قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

جزئیات واریز وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی/ اولویت‌های پرداخت/ چرا مبلغ وام ناچیز است؟

محمد اسدی گفت: توزیع ۳۲۰ هزار فقره وام ۶۰ میلیون تومانی میان ۵ میلیون بازنشسته که در عمل ۴ میلیون آن‌ها متقاضی بالفعل وام هستند، بسیار دشوار است و قطعاً رضایتمندی برای بازنشستگان ایجاد نخواهد شد؛ ما این واقعیت را می‌پذیریم.
 جزئیات واریز وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی/ اولویت‌های پرداخت/ چرا مبلغ وام ناچیز است؟

به گزارش خبرنگار ایلنا، بازنشستگان تامین اجتماعی به مبلغ و میزان سهمیه وام در هر استان انتقاد دارند و آن را در قیاس با حدود ۵ میلیون نفر مستمری‌بگیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی، ناکافی می‌دانند. از سوی دیگر، مدیران سازمان و بانک رفاه به‌عنوان نهاد تامین‌کننده این وام، همواره اعلام کرده‌اند که صدور مجوز و تامین اعتبار برای ۳۲۰ هزار فقره وام ۶۰ میلیون تومانی در سال جاری، بسیار دشوار بوده است. 

محمد اسدی (رئیس هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی) در گفتگو با خبرنگار ایلنا ضمن تاکید بر ضروری بودن وام برای بازنشستگان تامین اجتماعی، در واکنش به انتقادات گفت: ما می‌دانیم که بیش از ۹۰ درصد تقاضاهای وام بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی، برای پرداخت هزینه‌های درمان است. از سوی دیگر معیشت بازنشستگان تامین اجتماعی در قیاس با بازنشستگان سایر صندوق‌ها، در وضعیت بحرانی‌تری قرار دارد و از این جهت به بازنشستگان‌مان حق می‌دهیم که مطالبه داشته باشند. 

وی در تکمیل نظرات خود پیرامون چالش وام بازنشستگان اضافه کرد: مسئولان با زحمت سهمیه وام امسال را به ۳۲۰ هزار فقره رساندند. بسیاری که نسبت به نحوه توزیع وام‌ها شبهه دارند، باید در جریان قرار گیرند که نحوه توزیع وام به این شکل است که ۴۰ هزار فقره وام در هر سری از پرداخت انجام می‌شود که ۵ هزار فقره را خود سازمان تامین اجتماعی براساس اولویت‌های خود، که آن هم از اصولی پیروی می‌کند، توزیع خواهد کرد. ۳۵ هزار فقره وام نیز ما در هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان بین کانون‌های کارگران بازنشسته استان‌ها و شهرستان‌ها توزیع می‌کنیم که آن نیز از اولویت‌ها و دستورالعمل‌هایی پیروی می‌کند. 

اسدی در پاسخ به انتقادات مربوط به مقایسه وام صندوق‌های کشوری و لشگری و سایر صندوق‌ها از جمله نفت  با وام ناچیز صندوق تامین اجتماعی گفت: تعداد سهمیه‌های ما به دلیل جمعیت زیاد بازنشسته‌ از سهمیه وام سایر صندوق‌ها مانند صندوق بازنشستگان کشوری بیشتر است. همچنین متقاضیان وام در بین کارگران بازنشسته به دلیل آنکه ۶۰ درصد بازنشستگان ما حداقل بگیر هستند، قاعدتاً بسیار بیشتر است. در صندوق‌های دیگر مثل صندوق بازنشستگی کشوری و نفت و… حقوق‌ها به نسبت بالاتر است و در واقع ۶۰ میلیون تومان یا ۷۵ میلیون تومان مبلغی نیست که فرد برای …





 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.