قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

اظهارات وزیر کار در ممسنی: تفاوت کارفرمای ایرانی در این است که دغدغه معیشت کارگر را دارد

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست فرمانداری شهرستان ممسنی با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل و مطالبات مردم گفت: مشکلاتی که نمایندگان مردم به دولت منتقل می‌کنند، برای ما در قوۀ مجریه یک هشدار و بیدارباش است تا بدانیم جامعه چه وضعیتی دارد و دولت چهاردهم تلاش می کند براساس این مسائل، اقدامات مثبت و در حد توان انجام دهد.
 اظهارات وزیر کار در ممسنی: تفاوت کارفرمای ایرانی در این است که دغدغه معیشت کارگر را دارد

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری. در مقام نماینده عالی دولت در نشست با مسئولان شهرستان نورآباد ممسنی، ضمن تبریک هفته دولت به کارکنان ادارات شهرستان یاد شهدا را گرامی داشت. 

وی با اشاره به دستاوردهای کشور در توسعه مناطق مختلف افزود: یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی، توسعه نسبتاً متوازن در مناطق مختلف کشور بوده است. اگر کیفیت جاده‌ها، دسترسی به خدمات و حتی سطح زیرکشت را با گذشته مقایسه کنیم، بسیاری از شاخص‌ها واقعاً قابل مقایسه نیستند و تغییرات بزرگی رخ داده است. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با این حال، حجم مشکلات و مسائلی که مردم با آن روبه‌رو هستند، به‌ویژه تورم، باعث می‌شود نتوانیم بسیاری از دستاوردها را لمس کنیم. 

تفاوت کارفرمای ایرانی در این است که دغدغه معیشت کارگر را دارد

وی افزود: با این حال پیشینۀ تمدنی و فرهنگ مردم ما همچنان در برابر این فشارهایی که مقاومت دربرابر آن‌ها ناممکن به نظر می‌رسید، امکانی را فراهم آورد که ملت ما نه تنها زانو خم نکرد بلکه تحولات عظیمی را در خود تجربه کرده و می‌کند. 

میدری با اشاره به افتتاح کارخانه فرآوری قیر در جریان سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امروز یک کارخانه فرآوری قیر برای تولید ایزوگام و محصولات دیگر افتتاح کردیم که ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری آن توسط بخش خصوصی و ۱۰ درصد نیز از طریق تسهیلات بانکی تأمین شده بود. 

وی افزود: آنجا گفتم که ملت ایران ملتی بی‌نظیر است. کارخانه‌دار می‌گفت وقتی اعلام نیاز به نیروی کار کردیم ۳۰۰ نفر برای کار مراجعه کرده‌اند و همه با حقوق پیشنهادی زیر ۸ میلیون تومان آمده بودند. در هر جای دنیا، کارفرما شاید از این موضوع خوشحال شود، اما این کارفرما از اینکه مردم با چنین شرایطی برای کار مراجعه می‌کنند و فقر مردم را می‌بیند، ناراحت است؛ چراکه کارفرمای ایرانی خود را در برابر جامعه متعهد می‌داند. 

ارتباط نمایندگان با مردم، سرمایه مهم حل مسائل است

میدری با اشاره به ارتباط نمایندگان مجلس با مردم اظهار کرد: نمایندگان به دلیل ارتباط مستمر با مردم، مشکلات آن‌ها را به دولت منتقل می‌کنند و همین ویژگی مردمی، ظرفیت مهمی برای حل مسائل ایجاد می‌کند. 

وی افزود: البته امروز …



 بازدید عضو شورا از نمایشگاه فرهنگی ورزشی بوستان ولایت
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازدید عضو شورا از نمایشگاه فرهنگی ورزشی بوستان ولایت

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از نمایشگاه فرهنگی ورزشی استان تهران در بوستان ولایت، با تأکید بر لزوم پرهیز از اقدامات پراکنده، خواستار همگرایی حداکثری میان سازمان ورزش شهرداری و هیئت‌های ورزشی برای کاهش فقر حرکتی شهروندان شد.

