قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

استاندار: توسعه صنایع تبدیلی، مسیر تحقق ارزش افزوده و کاهش خام‌فروشی در آذربایجان‌غربی است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به افتتاح واحد تولیدی شیرخشک، پودر آب‌پنیر و روغن کره در قالب طرح «اینوا» در میاندوآب گفت: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیل زنجیره ارزش در بخش کشاورزی، از مهم‌ترین راهبردهای استان برای افزایش بهره‌وری، ایجاد اشتغال و تقویت امنیت غذایی است.
 استاندار: توسعه صنایع تبدیلی، مسیر تحقق ارزش افزوده و کاهش خام‌فروشی در آذربایجان‌غربی است

به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا رحمانی، در آیین افتتاح واحد تولیدی انواع شیرخشک، پودر آب‌پنیر و روغن کره در قالب طرح «اینوا» در روستای قره‌ورن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: توسعه صنایع تبدیلی یکی از محورهای اصلی برنامه‌های اقتصادی استان است و سرمایه‌گذاری در این بخش، ضمن جلوگیری از خام‌فروشی، ارزش افزوده بیشتری برای تولیدکنندگان و اقتصاد منطقه ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد تومانی برای احداث این واحد تولیدی افزود: بهره‌برداری از این مجموعه، ظرفیت‌های بخش دامپروری و صنایع لبنی استان را تکمیل کرده و زمینه استفاده بهینه از تولیدات دامی و توسعه زنجیره ارزش را فراهم می‌سازد.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه حمایت از سرمایه‌گذاری‌های مولد از اولویت‌های مدیریت استان است، گفت: اجرای چنین پروژه‌هایی علاوه بر تقویت تولید داخلی، زمینه اشتغال پایدار را نیز فراهم می‌کند و نقش مهمی در توسعه اقتصادی مناطق روستایی دارد.

رحمانی با اشاره به اشتغال مستقیم ۶۰ نفر در این واحد تولیدی تصریح کرد: افزایش ظرفیت فرآوری محصولات لبنی، ارتقای کیفیت تولید، کاهش وابستگی به واردات برخی فرآورده‌های راهبردی و تقویت امنیت غذایی، از مهم‌ترین دستاوردهای این پروژه است.

وی تأکید کرد: آذربایجان‌غربی از ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه کشاورزی و دامپروری برخوردار است و تکمیل زنجیره ارزش این بخش‌ها، زمینه‌ساز افزایش درآمد تولیدکنندگان، توسعه صادرات و تحقق اهداف توسعه پایدار خواهد بود.

رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت استان با حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل اجرای طرح‌های تولیدی، توسعه صنایع تبدیلی و صنایع غذایی را با جدیت دنبال می‌کند تا ظرفیت‌های موجود به فرصت‌های پایدار اقتصادی و اشتغال‌آفرین تبدیل شوند. انتهای پیام/



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان باید گره‌گشا باشد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی در هرمزگان فرصت ارزشمندی است و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای ملموس و مشخصی برای مردم استان داشته باشد.

وی با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در بخش‌های کشاورزی، دامداری و شیلات افزود: مطالبات و مشکلات استان از سوی استاندار، نماینده ولی‌فقیه و نمایندگان مجلس مطرح شده و وزیر نیز در جریان مسائل هرمزگان قرار دارد؛ بنابراین انتظار داریم برای مطالبات مهم استان تصمیم‌های عملیاتی و مؤثر اتخاذ شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس یکی از مطالبات مهم استان را احیای مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی‌آباد عنوان کرد و گفت: این مرکز با بیش از 150 هکتار زمین از ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقات و توسعه کشاورزی برخوردار است، اما اکنون از ظرفیت آن به‌درستی استفاده نمی‌شود و نیازمند دستور و پیگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی است.

مرادی همچنین با اشاره به سد زاکین اظهار کرد: این پروژه حدود 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سال‌هاست تنها 2 درصد از عملیات آن باقی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است.

