تهران-ایرنا- ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که یکی از فرماندهان جنبش حماس را در خان یونس هدف حمله قرار داده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، برخی منابع ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شدند که روز گذشته یکی از فرماندهان یگان نخبه جنبش حماس را ترور کرده است.
ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد که این فرمانده در عملیات طوفان الاقصی علیه این رژیم در هفتم اکتبر(۱۵مهر ۱۴۰۲) مشارکت داشت.
در این گزارش به هویت این فرمانده حماس اشاره نشده است و جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز تا کنون در این زمینه اظهار نظر نکرده است.
رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.
جنبش مقاومت اسلامی حماس …












