قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

انهدام ۱۳ باند سارقان مسلح و گروگانگیر در سیستان و بلوچستان

زاهدان - ایرنا - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام ۱۳ باند سازمان‌یافته سرقت مسلحانه و گروگانگیری در این استان از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و گفت: پلیس در کنار اقدامات مقابله‌ای با جرائم، با توسعه رویکردهای اجتماعی و پیشگیرانه، از ظرفیت معتمدان، متنفذان، علما، ریش‌سفیدان و بزرگان طوایف برای ارتقای امنیت پایدار استفاده می‌کند.
 انهدام ۱۳ باند سارقان مسلح و گروگانگیر در سیستان و بلوچستان



۷ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

رکورد تازه پلیس در ۴۸ ساعت؛ ۱۷.۷ تن مواد مخدر و ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شد / عملیات بزرگ پلیس نتیجه داد؛ روایت رادان از کشف محموله های سنگین مواد مخدر و سوخت قاچاق / رادان از عملیات ۴۸ ساعته پلیس پرده برداشت؛ حجم کشفیات همه را غافلگیر کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ سردار احمدرضا رادان گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه با سوداگران مواد مخدر، قاچاقچیان سوخت و سلاح غیر مجاز و…، توفیقات خوبی حاصل نمود.

وی افزود: کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محورهای مواصلاتی و انهدام کارگاه های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می رسید، می توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده های زیادی را درگیر کند.

فرمانده کل انتظامی درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می زد و هم یارانه را هدف قرار می داد که در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

سردار رادان در ادامه بیان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد.

وی گفت: سلاح جنگی، ابزار اصلی باندهای مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

معوقات مزدی کارگران معدن مس و طلای لار زاهدان/ کارگران روستایی ۲ ماه مزد طلبکارند

 منابع کارگری در سیستان و بلوچستان به خبرنگار ایلنا گزارش دادند: معدن مس و طلای لار به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های معدنی در دل کوه‌های لار در شمال زاهدان است و کارگرانی که در این معدن کار می‌کنند ۲ ماه مزد معوقه طلبکارند. 

به نقل از کارگران این واحد معدنی گفته می‌شود که طلب انباشته آن‌ها مربوط به دستمزد دو ماه گذشته است. علاوه بر این بخش دیگری از دغدغه‌های کارگران معدن مس و طلای لار، نبود امنیت شغلی است و آنها در صورت پیگیری مطالبات انباشته‌ی خود با برخورد و تهدید کارفرما مواجه می‌شوند. 

کارگران تصریح کردند: اکثر شاغلان معدن مس و طلای لار از افراد بومی روستای لار و شهرستان زاهدان هستند و در این شرایط دشوار اقتصادی، از مسئولین انتظار دارند از ایجاد فشار مضاعف بر معیشت کارگران و خانواده‌هایشان بکاهند.

  انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت اینتیتر

کشف بقایای جسد زن میانسال در اطراف ری | اولین متهمی که دستگیر شد که بود؟

به گزارش اینتیتر به نقل از  ایرنا، سرهنگ حسین مافی روز پنجشنبه اعلام کرد: در پی انجام تحقیقات پلیسی، مردی که همسر خود را به قتل رسانده و جسد او را در اطراف ری دفن کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: متهم در جریان تحقیقات و اعترافات خود مدعی شده است که پس از بروز اختلاف و درگیری لفظی با همسرش، وی را به قتل رسانده و سپس برای مخفی کردن آثار جرم، جسد را از منزل خارج و در اطراف ری دفن کرده است.

بر اساس این گزارش، بقایای جسد زن میانسال در محل مورد نظر کشف شده و تحقیقات تکمیلی درباره ابعاد این پرونده ادامه دارد.

سارقان مامور نما دستگیر در شهرری شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ نفر سارق به عنف مامورنما درشهر ری خبر داد.

سرهنگ مافی در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی کلانتری ۱۶۷ دولت آباد حین گشت زنی هدفمند موفق به دستگیری یک نفر سارق زورگیر حین سرقت به عنوان مامور شدند و در ادامه موضوع در دستور کار مامورین این کلانتری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با هماهنگی قضایی عوامل کلانتری ۱۶۷ با اقدام پلیسی محل تردد همدست دیگر متهم را شناسایی و وی را دستگیر کرده و به مقر کلانتری انتقال دادند.

این مقام مسئول با بیان اینکه متهمان با جعل عنوان مامور پلیس اقدام به ۸ فقره اخاذی و سرقت از اتباع کردند، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند و تحقیقات تکمیلی از متهمان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری به شهروندان توصیه کرد: در برخورد با افرادی که خود را مامور انتظامی و یا سایر سازمان ها و نهادها معرفی می کنند حتما مدارک شناسایی معتبر درخواست کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.




 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۲۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.