قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

آیت‌الله مبلغی: محیط‌زیست در متن دین قرار دارد، نه در حاشیه آن

بیست‌ودومین جلسه ستاد راهبری محیط‌زیست حوزه‌های علمیه، سه‌شنبه ۳ شهریورماه، به میزبانی معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست در تهران برگزار شد.
 آیت‌الله مبلغی: محیط‌زیست در متن دین قرار دارد، نه در حاشیه آن

به گزارش ایلنا، بیست‌ودومین جلسه ستاد راهبری محیط‌زیست حوزه‌های علمیه، سه‌شنبه ۳ شهریورماه، به میزبانی معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست در تهران برگزار شد. آیت‌الله مبلغی، نماینده جمهوری اسلامی ایران در مجمع جهانی فقه اسلامی و نماینده مجلس خبرگان رهبری، در این نشست، تشکیل جلسه را نمادی از همکاری و هم‌افزایی حوزه، دانشگاه و دولت دانست و اظهار کرد: برگزاری نشست، گفت‌وگو و امضای تفاهم‌نامه بدون پیگیری مستمر، به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

وی با اشاره به آیه «وَأَنْ لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» افزود: پیگیری بخشی از سعی و تلاش عملی انسان است. اگر اقدامات علمی، اجرایی و اجتماعی به‌طور مستمر دنبال نشوند، در حد مقدمه باقی می‌مانند و چه‌بسا به ضد خود تبدیل شوند.

ضرورت پیگیری جامع و هماهنگ

آیت‌الله مبلغی تأکید کرد: مسائل محیط‌زیستی را نمی‌توان تنها در یک حوزه پیگیری کرد؛ زیرا غفلت از سایر ابعاد، اثربخشی اقدامات را کاهش می‌دهد و گاهی حتی نتایج منفی به همراه می‌آورد. ازاین‌رو، ابتدا باید تمامی حوزه‌های مرتبط شناسایی و سپس برای هرکدام برنامه‌ای متناسب و هماهنگ تدوین شود.

وی با اشاره به سرعت تحولات جهان معاصر گفت: پدیده‌های نوظهور با شتابی چشمگیر در حال شکل‌گیری‌اند و بسیاری از موضوعات، هویت کامل خود را در آینده پیدا می‌کنند. بنابراین، شناخت وضعیت کنونی برای موضوع‌شناسی فقهی کافی نیست و فقیه باید امتداد آینده موضوع را نیز مورد توجه قرار دهد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری، محیط‌زیست را از موضوعاتی دانست که شناخت آن بدون آینده‌پژوهی ممکن نیست و افزود: تحولات زیست‌محیطی بر یکدیگر اثر می‌گذارند و گاهی حوادث پیش‌بینی‌نشده‌ای پدید می‌آورند. در نتیجه، سیاست‌گذاری و صدور حکم در این زمینه باید ناظر به پیامدهای میان‌مدت و بلندمدت نیز باشد.

تربیت «انسان زیست‌محیطی»

آیت‌الله مبلغی نخستین محور را «پیگیری تربیتی و انسانی» عنوان کرد و گفت: پیش از هر چیز باید انسانِ زیست‌محیطی تربیت کنیم. حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و آموزش‌وپرورش در این زمینه مسئولیت اساسی دارند.

وی افزود: عالمان، فضلا، طلاب و دیگر اعضای جامعه حوزوی باید از دانش کافی درباره محیط‌زیست برخوردار باشند و خود در صف نخست رعایت اصول زیست‌محیطی قرار گیرند. همچنین …



 بحران دلار ۲۰۰ هزار تومانی برای ابی، شادمهر و معین!
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

بحران دلار ۲۰۰ هزار تومانی برای ابی، شادمهر و معین!

