قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

تجاری‌سازی فناوری در چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم شتاب گرفت

شهرکرد- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: رویکرد این مجموعه در دولت چهاردهم از حمایت صرف از ایده‌ها و شرکت‌های نوپا به سمت توسعه کسب‌وکار، تجاری‌سازی فناوری، توسعه بازار و استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور برای حل مسائل واقعی استان حرکت کرده است.
 تجاری‌سازی فناوری در چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم شتاب گرفت
به گزارش ایرنا، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و تبدیل ظرفیت‌های علمی و فناورانه به فرصت‌های اقتصادی در دولت چهاردهم به یکی از محورهای مورد توجه پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تبدیل شده است، مجموعه‌ای که در این دوره، علاوه‌بر حمایت از شرکت‌ها و هسته‌های فناور، بر تجاری‌سازی محصولات، توسعه بازار و ایجاد ارتباط میان شرکت‌های فناور با صنعت و دستگاه‌های اجرایی تمرکز کرده است.

در این مسیر، توسعه زیرساخت‌های فناوری در مرکز استان و شهرستان‌ها، راه‌اندازی مراکز تخصصی در حوزه اقتصاد دیجیتال و فناوری صنعتی، توجه به هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین و تقویت برنامه‌های توانمندسازی شرکت‌ها و نیروی انسانی دنبال شده است. برآیند این اقدامات، شکل‌گیری زیست‌بومی متشکل از بیش از ۲۳۰ شرکت، هسته و واحد فناور و دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال برای بیش از یک‌هزار نفر در این مجموعه‌ها است.

این رویکرد در شرایطی دنبال می‌شود که پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تلاش دارد نقش خود را از یک مجموعه صرف حمایتی برای شرکت‌های نوپا فراتر برده و با پیوند دادن ظرفیت‌های دانشگاهی، صنعتی و اجرایی، فناوری را به ابزاری برای حل مسائل واقعی استان و ایجاد ارزش افزوده و اشتغال تبدیل کند.

اسماعیل پیرعلی در همین پیوند روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: توسعه زیست‌بوم فناوری، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و توجه به فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال از مهمترین محورهای فعالیت پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در دولت چهاردهم است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۳۰ شرکت، هسته و واحد فناور و دانش‌بنیان در زیست‌بوم فناوری استان فعالیت دارند و این مجموعه‌ها برای بیش از یک‌هزار نفر اشتغال ایجاد کرده‌ است.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پذیرش و حمایت از هسته‌ها و تیم‌های فناور جدید در مراکز رشد و ارائه خدمات تخصصی، مشاوره‌ای، آموزشی و حمایتی به شرکت‌های مستقر از جمله برنامه‌هایی است که در این دوره دنبال شده است.

پیرعلی تصریح کرد: حمایت از شرکت‌ها برای طی مسیر تبدیل شدن به شرکت دانش‌بنیان و کمک به توسعه کسب‌وکار آنها، در کنار حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه‌های زیست‌فناوری، فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال، کشاورزی، صنایع غذایی، گلخانه، گردشگری، صنایع‌دستی و فناوری‌های صنعتی و تولیدی مورد توجه قرار دارد.

اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی در اولویت پارک

وی راه‌اندازی مرکز رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال استان را از اقدامات شاخص دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: این مرکز با هدف ایجاد زیرساخت تخصصی برای حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات راه‌اندازی شده است.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری افزود: هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال از اولویت‌های جدید فعالیت پارک است و در همین راستا نشست‌ها و برنامه‌های تخصصی در این حوزه برگزار شده و زمینه همکاری میان شرکت‌های فناور، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در حل مسائل استان در حال توسعه است.

به گفته پیرعلی، توسعه زیرساخت‌های فناوری و افزایش ظرفیت استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، در کنار تقویت مراکز رشد شهرستان‌ها با هدف توزیع متوازن خدمات فناوری و نوآوری نیز در دولت چهاردهم و در طول یک سال اخیر به جد دنبال شده است.

وی راه‌اندازی مرکز نوآوری صنعتی و مهارت‌های پیشرفته بروجن را از دیگر اقدامات انجام شده در دولت چهاردهم برشمرد و اظهار داشت: این مرکز با هدف توسعه فناوری، مهارت‌های تخصصی، نوآوری صنعتی و حمایت از ظرفیت‌های فناورانه شهرستان بروجن راه‌اندازی شده و زمینه اتصال ظرفیت‌های صنعتی این شهرستان به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان را فراهم می‌کند.

حرکت فناوری از ایده به بازار

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری یکی از تغییرات مهم در رویکرد این مجموعه را حرکت از حمایت صرف از ایده‌ها به سمت تجاری‌سازی عنوان کرد و گفت: ارائه خدمات مشاوره‌ای در حوزه کسب‌وکار، بازاریابی، فروش، حقوقی و مالی و حمایت از شرکت‌ها برای توسعه بازار محصولات فناورانه در همین راستا انجام می‌شود.

پیرعلی افزود: معرفی توانمندی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، ایجاد ارتباط میان شرکت‌های فناور و سرمایه‌گذاران و حمایت از مسیر تبدیل ایده به محصول و محصول به بازار از دیگر برنامه‌های پارک در دولت چهاردهم است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور برای حل مسائل واقعی استان گفت: همچنین در این دولت توسعه همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی، شناسایی مسائل و نیازهای فناورانه دستگاه‌های اجرایی و معرفی ظرفیت شرکت‌های فناور به صنایع و دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک و تلاش برای ایجاد زمینه انعقاد قرارداد و اجرای پروژه‌های فناورانه میان شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی با هدف فعال‌تر شدن ظرفیت زیست‌بوم فناوری استان دنبال می‌شود.

