قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۸ ساعت قبل

شمار شهدای لبنان به مرز ۹ هزار نفر رسید

تهران- ایرنا- وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که شمار شهدای این کشور در جنگ با رژیم صهیونیستی از اکتبر۲۰۲۳ (آغاز جنگ غزه) تاکنون به مرز ۹ هزار نفر رسیده است.
 شمار شهدای لبنان به مرز ۹ هزار نفر رسید

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از المیادین، وزارت بهداشت لبنان در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳(مهر۱۴۰۲) تاکنون ۸ هزار و ۹۱۵ نفر در حملات رژیم صهیونیستی شهید و ۳۰ هزار و ۵۴۳ نفر هم مجروح شدند.

این وزارتخانه افزود که از دوم مارس ۲۰۲۶(۱۱ اسفند ۱۴۰۵ و بعد از آغاز جنگ علیه ایران) تاکنون، ۴ هزار و ۳۴۸ نفر در لبنان شهید و ۱۲ هزار و ۳۰۷ نفر دیگر هم مجروح شدند.

این درحالی است که ارتش رژیم صهیونیستی با ادامه نقض آتش‌بس و حملات به جنوب لبنان، این منطقه را هدف حملات هوایی، توپخانه‌ای و انفجارهای کنترل‌شده قرار داده است.

شبکه المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی جمعه شب شهرک «المنصوری» را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش اشغالگر همچنین اقدام به ایجاد یک انفجار در اطراف شهرک «زوطر الشرقیه» در جنوب لبنان کردند.

شبکه المیادین اضافه کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملات هوایی جدیدی را به اطراف مناطق «علی …



 قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد

وزیر امور خارجه مصر در گفت‌وگوی تلفنی با همتای یونانی خود بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای، پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و اولویت دادن به راه‌حل‌های سیاسی تأکید کرد.

 انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد
۵۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد

نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله اظهار داشت که انصارالله یمن آمادگی خود را برای بستن تنگه باب‌المندب در صورت اعمال فشار همه‌جانبه بر مقاومت و مردم آن در لبنان،...

 هشدار مقام حزب‌الله به رژیم صهیونیستی درباره اشغال نقاط جدید لبنان
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار مقام حزب‌الله به رژیم صهیونیستی درباره اشغال نقاط جدید لبنان

نایب رئیس شورای سیاسی جنبش حزب‌الله به رژیم صهیونیستی هشدار داد که هر گونه تلاش این رژیم برای اشغال اراضی یا نقاط جدید لبنان با پاسخ مناسب مواجه خواهد شد.

 حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان - تسنیم

منابع خبری امروز از تشدید حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان خبر دادند.

 حمله اسرائیل به جنوب لبنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حمله اسرائیل به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی بار دیگر آتش بس لبنان را نقض کرده و منطقه‌ای در جنوب این کشور را هدف حمله قرار داده است.



واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.
ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود
سایت تابناک

ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود

فروپاشی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که در ماه ژوئن به دست آمد، بی‌اعتمادی دو طرف را افزایش داده و دستیابی به توافق جدید آسان نخواهد بود.
سایت فرارو

نمایش باشکوه پهپادها در جشن «روز عشق»