قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

۲۵ فیلم با بالاترین امتیاز کاربران در سایت IMDb که بهترین فیلم‌های تاریخ سینما هستند(+اینفوگرافیک)

میلیون‌ها طرفدار سینما در IMDb به فیلم‌ها امتیاز داده‌اند و همین موضوع این رتبه‌بندی را به یکی از تأثیرگذارترین فهرست‌های سینمایی در اینترنت تبدیل کرده است.
 ۲۵ فیلم با بالاترین امتیاز کاربران در سایت IMDb که بهترین فیلم‌های تاریخ سینما هستند(+اینفوگرافیک)

فیلم The Shawshank Redemption (1994) با امتیاز ۹.۳ از ۳.۲ میلیون رأی، بالاترین امتیاز تاریخ IMDb را در اختیار دارد. فیلم‌های دهه ۱۹۹۰ تقریباً نیمی از ۲۵ فیلم برتر IMDb تا سال ۲۰۲۶ را تشکیل می‌دهند.

به گزارش روزیاتو، تمام فیلم‌های پس از سال ۲۰۰۰ در فهرست ۲۵ فیلم برتر یا بخشی از سه‌گانه The Lord of the Rings هستند یا توسط کریستوفر نولان کارگردانی شده‌اند.

میلیون‌ها طرفدار سینما در IMDb به فیلم‌ها امتیاز داده‌اند و همین موضوع این رتبه‌بندی را به یکی از تأثیرگذارترین فهرست‌های سینمایی در اینترنت تبدیل کرده است.

این اینفوگرافی، ۲۵ فیلم با بالاترین امتیاز در IMDb را بر اساس رأی کاربران معمولی این وب‌سایت نشان می‌دهد. فیلم‌ها در مقیاس ۱ تا ۱۰ امتیازدهی می‌شوند و با ثبت رأی‌های جدید، رتبه‌بندی آن‌ها همچنان تغییر می‌کند. چرا فیلم‌های دهه ۱۹۹۰ در IMDb سلطه دارد؟

اگرچه رتبه‌بندی IMDb نزدیک به ۸۰ سال تاریخ سینما را پوشش می‌دهد، اما فیلم‌های دهه ۱۹۹۰ تقریباً نیمی از ۲۵ فیلم برتر این سایت را تشکیل می‌دهند.

این دهه مجموعه‌ای غیرمعمول از فیلم‌های تحسین‌شده در ژانرهای مختلف تولید کرد؛ از جمله GoodFellas با امتیاز ۸.۷، Schindler’s List با امتیاز ۹.۰، Forrest Gump با امتیاز ۸.۸ و فیلم صدرنشین The Shawshank Redemption با امتیاز ۹.۳.

جدول زیر ۲۵ فیلم برتر IMDb را همراه با سال انتشار و امتیاز آن‌ها نشان می‌دهد: رتبه فیلم سال انتشار امتیاز ۱ The Shawshank Redemption ۱۹۹۴ ۹.۳ ۲ The Godfather ۱۹۷۲ ۹.۲ ۳ The Dark Knight ۲۰۰۸ ۹.۱ ۴ The Godfather Part II ۱۹۷۴ ۹.۰ ۵ The Lord of the Rings: The Return of the King ۲۰۰۳ ۹.۰ ۶ 12 Angry Men ۱۹۵۷ ۹.۰ ۷ Schindler’s List ۱۹۹۳ ۹.۰ ۸ The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring ۲۰۰۱ ۸.۹ ۹ Pulp Fiction ۱۹۹۴ ۸.۸ ۱۰ The Good, the Bad and the Ugly ۱۹۶۶ ۸.۸ ۱۱ The Lord of the Rings: The Two Towers ۲۰۰۲ ۸.۸ ۱۲ Forrest Gump ۱۹۹۴ ۸.۸ ۱۳ Fight Club ۱۹۹۹ ۸.۸ ۱۴ Inception ۲۰۱۰ ۸.۸ ۱۵ Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back ۱۹۸۰ ۸.۷ ۱۶ The Matrix ۱۹۹۹ ۸.۷ ۱۷ Interstellar ۲۰۱۴ ۸.۷ ۱۸ GoodFellas ۱۹۹۰ ۸.۷ ۱۹ One Flew Over the Cuckoo’s Nest ۱۹۷۵ ۸.۶ ۲۰ Seven ۱۹۹۵ ۸.۶ ۲۱ It’s a Wonderful Life ۱۹۴۶ ۸.۶ ۲۲ The Silence of the Lambs ۱۹۹۱ ۸.۶ ۲۳ Saving Private Ryan ۱۹۹۸ ۸.۶ ۲۴ Seven Samurai ۱۹۵۴ ۸.۶ ۲۵ The Green Mile ۱۹۹۹ ۸.۶