پیرعلی توسعه فناوری در بخش کشاورزی و گلخانه‌ها را از دیگر محورهای فعالیت پارک عنوان کرد و گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه کشاورزی فناورانه و زنجیره ارزش محصولات گلخانه‌ای، حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی، صنایع‌غذایی و زیست‌فناوری و ایجاد ارتباط میان واحدهای فناور و فعالان این بخش در حال انجام است.

وی افزود: استفاده از فناوری می‌تواند به افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تولید و توسعه زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای کمک کند.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری برگزاری رویدادهای نوآوری و فناوری را از دیگر برنامه‌های این مجموعه دانست و اظهار داشت: رویداد نوآفرین صنعت‌ساز، رویداد باور، برنامه‌های ایده‌شو، بوت‌کمپ‌های تخصصی و جشنواره امید با هدف شناسایی ایده‌های خلاقانه، استعدادهای فناور و توانمندسازی تیم‌های نوآور برگزار شده است و نشست‌های تخصصی و برنامه‌های شبکه‌سازی نیز برای ایجاد ارتباط میان شرکت‌های فناور، دانشگاه‌ها، صنایع و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

پیرعلی برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی برای مدیران و اعضای شرکت‌های فناور را از دیگر برنامه‌های پارک عنوان کرد و گفت: آموزش در حوزه‌های کسب‌وکار، تجاری‌سازی، بازاریابی، فروش و فناوری و همچنین برگزاری بوت‌کمپ‌ها و دوره‌های مهارتی برای دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و علاقه‌مندان حوزه فناوری دنبال شده است.

تمرکز بر فناوری‌های اولویت‌دار استان

وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف استان در حوزه فناوری گفت: حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه زیست‌فناوری، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، کشاورزی و صنایع غذایی، گلخانه و زنجیره ارزش کشاورزی، گردشگری و صنایع‌دستی و فناوری‌های صنعتی و تولیدی در برنامه‌های پارک قرار دارد.

پیرعلی افزود: در این میان، هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و فناوری‌های نوین از حوزه‌هایی است که در دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به آنها شده است.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه خدمات فناوری و نوآوری در شهرستان‌ها با هدف شناسایی استعدادها و ایده‌های فناورانه و ایجاد ارتباط میان ظرفیت‌های صنعتی شهرستان‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور دنبال می‌شود.

به گفته پیرعلی ، تقویت مراکز رشد، توسعه زیرساخت‌های تخصصی، راه‌اندازی مراکز نوآوری در شهرستان‌ها و فراهم کردن زمینه استقرار شرکت‌های فناور از برنامه‌هایی است که به توزیع متوازن ظرفیت‌های زیست‌بوم نوآوری در سطح استان کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: هدف اصلی پارک علم و فناوری در این دوره، علاوه‌بر توسعه کمی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، تقویت کیفیت فعالیت آنها، کمک به تجاری‌سازی محصولات، توسعه بازار و استفاده از توان این شرکت‌ها برای حل مسائل واقعی استان است.

رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: این مجموعه در دولت چهاردهم تلاش کرده است با تقویت ارتباط میان دانشگاه، صنعت، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های فناور، زمینه نقش‌آفرینی بیشتر فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در توسعه اقتصادی و اشتغال استان را فراهم کند.

به گزارش ایرنا، بیش از ۲۳۰ شرکت دانش‌بنیان، فناور و هسته‌های رشد در چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کند که برای بیش از یک‌هزار نفر اشتغال تخصصی ایجاد کرده‌ است و بسیاری از فعالان این شرکت‌ها از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور هستند که با وجود امکان مهاجرت، تصمیم گرفته‌اند با تکیه بر توان داخلی در استان فعالیت می‌کنند.



 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 هشدار روزنامه نزدیک به قالیباف درباره سوءاستفاده از نام ولایت برای اختلاف‌افکنی؛ هرکس تندتر حرف زد، انقلابی‌تر نیست

هشدار روزنامه نزدیک به قالیباف درباره سوءاستفاده از نام ولایت برای اختلاف‌افکنی؛ هرکس تندتر حرف زد، انقلابی‌تر نیست

انتشار ادبیات توهین‌آمیز علیه مسئولان ارشد کشور با ادعای دفاع از انقلاب و ولایت، بار دیگر بحث درباره مرز میان انقلابی‌گری و تندروی را داغ کرده است؛ در حالی که هشدار‌های اخیر درباره سوءاستفاده دشمن از ادبیات دینی برای ایجاد شکاف، این رفتار‌ها را بیش از گذشته در کانون توجه قرار داده است.

 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.

 کاخ سفید؛ دفتر کسب‌ و کار خانوادگی ترامپ‌ها

کاخ سفید؛ دفتر کسب‌ و کار خانوادگی ترامپ‌ها

افشای درآمد ۲.۲ میلیارد دلاری ترامپ و ورود خانواده‌اش به معاملات ارز دیجیتال و معادن، موضوع سوءاستفاده از قدرت ریاست‌جمهوری برای منافع اقتصادی را مطرح کرده است

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...