وی تکمیل سد زاکین را در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی مؤثر دانست و خواستار تأمین اعتبار لازم برای اتمام و بهره‌برداری از این پروژه شد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از پروژه‌های سدهای آبخیزداری استان تأکید کرد و گفت: سال گذشته با همکاری استانداری و استفاده از اعتبارات وزارت نفت، منابعی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یافت و انتظار می‌رود روند تأمین اعتبار برای تکمیل طرح‌های آغازشده ادامه پیدا کند.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات دولت در تأمین کالاهای اساسی هرمزگان در جریان جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: با مدیریت استاندار و تلاش مجموعه دولت، در آن مقطع کمبود جدی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استان ایجاد نشد.

وی در پایان بر ضرورت رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان هرمزگان در حوزه صادرات و واردات تأکید کرد و خواستار حمایت دولت و دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع فعالیت بخش خصوصی استان شد.

انتهای پیام/864  


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزارت جهاد کشاورزی برای احیای باغات لیموترش هرمزگان ورود کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و اقتصاد دریا اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی و مدیران این وزارتخانه در هرمزگان باید به تصمیم‌های مؤثر برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان منجر شود.

وی با اشاره به وضعیت باغات لیموترش هرمزگان افزود: لیموترش یکی از محصولات مهم و دیرینه استان است، اما شیوع آفات در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این سرمایه را با مشکل مواجه کرده و عمر اقتصادی درختان را کاهش داده است.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بر ضرورت ورود جدی وزارت جهاد کشاورزی برای احیای این باغات تأکید کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی باید برای شناسایی و کنترل آفات و آفت‌زدایی باغات برنامه جدی داشته باشند و در صورت نیاز از تجربیات و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها نیز استفاده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده اصلاح الگوی کشت را از دیگر ضرورت‌های کشاورزی هرمزگان دانست و اظهار کرد: استان از سواحل گسترده، اراضی ساحلی و منابع آب شور برخوردار است و باید با استفاده از دانش و فناوری روز، ظرفیت کشت‌های سازگار با شوری و شرایط اقلیمی منطقه را توسعه داد.

وی همچنین بر توسعه صید فراسرزمینی تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری‌های منطقه‌ای می‌توان از ظرفیت شناورهای دارای توان فعالیت در آب‌های دور و مناطق مجاز صید، بهره بیشتری گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار تسریع در جبران خسارت واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جمله مرغداری‌ها شد و افزود: بسیاری از بهره‌برداران خسارت‌دیده توان مالی کافی برای بازگشت سریع به چرخه تولید را ندارند و با وجود برآورد خسارت‌ها و طرح وعده‌هایی برای حمایت، پرداخت و اجرای این حمایت‌ها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده توسعه پرورش ماهی در قفس را نیز از ظرفیت‌های مهم هرمزگان عنوان کرد و گفت: این استان قابلیت‌های طبیعی مناسبی برای توسعه آبزی‌پروری دریایی دارد و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان این بخش می‌تواند به افزایش تولید، ایجاد اشتغال، تأمین نیاز بازار و تقویت اقتصاد دریامحور منجر شود.

وی تأکید کرد: هرمزگان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و اقتصاد دریا ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و حمایت اجرایی، از ظرفیت بالقوه به ثروت و اشتغال پایدار تبدیل شود.

انتهای پیام/864  




 گرانی عجیب موبایل در یک سال؛ گوشی ۷ میلیونی ۳۲ میلیون شد! +جدول
۲۸ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

گرانی عجیب موبایل در یک سال؛ گوشی ۷ میلیونی ۳۲ میلیون شد! +جدول

نوسانات نرخ ارز و افزایش شدید قیمت دلار در یک سال گذشته بسیاری از کالاها را در ایران تحت تاثیر قرار داده است، از جمله بازار موبایل که با واردات همراه است و گ...

 تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

وزیران خارجه عراق و سوئیس در تماسی تلفنی بر اهمیت آغاز ابتکار‌های بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره ایران و آمریکا به میز مذاکرات تاکید کردن...

 سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

سخنگوی قوه قضائیه:جنایات آمریکا را در دیوان کیفری بین‌المللی پیگیریم

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با مستندسازی دقیق، جنایات آمریکا را دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی می‌کنیم.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز؛ ماجرا چیست؟

یک فروند هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز، به دلایل نامشخص وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

 اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم
۴۰ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم

مدل موهای دهه شصت حالا با نام‌هایی تازه دوباره به سالن‌های زیبایی برگشته‌اند. همین بازگشت دوباره، جذابیت خاصی به ترندهای مو داده است.