دیگر فیلم‌های تحسین‌شده دهه ۱۹۹۰ شامل The Silence of the Lambs (۱۹۹۱)، Saving Private Ryan (۱۹۹۸) و The Green Mile (۱۹۹۹) هستند که هرکدام امتیاز ۸.۶ دارند. آثار کلاسیک قدیمی که همچنان در رتبه‌های بالا هستند

اگرچه این رتبه‌بندی بیشتر به سمت فیلم‌های جدیدتر تمایل دارد، چندین اثر کلاسیک قدیمی همچنان جایگاه مهمی در فهرست دارند.

فیلم کریسمسی کلاسیک It’s a Wonderful Life ساخته فرانک کاپرا در سال ۱۹۴۶ با امتیاز ۸.۶، قدیمی‌ترین فیلم حاضر در ۲۵ فیلم برتر است. امتیاز آن با Seven Samurai که کمتر از یک دهه بعد ساخته شد، برابر است.

بالاترین رتبه میان فیلم‌های دوره‌های قدیمی‌تر هالیوود متعلق به 12 Angry Men است. این درام دادگاهی محصول ۱۹۵۷ که تقریباً تمام آن در اتاق هیئت منصفه اتفاق می‌افتد، با امتیاز ۹.۰ در رتبه ششم کلی قرار گرفته است. درخشش فیلم‌های مدرن کریستوفر نولان

تنها شش فیلم ساخته‌شده پس از سال ۲۰۰۰ توانسته‌اند وارد فهرست ۲۵ فیلم برتر IMDb شوند.

سه مورد از آن‌ها قسمت‌هایی از سه‌گانه The Lord of the Rings هستند که بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ منتشر شدند و میانگین امتیاز ۸.۹ را کسب کرده‌اند.

سه فیلم دیگر توسط کریستوفر نولان، فیلم‌ساز بریتانیایی-آمریکایی کارگردانی شده‌اند.

فیلم The Dark Knight محصول ۲۰۰۸ با امتیاز ۹.۱ در رتبه سوم کلی قرار دارد و ۳.۲ میلیون رأی دریافت کرده است؛ رقمی که با تعداد رأی‌های The Shawshank Redemption برابر است.

نولان بار دیگر با فیلم علمی‌تخیلی و سرقت Inception در سال ۲۰۱۰ با امتیاز ۸.۸ و سپس Interstellar در سال ۲۰۱۴ با امتیاز ۸.۷ وارد این فهرست شد.

Interstellar جدیدترین فیلم منتشرشده در میان ۲۵ فیلم برتر IMDb است. جایگاه نولان در سال‌های بعد نیز با پروژه‌هایی مانند Oppenheimer (۲۰۲۳) و The Odyssey (۲۰۲۶) همچنان رشد کرده است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر نمایش قدرت هسته‌ای چین/ رونمایی از بمب‌افکن H-۶N با موشک هسته‌ای در آسمان خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : بین‌النهرین چگونه به مهد تمدن تبدیل شد؟(+عکس) بیشتر بخوانید: درگذشت یکی از گانگسترهای مشهور دنیای سینما تماشاخانه محمدباقر خرازی کیست؟روحانی جنجالی با ادعاها و ایده‌های تخیلی تاکر کارلسون، مجری و فعال مشهور رسانه‌ای: جنگ ایران به وضوح برخلاف چیزی است که ترامپ وعده داده بود فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

اصغر فرهادی: از فرایند فیلمسازی لذت ببرید، نه فقط از موفقیت

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر فرهادی، کارگردان و فیلمنامه‌نویس ایرانی، در جشنواره فیلم سارایوو درباره نسبت فیلمسازان با موفقیت و مخاطبان سخن گفت و تأکید کرد که موفقیت می‌تواند فاصله میان فیلمساز و مردم را افزایش دهد.

