قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

تجمع ۳۲ کارگر تعدیلی «پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر»/ نمی‌خواهیم پیمانکاری شویم!

صبح امروز جمعی از کارگری بیکار شده پتروشیمی سلمان فارسی با تجمع در مقابل دفتر نماینده ماهشهر در مجلس شورای اسلامی، خواستار مشخص شدن وضعیت شغلی خود شدند.
 تجمع ۳۲ کارگر تعدیلی «پتروشیمی سلمان فارسی ماهشهر»/ نمی‌خواهیم پیمانکاری شویم!

به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران بیکار شده که تعدادشان حدودا ۳۲ نفربرآورد می‌شود صبح امروز با تجمع در مقابل ساختمان دفتر نماینده مردم ماهشهر، از تصمیم مدیران این مجتمع برای واگذاری مسئولیتشان به پیمانکاران انتقاد کردند

از قرار معلوم؛ این ۳۲ کارگر بعد از شش ماه پیگیری و با داشتن رای اداره کار و نامه استانداری و فرمانداری برای بازگشت بکار سابق خود در واحد تعمیر و نگهداری، طی روز‌های اخیر پیامی از سوی کارفرما دریافت کرده‌اند که صبح روز شنبه ۲۴ مرداد ماه با حضور در مقابل درب ورودی پتروشیمی سلمان فارسی (پیمانکاری راد پایا زاگرس) برای بازگشت بکار حاضر شوید اما کارگران می‌گویند حاضر به کار با پیمانکار نیستند. 

یکی از کارگران تعدیلی پتروشیمی سلمان فارسی در گفتگو با ایلنا، با انتقاد از تغییر قرارداد کاری خود از قرارداد مستقیم به پیمانکاری بعد از شش ماه بیکاری، تصریح کرد: علیرغم داشتن رای اداره کار و نامه استانداری خوزستان و فرمانداری ماهشهر برای بازگشت به کار سابقمان، کارفرما قرار است مسئولیت ما کارگران متخصص واحد تعمیر و نگهداری را به سه پیمانکار مستقر در پتروشیمی سلمان فارسی واگذار کند؛ درنتیجه نگرانیم امنیت شغلی ما در معرض تهدید قرار بگیرد. 

او با بیان اینکه ما حاضر به کار با پیمانکاران نیستیم افزودند: در چهار ماه گذشته، بدون دریافت حقوق و با نگرانی درباره وضعیت بیمه و معیشت خود و خانواده‌هایمان، بلاتکلیف مانده‌ایم.  نمی‌دانیم چرا مسئولان شرکت از اجرای آرا و مصوبات قانونی خودداری می‌کنند و می‌خواهند مسئولیت ما کارگران قرارداد مستقیم را به پیمانکاران بسپارند.

  انتهای پیام/





 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.

 آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد با برگزاری آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی آغاز شد.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.