قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

از مهاجرت به عراق تا کولبری روی مین/ کارگران ساختمانی برای «زنده ماندن» می‌جنگند!

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی بانه گفت: بخشی از کارگران ساختمانی که دستمزدهایشان در زیر سایه‌ی سنگین تورم سریعاً تبخیر شده و توانایی تامین معیشت خانواده‌ی خود را ندارند، در نوار مرزی و در میادینِ گاهاً مین‌گذاری شده یا تردد ممنوع، کولبری می‌کنند که متاسفانه شانس زنده ماندن‌شان بسیار کم است.
 از مهاجرت به عراق تا کولبری روی مین/ کارگران ساختمانی برای «زنده ماندن» می‌جنگند!

«حسن عزتی» رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی بانه ، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در ارتباط با شرایط سخت معیشتی طبقه‌ی کارگر گفت: این روزها کارگران در میانه‌ی جنگ و تورم، روزگار بسیار سختی را سپری می‌کنند.  با اینهمه، گویا کارگران ایرانی و خصوصاً کارگران ساختمانی به فراموشی سپرده شده‌اند و در گیر ودار قضا وقدر، بی‌پناه، نه به آینده بلکه فقط  به اکنون خود می‌اندیشند. تلاش‌شان فقط برای زنده ماندن است وبس.

او در ادامه گفت: در شهرستان بانه، علیرغم شرایط بهتر کار به نسبت سال گذشته، کارگران ساختمانی بالاجبار باید ساعتهای پایانی کار را به اضافه کاری تن دهند تا بلکه بتوانند بخش کوچکی از هزینه‌های سرسام‌آور زندگی‌شان را تامین کنند. اضافه‌کاری برای این کارگران، محصول تورم است نه یک انتخاب.  و اسفبار اینکه، بیش از ۵۰درصد از کارگران ساختمانی بانه، از هرگونه بیمه‌ای محرومند.

عزتی افزود: بخش دیگری از کارگران ساختمانی که دستمزدهایشان در زیر سایه‌ی سنگین تورم سریعاً تبخیر شده و توانایی تامین معیشت خانواده‌ی خود را ندارند، در نوار مرزی و در میادینِ گاهاً مین‌گذاری شده یا تردد ممنوع، کولبری می‌کنند که متاسفانه شانس زنده ماندن‌شان بسیار کم است؛ انتخاب دیگر این کارگران این است که به کشور عراق و اقلیم کردستان مهاجرت  کنند، زن و بچه‌هایشان را در خانه تنها بگذارند و در اوج بی‌حرمتی، برده‌وار در دمای ۵۰ درجه تن به کار بدهند، آنهم هر کاری.

این فعال صنفی در پایان می‌گوید: در مملکتی که غنی از منابع سطحی و زیر زمینی است، داستان زندگی کارگاران، رنج نامه‌ای بی‌پایان است؛ متاسفانه گوش شنوایی برای شنیدن فریادهای دادخواهی کارگران نیست....

  انتهای پیام/





 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.