فرهادی خطاب به فیلمسازانی که به دنبال مطرح‌شدن هستند، گفت: «موفقیت به معنای خوش‌اقبالی نیست. موفقیت بسیار خطرناک است. میان شما و مردم فاصله می‌اندازد. من دوست دارم به مردم نزدیک‌تر باشم.»

او با اشاره به نقش رسانه‌ها در برجسته‌کردن موفقیت فیلمسازان افزود که قرار گرفتن در معرض توجه رسانه‌ای می‌تواند خطرناک باشد؛ چراکه پس از رسیدن به موفقیت، فیلمساز ممکن است احساس کند دیگر فرصت تصمیم‌گیری‌های اشتباه را ندارد.

فرهادی همچنین بر اهمیت لذت‌بردن از فرایند فیلمسازی تأکید کرد و گفت نباید فیلم را صرفاً با هدف دستیابی به موفقیت ساخت.

این کارگردان در ادامه توضیح داد: برخی فیلمسازان پیش از آغاز ساخت یک فیلم تلاش می‌کنند از نتیجه آن مطمئن شوند، زیرا از موفقیتی که قرار است به دست آورند لذت می‌برند، نه از خود فرایند فیلمسازی. به گفته فرهادی، تفاوت اصلی میان این دو رویکرد در همین نکته است؛ برخی فیلمسازان واقعاً فیلمسازی را دوست دارند.

منبع: صبا

در ادامه حتما بخوانید فیلم جدید اصغر فرهادی در خارج از ایران ساخته می‌شود


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حال‌وهوای محزون آستان مقدس علوی در آستانه شهادت امام حسن عسکری(ع) + فیلم

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آستان مقدس علوی در آستانه سالروز شهاد کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی ت امام حسن عسکری(ع) با نصب پرچم‌ها و کتیبه‌های عزا، رنگ و بوی ماتم به خود گرفته است.

خادمان این آستان مقدس با سیاه‌پوش کردن فضای حرم امیرالمؤمنین امام علی(ع)، مقدمات برگزاری مراسم سوگواری این مناسبت را فراهم کرده‌اند.


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

پرچم انتقام بر دوش کودکان | روایتی از حضور فرزندان کوچک ایران در مراسم اربعین رهبر شهید در مشهد + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، شاید جثه و صدایشان هنوز آنقدر بزرگ نشده باشد و در باور عامیانه بگوییم «هنوز بچه‌اند»، اما همه آنها با وجود آنکه عدد سنشان چهار، هفت، ده و ۱۲ را نشان می‌دهد با قلب‌های بزرگی که در سینه دارند و تربیتی ولایی را کنار پدران و مادرانشان داشتند با تمام وجود در مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر رضوی از سراسر ایران حضور پیدا کردند و با پرچم‌های سرخ انتقام که بر دوش دارند شعار خونخواهی سر می‌دهند و دل‌های نازک و لطیفشان برای آقای شهید ایران تنگ شده است. ما برای خونخواهی رهبر شهید آمدیم

از همان ابتدای ورود به حرم آقا امام رضا (ع)، می‌توان کودکانی را دید که با قدم‌های کوچکشان کنار پدر و مادران خود گام‌های محکمی بر می‌دارند و به سوی مراسم حرکت می‌کنند. عرفان ۱۰ساله که از تهران آمده و کنار خواهر کوچکش و پدر و مادر جوانش در صحن پیامبر اعظم (ص) ایستاده، پرچم سرخ «یا لثارات‌الحسین (ع)» را می‌چرخاند.

