قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

کابوس کارتر در انتظار ترامپ؛ باتلاق جنگ به انتخابات میان‌دوره‌ای رسید/ ایران برای انتخابات آمریکا نقشه دارد

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا تلاش می‌کند این کشور را از باتلاق جنگ با ایران خارج کند، تهران بیش از آن خرسند است که رویاهای انتخاباتی میان‌دوره‌ای ترامپ در هم شکسته خواهد شد.
 کابوس کارتر در انتظار ترامپ؛ باتلاق جنگ به انتخابات میان‌دوره‌ای رسید/ ایران برای انتخابات آمریکا نقشه دارد

به گزارش ایلنا، گاردین در گزارشی با اشاره به سردرگمی رئیس‌جمهور آمریکا در مواجهه با ایران نوشت: در پی شکست ویرانگر انتخاباتی، رئیس‌جمهور آمریکا همچنان با حسرت‌هایی درباره ایران دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

ماه‌ها پیش از آنکه جیمی کارتر در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۹۸۰، رقابت را به رونالد ریگان واگذار کند، ۸ نظامی آمریکایی در یک عملیات پرخطر و ناکام برای نجات گروگان‌های آمریکایی در تهران جان خود را از دست دادند؛ عملیاتی که قرار بود به آزادی ده‌ها گروگان آمریکایی منجر شود، اما شکست خورد.

هنگامی که کارتر در جمع دانشجویان و دانشگاهیان حاضر شده بود تا درباره دوران ریاست‌جمهوری یک‌دوره‌ای خود سخن بگوید، یکی از دانشجویان از او پرسید: «بیش از همه از چه چیزی پشیمان هستید؟»

به گفته لری ساباتو، مدیر مرکز سیاست‌گذاری دانشگاه ویرجینیا که میزبان رئیس‌جمهور پیشین بود، کارتر بلافاصله پاسخ داد: «اینکه برای عملیات نجات گروگان‌ها بالگردهای بیشتری نفرستادم.» ساباتو گفت: «این موضوع به‌شدت ذهن او را درگیر کرده بود.»

به گفته تحلیل‌گران، سرنوشت کارتر در نزدیک به نیم قرن پیش، ممکن است اکنون ذهن دونالد ترامپ را هم به خود مشغول کرده باشد؛ او در حالی که درگیر یک نبرد نظامی با تهران است، طی ماه‌های آینده خود را برای آغاز کارزار انتخاباتی میان‌دوره‌ای آماده می‌کند. حکومت ایران هم به همان اندازه‌ای که دولت ایران در دوران ریاست‌جمهوری همتای دموکرات پیشین ترامپ سرسخت بود، انعطاف‌ناپذیر نشان داده است.

به نظر می‌رسد تلاش‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگی که تقریبا شش ماه پیش، در ۲۸ فوریه، به همراه اسرائیل آغاز کرد، پس از آنکه توافق آتش‌بس امضاشده در ماه ژوئن فروپاشید، به بن‌بست رسیده است؛ وضعیتی که ایران را در کنترل تنگه هرمز قرار داده است؛ آبراهی که پیش از آغاز درگیری، مسیر عبور یک‌پنجم عرضه نفت جهان بود.

تسلط ایران بر تنگه هرمز موجب افزایش قیمت نفت، تشدید تورم و بالا رفتن هزینه‌های زندگی در آمریکا شده است؛ آن هم در شرایطی که حزب جمهوری‌خواه ترامپ از پیش با دشواری زیادی برای حفظ کنترل خود بر کنگره آمریکا در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر مواجه بود.

در حالی که حمایت عمومی از جنگ رو به کاهش است، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند اکثریت رأی‌دهندگان …



 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر
۵۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 ادعای ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است!
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است!

دونالد ترامپ مدعی شد ایران در حال تغییر موضع است و همزمان گفت مشخص نیست واشنگتن با چه کسی باید مذاکره کند.

 مصائب ساقی مشترک با ترامپ!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

مصائب ساقی مشترک با ترامپ!

k: ترامپ | حقوق | نظامی | ایرانیان | عدم پرداخت حقوق | دونالد ترامپ | حمله ایران به آمریکا | حمله اسرائیل به ایران | حمله ایران به اسرائیل | حمله آمریکا به ایران

 لغو طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور توسط قاضی فدرال
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

لغو طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور توسط قاضی فدرال

یک قاضی فدرال طرح دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ممنوعیت روادید مهاجرتی از ۷۵ کشور را لغو کرد و آن را «خلاف قانون» دانست.

 ترامپ برای جلب آرا در سایه بحران جنگ با ایران، دست به دامن گوشت چرخ‌کرده و اسلحه شد
۳ ساعت قبل / سایت الف

ترامپ برای جلب آرا در سایه بحران جنگ با ایران، دست به دامن گوشت چرخ‌کرده و اسلحه شد

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.