افزایش قیمت دلار حالا هزینه حضور در کنسرت‌های خوانندگان خارج از کشور را نیز افزایش داده و قیمت بالای تورهای کنسرت، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

 چرا جامعه موسیقی ایرانی از دگرگونی گریزان است؟
۱۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

چرا جامعه موسیقی ایرانی از دگرگونی گریزان است؟

آرمان امروز : موسیقی ردیف دستگاهی شاید به لحاظ تاریخی قدمتی چند صدساله داشته باشد، اما اساتید و بزرگان گذشته، انرژی و توان بسیاری را صرف آن کرده‌اند. در تمام این سال‌ها موسیقی سنتی ایران به دلیل وجود سبک‌ها و سازهای جدید و وارداتی در خطر تغییر و تحریف بوده است اما با وجود اساتید، [ ]

 افزایش سرقت خشونت‌آمیز در موزه‌ها
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

افزایش سرقت خشونت‌آمیز در موزه‌ها

یوروپل (آژانس پلیس اتحادیه اروپا) می‌گوید سرقت‌های خشونت‌آمیز در موزه‌ها رو به افزایش است.

 خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت

دالی پارتون، خواننده افسانه‌ای کانتری آمریکایی در ۸۰ سالگی به علت مشکلات جسمی درگذشت.

 و این‌گونه هواپیما به ایران آمد
۱۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

و این‌گونه هواپیما به ایران آمد

با وقوع کودتای انگلیسی سوم اسفند ۱۲۹۹ شمسی و تشکیل قشون متحدالشکل، رضاخان به فکر خریداری چند فروند هواپیما برای پشتیبانی از نیروهای زمینی افتاد. وی تصمیم گرف...

 وقتی برندها به جای توضیح دادن، داستان می‌گویند؛ نگاهی به رویکرد بومرنگ در داستان‌پردازی بصری
۳ ساعت قبل / سایت توسعه برند

وقتی برندها به جای توضیح دادن، داستان می‌گویند؛ نگاهی به رویکرد بومرنگ در داستان‌پردازی بصری

رضا رفیع، مدیر و بنیان‌گذار استودیو بومرنگ، معتقد است در دورانی که فناوری‌های تولید محتوا و هوش مصنوعی ساخت تصویر و ویدئو را در دسترس‌تر از همیشه کرده‌اند، مزیت واقعی برندها صرفاً در تولید خروجی‌های زیبا نیست؛ بلکه در توانایی آن‌ها برای تبدیل پیام به روایتی معنادار شکل می‌گیرد.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر کمتر دیده شده از اصغر فرهادی و هدیه تهرانی در پشتِ صحنه یک فیلم

خبرگزاری تسنیم

نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم

تلویزیون مغلوب گذشته خودش شد
روزنامه هفت صبح

تلویزیون مغلوب گذشته خودش شد

تلویزیون ایران برای جذب مخاطب بیش از گذشته به سریال‌ها و شخصیت‌های قدیمی بازمی‌گردد روندی که هم قدرت نوستالژی را نشان می‌دهد و هم ضعف تولیدات تازه
دیگر نگران نباشید! / جبلی درهای صدا و سیما را به روی همه باز کرد!
سایت سلام سینما

دیگر نگران نباشید! / جبلی درهای صدا و سیما را به روی همه باز کرد!

مگر می‌شود درهای صداوسیما همیشه به روی هنرمندان باز بوده باشد، اما بسیاری از چهره‌های محبوب، دیگر جایی در این خانه نداشته باشند؟
نسخه جدید وزارت میراث فرهنگی برای رونق گردشگری داخلی / کارت اعتباری سفر ۵۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان سفر پرداخت می‌شود
سایت تجارت نیوز

نسخه جدید وزارت میراث فرهنگی برای رونق گردشگری داخلی / کارت اعتباری سفر ۵۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان سفر پرداخت می‌شود

معاون گردشگری کشور از اجرای طرح جدید «کارت اعتباری سفر» با همکاری بانک رفاه کارگران خبر داد. براساس این طرح گردشگران داخلی می‌توانند متناسب با نیاز سفر خود تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار سفر دریافت کنند و هزینه خدمات گردشگری داخلی را با نرخ سود ۳.۵ تا ۸.۵ درصد به‌صورت اقساط پرداخت کنند.
کاروانسرای جَر؛ گنجینه‌ای فراموش‌شده در دل بازار تاریخی کرمان
خبرگزاری مهر

کاروانسرای جَر؛ گنجینه‌ای فراموش‌شده در دل بازار تاریخی کرمان

کرمان – کاروانسرای تاریخی جر که تا چند سال قبل یکی از مراکز تجاری شهر کرمان بود محسوب می شد، امروز به خرابه ای در قلب بازار تاریخی کرمان تبدیل شده است.