او رهبر شهید را دوست دارد و یکی از آرزوهایش این بود که ایشان را از نزدیک ببیند؛ «خیلی دوست داشتم رهبر را ببینم تا برایم دعا کند تا در کارهایم موفق شوم.» البته او این را هم می‌داند حالا بهتر می‌تواند با رهبر شهید صحبت کند و می‌گوید: «وقتی رفتم سر مزارشون، دعا‌هایی که توی دلم داشتم رو بهشون گفتم.» کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عرفان درباره پرچمی که در دست دارد توضیح می‌دهد: ما اینجا برای خونخواهی رهبر شهید آمدیم و این پرچم را هم به همین خاطر گرفتم.

پرسیدم بنظرت اگر بخواهی رهبر را خوشحال کنی چه کاری می‌توانی انجام بدهی که پاسخ داد: من هر شب کتاب می‌خوانم. شاید باورتان نشود، اما الان هر شب ۱۴قصه را از کتاب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» می‌خوانم. صحبت به اینجا که می‌رسد مادرش به میان گفتگوی ما می‌آید و توضیح می‌دهد: ما از بچگی برای عرفان کتاب می‌خواندیم، حالا به قدری به خواندن کتاب قبل از خواب عادت کرده که حتی در سفر هم کتاب همراهش است و بدون مطالعه، خوابش نمی‌برد. اسرائیل باید نابود شود

کودک دیگری که در آغوش مادرش پرچم سرخی در دست دارد که روی آن نوشته «انتقام». اگرچه سن سیدمحمد طبایی هنوز به پنج سال هم نرسیده و برای جواب سوال ما از مادرش کمک می‌گیرد، اما با لهجه شیرین یزدی می‌گوید: من رهبر را دوست دارم. دشمن‌ها رهبر را شهید کردند و ما باید انتقام ایشان را بگیریم.

وقتی از او می‌خواهم برایمان بگوید چطور می‌خواهد انتقام بگیرد با همان لحن شیرین کودکانه و دست و پا شکسته به ما گفت که باید اسرائیل نابود شود، امام زمان (عج) که بیاید آن وقت می‌توانیم انتقام رهبر را از دشمن بگیریم. وارد دارالذکر شدم دلم گرفت

گوشه دیگری از صحن پیامبر اعظم (ص)، پسر نوجوان دیگری که زاده تبریز است کنار پدرش ایستاده، درباره حضورش در این مراسم می‌گوید: دوست داشتم از نزدیک مراسم چهلم رهبر شهید را در مشهد و

حرم امام رضا (ع) ببینم. وقتی وارد شدم و مردم را دیدم که پرچم‌های سرخ را توی دستشان گرفته‌اند احساس شجاعت می‌کنم که ایرانی هستم.

محمدمهدی بازرگان ۱۲ساله هم قصد خونخواهی و دفاع از وطن دارد و راهش را اینگونه بیان می‌کند: اینکه در اجتماعات خیابانی شرکت کنیم و کم نیاوریم.

محمدمهدی تا به حال رواق دارالذکر را تا امروز ندیده بود و درباره نخستین تجربه زیارت مزار آقای شهید ایران می‌گوید: من رهبر را دوست دارم، وقتی چشمم به مزار ایشان افتاد ناراحت شدم و دلم گرفت.

علاوه بر محمدمهدی، عرفان و سیدمحمد، کودکان بسیار دیگری در گوشه و کنار مراسم چهلم آقای شهید ایران حضور داشتند که دلِ کوچکشان، بی‌هیاهوی بزرگ‌ترها، مهربانی را خوب می‌فهمد. شاید نفهمیدند معنای دقیق رهبری چیست، اما محبت نگاه پدرانه آقای شهید ایران بر دل‌هایشان حک شده است و لبخند‌ها و کلامش با کودکان بر حافظه‌شان ماندگار شده است.

در ادامه حتما بخوانید داریوش ارجمند: رهبر شهید، فراتر از زمانه خود می‌اندیشید




 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 واقعگرای پرشور
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.

 غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

جامعه شناس سیاسی درباره کودتا 28 مرداد گفت: نادیده گرفتن نقش دین و مذهب یکی از اشتباهات مصدق است.