله، رویکرد جامع و چندبخشی، تمرکز بر گروه‌های هدف، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد را از رویکرد‌های مهم برنامه پیشگیری سال ۱۴۰۵ عنوان کرد و گفت: هرچه برنامه‌های پیشگیرانه اثربخش‌تر باشند، هزینه‌های کمتری به نظام درمان و مقابله تحمیل خواهد شد.

ضرورت مردمی‌سازی پیشگیری

عابدینی همچنین بر ضرورت مردمی‌سازی پیشگیری تأکید کرد و گفت: دولت به‌تنهایی نمی‌تواند مساله پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر را حل کند. استفاده از ظرفیت خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های مردم‌پایه می‌تواند در اقناع عمومی، تأمین بخشی از منابع و همچنین نظارت و پایش برنامه‌ها مؤثر باشد؛ بنابراین باید «دولت با مردم» حرکت کند، نه «دولت برای مردم».

وی با اشاره به تغییر الگوی مصرف و تهدیدات نوظهور افزود: فضای مجازی را نباید صرفاً تهدید دانست و باید از ظرفیت آن برای پیشگیری استفاده کرد. همچنین برنامه‌های پیشگیری در استان‌ها باید بر اساس مسائل و اولویت‌های بومی و محلی طراحی شوند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر از اجرای «طرح ملی جامعه آگاه و ایران سالم» در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این طرح در هفت محور طراحی شده و محیط‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، خانواده، کار و اشتغال، شهری و روستایی، رسانه و فضای مجازی و رویکرد‌های فناورانه را دربرمی‌گیرد. از میان ۲۴ برنامه این طرح، ۱۴ برنامه در اولویت اصلی قرار گرفته که بخشی از آنها در حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی و طرح‌های جدیدی مانند «طرح پاک» در مهدکودک‌ها اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/




 تهران خنک می شود
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۹ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.