قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

چینی‌ها بی‌توجه به تحریم‌های آمریکا نفت ایران را خریداری می‌کنند

تحلیلگران صنعت، کارگزاران کشتیرانی و مقامات آمریکایی، بخش پالایشگاهی گروه چینی «هنگ‌لی» را از خریداران نفت خام تحریم‌شده ایران معرفی کرده‌اند.
 چینی‌ها بی‌توجه به تحریم‌های آمریکا نفت ایران را خریداری می‌کنند

فرارو-  گروه هِنگلی Hengli Group یک شرکت چینی با بیش از ۳۰۰۰۰۰ کارمند و درآمد سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، یکی از واردکنندگان اصلی نفت خام ایران است. هنگلی یکی از بزرگترین شرکت‌های موجود در چین است که نفت تحریمی خریداری می‌کنند.

به گزارش فرارو به نقل از وال‌استریت ژورنال، وزارت خزانه‌داری آمریکا بخش پالایشگاهی گروه چینی «هنگ‌لی» (Hengli) را به خرید میلیاردها دلار نفت ایران متهم کرده و آن را در کانون کارزار واشنگتن علیه صادرات نفت تهران قرار داده است. 

هنگ‌لی هرگونه معامله با ایران را رد کرده و اعلام داشته که از مقررات بازارهای محل فعالیت خود پیروی می‌کند و تأمین‌کنندگانش نیز تضمین‌های مشابهی ارائه داده‌اند. 

تحلیلگران صنعت، کارگزاران کشتیرانی و مقامات آمریکایی، هنگ‌لی را یکی از بازیگران اصلی در شبکه پالایشگاه‌های مستقل چینی موسوم به «تی‌پات» (teapot) می‌دانند که نفت خام تحریم‌شده ایران را خریداری می‌کنند. 

بر اساس گزارش ماه مارس «کمیسیون بررسی اقتصادی و امنیتی ایالات متحده و چین»، این کشور در سال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد دلار نفت ایران خریداری کرد و تقریباً تمام صادرات نفت تهران را جذب نمود. 

 برخلاف شرکت‌های بزرگ انرژی دولتی چین، بسیاری از پالایشگاه‌های «تی‌پات» تعامل محدودی با سیستم مالی آمریکا دارند و در برابر تحریم‌های مبتنی بر دلار، آسیب‌پذیری کمتری دارند. 

پالایشگاه هنگ‌لی در جزیره «چانگ‌شینگ» …





 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.

 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۲۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود

آیا یک خودروی برقی چینی می‌تواند با اختلاف قیمت قابل‌توجه، فناوری بهتر و شارژ سریع‌تر، پژو E-308 را شکست دهد؟

 پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!

ایده جنجالی اینفانتینو برای برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال با حضور ۲۱۱ کشور، مراسم در دیزنی‌لند و دیدار افتتاحیه اسرائیل و فلسطین، پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد.

 سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری

نشست شورای سیاستگذاری رویداد اینوتکس و المپیک فناوری با حضور حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور و با نگاه ویژه به ماموریت این معاونت در پارادایم نوین حکمرانی علم، فناوری و نوآوری در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟

شبکه برق آمریکا در برابر رشد سریع تقاضای برق، به‌ویژه از سوی مراکز داده، با چالشی روبه‌رو شده که شباهت زیادی به مشکلی دارد که صنعت مخابرات در دهه ۱۹۹۰ با آن مواجه بود.