مجمع عمومی عادی سالیانه و فوقالعاده پتروشیمی مارون برای سال مالی منتهی به سال ۱۴۰۴ با حضور ۷۸.۴۶ درصد سهامداران آغاز شد؛ مجمعی که با قرائت قرآن، پخش سرود ملی و نمایش کلیپی از فعالیتهای شرکت در ایام جنگ، وارد دستور کار شد.

به گزارش ایلنا، مجمع عمومی عادی سالیانه و فوقالعاده پتروشیمی مارون، صبح امروز ۷ شهریور ۱۴۰۵ با حضور ۷۸.۴۶ درصد سهامداران آغاز شد.
این مجمع در ابتدای برنامه با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران همراه بود و در ادامه، کلیپی از فعالیتها و اقدامات پتروشیمی مارون در جریان ایام جنگ برای حاضران به نمایش درآمد.
در ادامه، دکتر امین امرایی، مدیرعامل پتروشیمی مارون، گزارشی از عملکرد شرکت ارائه کرد و با اشاره به شرایط جنگی، از ایستادگی و ازخودگذشتگی کارکنان مارون در این دوره تقدیر کرد.
وی همچنین با …