 دختر گمشده چهارباغ البرز پیدا شد
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

دختر گمشده چهارباغ البرز پیدا شد

فرماندهی انتظامی استان البرز خبر از پیدا شدن زهرا متقی دختر ۱۱ ساله گمشده ساکن چهارباغ البرز خبر داد.

 عامل اصلی تصادفات منجر به فوت در پایتخت چیست؟
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عامل اصلی تصادفات منجر به فوت در پایتخت چیست؟

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از جان‌ باختن ۵ نفر در حوادث رانندگی دربازه زمانی شنبه ۳۱ مرداد تا پنج‌شنبه ۵ شهریور ماه، در پایتخت خبر داد، و بر نقش کلیدی خطای انسانی، از جمله سرعت‌ غیرمجاز، تغییر مسیر ناگهانی، بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابران از عرض معابر بزرگراهی در وقوع این حوادث تأکید کرد.

 رمز بقای بدن در صدسالگی؛ ایمنی چگونه پیر نمی‌شود
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

رمز بقای بدن در صدسالگی؛ ایمنی چگونه پیر نمی‌شود

پژوهشگران ژاپنی در خون سالمندان بسیار سالخورده، افزایش چشمگیر سلول‌های T کشنده CD4 را یافته‌اند؛ سلول‌هایی که شاید در حفظ دفاع ایمنی بدن نقش مهمی داشته باشند.

 پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی

با اعلام سازمان تأمین اجتماعی، در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی، ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شد.

 زلزله ۵.۲ ریشتری که زلزله نبود؛ فاجعه هیمالیا از دل یخ‌ها/ هشدار یک استاد دانشگاه: یک فروپاشی یخچالی، سیل و زمین‌لغزش مرگبار نپال را رقم زد
۴ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

زلزله ۵.۲ ریشتری که زلزله نبود؛ فاجعه هیمالیا از دل یخ‌ها/ هشدار یک استاد دانشگاه: یک فروپاشی یخچالی، سیل و زمین‌لغزش مرگبار نپال را رقم زد

آنچه در ابتدا یک زلزله ۴.۴ ریشتری در مرز تبت و نپال تصور می‌شد، خیلی زود چهره دیگری پیدا کرد؛ لرزه‌ای که روی لرزه‌نگارها ثبت شد اما منشأ آن در اعماق زمین نبود، بلکه از فروپاشی عظیم یک یخچال طبیعی در ارتفاعات هیمالیا سرچشمه گرفته بود.



روزنامه هفت صبح

مقتول به هوش آمد و قاتل را لو داد

صورتحساب سنگین درگیری‌ها برای  محیط‌زیست
روزنامه هفت صبح

صورتحساب سنگین درگیری‌ها برای محیط‌زیست

جنگ‌های زمینی، حملات موشکی و آلودگی‌های نفتی هرکدام آسیب‌های متفاوتی به منابع طبیعی و اکوسیستم‌ها وارد می‌کنند
بحران نقدینگی در داروخانه‌های تهران؛ معوقات ۲۰ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها و خطر تعطیلی
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران نقدینگی در داروخانه‌های تهران؛ معوقات ۲۰ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها و خطر تعطیلی

عضو انجمن داروسازان تهران تصریح کرد: تداوم فعالیت داروخانه‌ها به استمرار چرخه مالی وابسته است. وقتی بیمه‌ها در پرداخت معوقات کوتاهی می‌کنند، داروخانه‌ها مجبور می‌شوند برای تأمین هزینه‌های جاری خود از جمله حقوق پرسنل، اجاره‌بها و هزینه‌های آب و برق و مالیات به وام‌های بانکی با بهره‌های سنگین روی آورند.
سایت عصرایران

زیربنای توسعه چیست؟

آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!
سایت اقتصادنیوز

آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!

اقتصادنیوز: تقی آزادارمکی، جامعه‌شناس معتقد است فشارهای اقتصادی و انسداد اجتماعی می‌تواند زمینه اعتراض را فراهم کند؛ چرا که مسئله فقط فقر نیست، بلکه احساس نداشتن راه تغییر است.
تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/  بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست
روزنامه شرق

تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/ بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست

حدود ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو از خارج وارد می شود و خیلی از مولفه‌های تولید دارو همچنان نیازمند واردات است.