قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

سازگاری با خشکسالی و توسعه کشت‌های گونه‌های مقاوم در گلستان

در پی تشدید خشکسالی و تغییرات اقلیمی، بخش کشاورزی استان گلستان باید با تمرکز بر کشت گیاهان مقاوم، نوسازی ادوات فرسوده و توسعه صنایع بسته‌بندی و سردخانه‌های محصولات دامی و زراعی، در مسیر تازه‌ای را برای افزایش بهره‌وری و جلوگیری از هدررفت تولید در پیش بگیرد.
 سازگاری با خشکسالی و توسعه کشت‌های گونه‌های مقاوم در گلستان

به گزارش خبرنگار ایلنا از گرگان، در مواجهه با چالش‌های فزاینده خشکسالی و تغییرات اقلیمی، استان گلستان گام‌های جدی در راستای سازگاری با شرایط اقلیمی جدید برداشته و اولویت خود را بر توسعه کشت گیاهان مقاوم و احیای محصولات استراتژیک بنا نهاده است. احیای کشت پنبه، که زمانی «طلای سفید» اقتصاد منطقه نامیده می‌شد، در صدر این برنامه‌ها قرار دارد تا گامی نو در جهت افزایش بهره‌وری و جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی برداشته شود. 

با توجه به کاهش محسوس منابع آبی و تغییرات پیش‌بینی‌ناپذیر جوی، استراتژی جدید بخش کشاورزی استان، تمرکز بر کشت گونه‌های مقاوم به شوری و کم‌آبی در اراضی دیم و شور است. این رویکرد نوین، که با هدف تاب‌آوری بیشتر بخش کشاورزی در دستور کار قرار گرفته، شامل گیاهانی چون اسفند، جو مقاوم، کلزا، پنبه و حتی درختان مثمر شورپسند می‌شود. 

کارشناسان کشاورزی بر این باورند که استان گلستان، با ظرفیت‌های طبیعی منحصر به فرد و تنوع اقلیمی خود، پتانسیل آن را دارد که به الگوی ملی مدیریت هوشمند منابع آب و خاک تبدیل شود. 

احیای پنبه طلسم‌شکنی طلای سفید در مزارع گلستان

پس از سال‌ها افول، احیای کشت پنبه در استان گلستان با جدیت دنبال می‌شود. این محصول که روزگاری نام طلای سفید را برای گلستان به ارمغان آورده بود، به دلیل تغییر الگوی کشت و فرسودگی ماشین‌آلات، از رونق افتاد. اما با افزایش تقاضای صنایع نساجی و تدوین بسته‌های حمایتی دولتی، انتظار می‌رود تا پایان سال آینده شاهد بازگشت چشمگیر این محصول استراتژیک به چرخه اقتصادی استان باشیم. 

در راستای کاهش ضایعات محصولات دامی و کشاورزی و افزایش ارزش افزوده، ایجاد و تجهیز سردخانه‌های مدرن و واحدهای بسته‌بندی گوشت، مرغ و محصولات باغی در اولویت تخصیص تسهیلات قرار گرفته است. این اقدام، نه تنها به حفظ کیفیت و ماندگاری محصولات کمک می‌کند، بلکه گامی مهم در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی محسوب می‌شود. 

نوسازی ناوگان کشاورزی؛ پیشران بهره‌وری و کاهش ضایعات

فرسودگی شدید ادوات کشاورزی، از جمله کمباین‌ها، تراکتورها و تجهیزات برداشت، سالانه خسارات جبران‌ناپذیری به بخش کشاورزی گلستان وارد کرده و منجر به هدررفت بخش قابل توجهی از محصولات می‌شود. در همین راستا، معاونت امور زراعت استان از …





 سید حسن خمینی: هر جنگی روزی به پایان می‌رسد/ گاهی سکوت کردن دروغ گفتن است/ کارشناسان و سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند و بیان مواضع کارشناسانه نمی‌کنند خائن هستند چون دروغ می‌گویند/ امروز مسئولیت دولت معطوف به زندگی مردم است
۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

سید حسن خمینی: هر جنگی روزی به پایان می‌رسد/ گاهی سکوت کردن دروغ گفتن است/ کارشناسان و سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند و بیان مواضع کارشناسانه نمی‌کنند خائن هستند چون دروغ می‌گویند/ امروز مسئولیت دولت معطوف به زندگی مردم است

سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای دولت با آرمان های امام گفت: گروهی که می دانند حق چیست ولی سکوت می کنند، اینها آن متخصصانی هستند که تخصص خود را برای جامعه به کار نمی برند.

 آشوب در نیجریه؛ حمله صدها فرد مسلح به مسجد و ربودن نمازگزاران
۲۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

آشوب در نیجریه؛ حمله صدها فرد مسلح به مسجد و ربودن نمازگزاران

مقامات نیجریه اعلام کردند افراد مسلح در جریان حمله به چند روستا و یک مسجد در ایالت نیجر در مرکز این کشور، ده‌ها نفر از جمله نمازگزاران را ربوده‌اند؛ در حالی که ساکنان شمار ربوده‌شدگان را دست‌کم ۶۰ نفر و برخی منابع آن را بین ۶۰ تا ۸۰ نفر اعلام کرده‌اند. پلیس تاکنون رقم رسمی این افراد را تأیید نکرده و می‌گوید عملیات جست‌وجو و نجات برای یافتن ربوده‌شدگان ادامه دارد.

 قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه/ آیا ایران به عربستان اجازه ساخت حیاط خلوت امنیتی در منطقه را خواهد داد؟/ روایتی ناگفته از پشت‌پرده سفر قالیباف به عراق!
۵۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه/ آیا ایران به عربستان اجازه ساخت حیاط خلوت امنیتی در منطقه را خواهد داد؟/ روایتی ناگفته از پشت‌پرده سفر قالیباف به عراق!

از منظر ایران، پیمان‌های جدید امنیتی را نباید صرفاً یک ائتلاف منطقه‌ای مستقل از آمریکا تلقی کرد، بلکه باید آن را در چارچوب «نظم امنیتی جدید» به رهبری آمریکا و با هدف مهار محور مقاومت تحلیل نمود.

 [محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
۸ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.

 قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۳۳ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ در آستانه ورود به کانال جدید قرار گرفته است.

 استعدادی که در رئال مادرید گم شد
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

استعدادی که در رئال مادرید گم شد

هافبک ۲۳ ساله فرانسوی که ۵ سال پیش با ۳۱ میلیون یورو از رن به رئال مادرید پیوست، در دوران افول خود به سر می‌برد و با ورود ژوزه مورینیو، جایگاهش بیش از پیش تضعیف شده است.



طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.
پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.