قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رشد ۶۶ درصدی عوارض ارزش افزوده پرداختی به شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان شمالی

بجنورد- ایرنا- مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی گفت: چهار هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده در پنج ماهه نخست امسال به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری استان واریز شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۶ درصد افزایش دارد.
 رشد ۶۶ درصدی عوارض ارزش افزوده پرداختی به شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان شمالی

به گزارش ایرنا، مجتبی مسکنی روز دوشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) خراسان شمالی اظهار کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری چهار هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب مدیریت‌های محلی و مناطق مشمول در استان واریز شده است.

وی افزود: میزان عوارض واریزی در مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار و ۸۶۵ میلیارد ریال بود که مقایسه این ارقام نشان‌دهنده افزایش قابل توجه منابع حاصل از عوارض مالیات بر ارزش افزوده برای شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دیگر مناطق مشمول در خراسان شمالی است.

سهم شهرداری‌ها

مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی بیان کرد: از مجموع عوارض واریزی در پنج ماهه نخست امسال، ۲ هزار و ۷۷۹ میلیارد ریال به شهرداری‌های استان اختصاص یافته است.

مسکنی ادامه داد: در مدت مشابه سال ۱۴۰۴، یک هزار و ۶۷۶ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های خراسان شمالی واریز شده بود که افزایش این رقم بیانگر رشد منابع مالی مدیریت شهری از محل این عوارض است.

وی اظهار کرد: افزایش سهم شهرداری‌ها از عوارض ارزش افزوده می‌تواند ظرفیت بیشتری برای مدیریت شهری در زمینه ارائه خدمات عمومی، اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه زیرساخت‌های شهری ایجاد کند.

افزایش سهم دهیاری‌ها

وی با اشاره به سهم دهیاری‌های استان از عوارض مالیات بر ارزش افزوده گفت: در پنج ماهه نخست امسال یک هزار و ۸۷۷ میلیارد ریال از این محل به حساب دهیاری‌های خراسان شمالی واریز شده است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی افزود: این رقم در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۴ یک هزار و ۱۳۱ میلیارد ریال بود و مقایسه این دو رقم نشان می‌دهد منابع اختصاص یافته به دهیاری‌ها نیز افزایش قابل توجهی داشته است.

مسکنی خاطرنشان کرد: برخورداری دهیاری‌ها از منابع پایدارتر می‌تواند زمینه‌ساز بهبود خدمات‌رسانی در روستاها، اجرای طرح‌های عمرانی و پاسخگویی بهتر به نیازهای ساکنان مناطق روستایی باشد.

سهم روستاهای فاقد دهیاری

وی گفت: از مجموع عوارض ارزش افزوده واریزی در پنج ماهه نخست امسال، ۲۹ میلیارد ریال نیز به روستاهای فاقد دهیاری خراسان شمالی اختصاص یافته است.

به گفته وی، میزان واریزی به این روستاها در مدت مشابه سال گذشته ۱۷ میلیارد ریال بود که افزایش منابع اختصاص یافته، امکان حمایت بیشتر از اجرای طرح‌های مورد نیاز این مناطق را فراهم می‌کند.

اختصاص ۶۷ میلیارد ریال به عشایر

مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی اظهار کرد: همچنین ۶۷ میلیارد ریال از عوارض مالیات بر ارزش افزوده در پنج ماهه نخست امسال به مناطق عشایری استان اختصاص یافته است.

مسکنی افزود: در پنج ماهه نخست سال گذشته ۳۹ میلیارد ریال عوارض از این محل به مناطق عشایری استان واریز شده بود.

وی گفت: اختصاص این منابع به مناطق عشایری نیز در راستای تقویت توان مدیریت‌های محلی و کمک به تأمین بخشی از هزینه‌های خدمات‌رسانی و اجرای طرح‌های مورد نیاز این مناطق انجام می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی تاکید کرد: افزایش واریز عوارض مالیات بر ارزش افزوده می‌تواند نقش موثری در تقویت منابع مالی مدیریت‌های محلی، ارتقای سطح خدمات عمومی و اجرای طرح‌های عمرانی در شهرها، روستاها و مناطق عشایری استان داشته باشد.

وی افزود: توزیع عوارض ارزش افزوده میان شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری، ظرفیت مهمی برای پشتیبانی مالی از مدیریت‌های محلی و توسعه متوازن مناطق مختلف استان ایجاد می‌کند.

مسکنی خاطرنشان کرد: تداوم این روند می‌تواند به افزایش توان مدیریت‌های محلی برای اجرای طرح‌های زیرساختی و عمرانی و همچنین ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان و روستاییان کمک کند.

افزایش منابع مدیریت‌های محلی

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی اداره کل امور مالیاتی خراسان شمالی، مجموع عوارض واریزی به مدیریت‌های محلی و مناطق مشمول استان در پنج ماهه نخست امسال به چهار هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال رسیده است؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار و ۸۶۵ میلیارد ریال بود.

این افزایش، بیانگر رشد سهم منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده در تامین مالی مدیریت‌های محلی خراسان شمالی است؛ منابعی که می‌تواند در مسیر توسعه خدمات عمومی، اجرای پروژه‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های شهری و روستایی هزینه شود.

خراسان شمالی با دارا بودن جمعیت شهری و روستایی و همچنین مناطق عشایری، در شمال شرق کشور واقع شده است و تقویت منابع مالی مدیریت‌های محلی از جمله مولفه‌های موثر در توسعه خدمات و زیرساخت‌های این استان به شمار می‌رود.





 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید انواع روغن موتور خودرو در بازار + جدول ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، قیمت روغن موتور خودرو در مردادماه همچنان تحت تأثیر موج تازه‌ای از تغییرات هزینه‌ای قرار دارد و بررسی بازار نشان می‌دهد خریداران با...

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.